6 راز آسان برای بهترین ناخن هایتان در خانه

  • توسط: admin


داشتن ناخن‌های سالم، محکم و زیبا آرزوی بسیاری از افراد است. عوامل مختلفی مانند کمبود ویتامین، استفاده بیش از حد از مواد شیمیایی، و عوامل ژنتیکی می‌توانند باعث شکنندگی و نرمی ناخن‌ها شوند. خوشبختانه، روش‌های خانگی بسیاری برای تقویت ناخن‌ها وجود دارد که می‌توانید به راحتی آن‌ها را در خانه انجام دهید. در این مقاله از آدرینبلاگ، به بررسی کامل‌ترین و مؤثرترین روش‌های تقویت ناخن به روش‌های خانگی می‌پردازیم. 

۶ روش‌ خانگی ساده و کاربردی برای تقویت ناخن‌ها

با استفاده از این روش‌های خانگی، می‌توانید ناخن‌هایی سالم، محکم و زیبا داشته باشید. فقط به خاطر داشته باشید در زمان استفاده از هر کدام از روش‌ها باید صبر داشته باشید، تقویت ناخن‌ها زمان‌بر است و نتایج آن به تدریج قابل مشاهده خواهد بود.

۱- روغن‌کاری منظم

روغن‌ها یکی از بهترین و طبیعی‌ترین راه‌ها برای تقویت ناخن‌ها هستند. روغن‌ها به ناخن‌ها رطوبت رسانده و آن‌ها را تغذیه می‌کنند و در نتیجه باعث تقویت، رشد و بهبود ظاهر آن‌ها می‌شوند. می‌توانید چند نوع روغن را با هم ترکیب کنید تا از خواص مختلف آن‌ها بهره‌مند شوید.

بعد از استفاده از هر روغنی، ابتدا آن را روی قسمت کوچکی از پوست خود تست کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت ندارید.

روغن نارگیل: روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب است که به نرمی و تقویت ناخن‌ها کمک می‌کند.روغن زیتون: روغن زیتون حاوی ویتامین E است که به رشد ناخن‌ها کمک می‌کند.روغن بادام: روغن بادام حاوی ویتامین E و مواد معدنی است که به تقویت ناخن‌ها کمک می‌کند.روغن آلوئه ورا: آلوئه ورا خواص ضد التهابی دارد و به ترمیم ناخن‌های آسیب‌دیده کمک می‌کند.

برای جذب بهتر روغن، می‌توانید ناخن‌های خود را با دستکش نخی بپوشانید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه صبر کنید. پس از گذشت زمان مشخص شده، دست‌های خود را با آب ولرم بشویید. این کار را به طور منظم، مثلاً هر شب قبل از خواب، تکرار کنید.

۲- ماسک‌های خانگی

برای استفاده از این ماسک‌های خانگی کافی است، مواد مورد نظر را مخلوط کرده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه روی ناخن‌ها قرار دهید. سپس با آب گرم بشویید.

ماسک آووکادو: آووکادو سرشار از ویتامین‌ها و چربی‌های سالم است که به نرمی و تقویت ناخن‌ها کمک می‌کند.ماسک تخم‌مرغ: تخم‌مرغ حاوی بیوتین است که برای سلامت مو و ناخن ضروری است.ماسک ژلاتین: ژلاتین سرشار از پروتئین است که به تقویت ناخن‌ها کمک می‌کند.

۳- حمام نمک

نمک حاوی مواد معدنی است که به تقویت ناخن‌ها کمک می‌کند. یک کاسه بزرگ را با آب گرم پر کنید. سپس، یک قاشق غذاخوری نمک دریایی به آن اضافه کنید. برای عطر درمانی، می‌توانید چند قطره روغن ضروری مانند روغن لیمو، روغن رزماری یا روغن درخت چای به محلول اضافه کنید.

دست‌های خود را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در محلول نمک قرار دهید. دست‌های خود را با آب ولرم بشویید و به خوبی خشک کنید. سپس، از یک کرم مرطوب‌کننده برای مرطوب کردن پوست اطراف ناخن‌ها استفاده کنید.

برای مشاهده نتایج بهتر، این روش را حداقل دو بار در هفته تکرار کنید. اگر به نمک حساسیت دارید، از انجام این کار خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: سندرم ناخن زرد چیست؟ علائم و درمان آن

۴- مصرف مواد غذایی مفید

برای تقویت ناخن‌های خود می‌توانید مواد غذایی زیر را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید.

میوه‌ها و سبزیجات: میوه‌ها و سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که برای سلامت ناخن‌ها ضروری هستند.آجیل‌ها و دانه‌ها: آجیل‌ها و دانه‌ها حاوی بیوتین و سایر مواد مغذی هستند که به تقویت ناخن‌ها کمک می‌کنند.ماهی‌های چرب: ماهی‌های چرب مانند سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای سلامت پوست، مو و ناخن مفید هستند.

۵- مراقبت‌های عمومی

هنگام کار با مواد شوینده و تمیزکننده‌ها، حتماً از دستکش استفاده کنید. ناخن‌های خود را کوتاه نگه دارید، ناخن‌های بلند بیشتر در معرض شکستگی هستند. از لاک‌های باکیفیت استفاده کنید، لاک‌های باکیفیت به ناخن‌ها آسیب کمتری می‌رسانند. هر چند وقت یکبار به ناخن‌های خود استراحت دهید و از لاک استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید: علت ایجاد لکه‌های سفید روی ناخن و روش‌های درمان آن

۶- تقویت ناخن با آبلیمو

آبلیمو به دلیل خواص ضد باکتریایی و اسیدی ملایمی که دارد، می‌تواند به تقویت ناخن‌ها و جلوگیری از شکنندگی آن‌ها کمک کند. ویتامین C موجود در آبلیمو نیز برای تولید کلاژن ضروری است که کلاژن برای سلامت پوست، مو و ناخن بسیار مهم است.

چند قطره آبلیمو تازه را روی ناخن‌ها و پوست اطراف آن ماساژ دهید. اجازه دهید آبلیمو به مدت ۱۵ دقیقه روی ناخن‌ها بماند. سپس دست‌ها را با آب ولرم بشویید. این کار را ۲-۳ بار در هفته تکرار کنید.

قبل از استفاده از آبلیمو روی تمام سطح ناخن، بهتر است ابتدا روی قسمتی کوچک از پوست تست کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت ندارید. اگر ناخن‌هایتان خیلی خشک هستند، آبلیمو را با آب رقیق کنید تا از خشکی بیشتر جلوگیری شود.

آبلیمو می‌تواند باعث روشن شدن رنگ ناخن‌ها شود. اگر ناخن‌های شما رنگ‌دانه دارند، قبل از استفاده از این روش با پزشک مشورت کنید.

دلایل شکنندگی ناخن‌ها چیست؟

ناخن‌های شما ممکن است به دلایل زیر حالت شکنندگی داشته باشد:

کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی: کمبود ویتامین‌های گروه B، آهن، روی و بیوتین می‌تواند باعث شکنندگی ناخن‌ها شود.استفاده بیش از حد از مواد شیمیایی: مواد شوینده، لاک ناخن و پاک‌کننده‌های لاک حاوی مواد شیمیایی هستند که می‌توانند به ناخن‌ها آسیب برسانند.کمبود آب باعث خشکی ناخن‌ها و شکنندگی آن‌ها می‌شود.برخی بیماری‌ها مانند کم‌کاری تیروئید، دیابت و بیماری‌های پوستی می‌توانند بر سلامت ناخن‌ها تأثیر بگذارند.جویدن ناخن، کندن پوست اطراف ناخن و استفاده از ناخن به عنوان ابزار، از جمله عادات نادرستی هستند که به ناخن‌ها آسیب می‌رسانند.

در انتهای این مطلب از مجله سبک زندگی آدرینلازم است بدانید که یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای سلامت ناخن‌ها ضروری است. این روش‌ها برای تقویت ناخن‌ها مفید هستند، اما برای درمان بیماری‌های زمینه‌ای که باعث شکنندگی ناخن‌ها می‌شوند، کافی نیستند. اگر مشکل شکنندگی ناخن‌های شما شدید است، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید