6 تکنیک طلایی برای یک آش رشته نرم و عالی!
آش رشته یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از دورهمیها و مناسبهای مذهبی مثل افطاریها، نذریها و… حضور دارد. پختن آش رشته نکتهی خاصی ندارد، اما گاهی اوقات اگر مواردی را رعایت نکنیم، ممکن است آش سفت شود.
در این مطلب از آدرینبلاگ به عواملی که باعث سفت شدن آش رشته میشود، خواهیم پرداخت و نکاتی را برای جلوگیری از آن ارائه خواهیم داد. با ما همراه باشید.
چه کنیم که آش رشته سفت نشود؟
برای اینکه آش رشته شما سفت نشود باید موارد زیر را رعایت کنید:
۱- تناسب رشته با سایر مواد
یکی از دلایل اصلی که باعث میشود آش سفت شود، مقدار رشتهی آن است. اگر میزان رشته متناسب با سایر مواد نباشد، آش سفت خواهد شد. به ازای هر کیلو سبزی آش، نصف تا یک بسته رشته آش کافیست. اما مقدار دقیق آن به کیفیت و نوع رشته نیز بستگی دارد.
۲- مرغوبیت رشته آشی
علاوه بر مقدار رشته، مرغوبیت آن نیز در طعم و ظاهر آش تاثیر میگذارد. اگر رشته خیلی پف کرد، یک پیمانه آرد را در دو لیوان آب حل کنید و به آش اضافه کنید تا رقیق شود. با این کار از سفت شدن آن جلوگیری میکنید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای رفع شوری آش رشته
۳- توجه به حجم قابلمه
نکتهی دیگری که باید برای پیشگیری از سفت شدن آش در نظر بگیرید، حجم قابلمه و یا دیگ آش است. اگر قابلمه کوچک باشد، احتمال به هم چسبیدن رشتهها وجود دارد و در نتیجه آش سفت میشود.
۴- به موقع اضافه کردن رشته
همیشه رشته را در آخرین مرحله؛ یعنی بعد از پخته شدن حبوبات و سبزی، به آش اضافه کنید. زود اضافه کردن رشته باعث خمیر شدن و به هم چسبیدن و در نهایت سفت شدن آش میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ کاراملی
۵- افزودن آب جوش
اگر با توجه به موارد ذکر شده، باز هم رشته باعث شد که آش شما سفت شود، مقداری آب جوش به آش اضافه کنید تا به غلظت و طعم مد نظر شما برسد.
۶- پخت جداگانه حبوبات
حبوبات آش باید جداگانه و برای مدت زمان کافی پخته شود و سپس باید آنها را با هم مخلوط کرد. گاهی اوقات با هم پختن حبوبات باعث له شدن و در نتیجه غلیظ شدن آش میشود.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبه ۶ نکته مهم برای سفت نشدن آش اشاره کردیم. امیدواریم که با در نظر گرفتن این موارد، بتوانید یک آش خوشمزه طبخ کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
- برچسب ها: