4 روش تهیه سالاد با به + نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


به یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین میوه‌های پاییزی است که با آن می‌توانید سالادهای بسیار متفاوت و جذابی تهیه کنید. اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن ۴ سالاد زیر غافل نشوید. در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا، طرز تهیه ۴ نوع سالاد با به را به صورت مرحله به مرحله به همراه نکات مهمی که برای خوشمزه‌تر شدن این سالادها باید بدانید را آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه 

هر سالاد با به‌های تازه همراه با سبزیجاتی چون هویج، کاهو و اسفناج تهیه می‌شود که با افزودن گردو، بادام و سس‌های نظیر مایونز، ماست، عسل و لیموترش، طعم‌های منحصر به فردی ایجاد می‌شود. این سالادها می‌توانند به عنوان پیش‌غذا یا غذای سبک سرو شوند. طرز تهیه آن‌ها ساده و سریع است و می‌توان آن‌ها را به صورت سرد یا در دمای اتاق سرو کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه ۴ مدل سالاد با به

· مدت زمان آماده سازی همه سالادها در این آموزش ۱۵-۱۰ دقیقه است.
· مقدار مواد اعلام شده در همه سالادها مناسب برای ۳-۲ نفر است.
· درجه سختی تهیه هر ۴ مدل سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد.

مواد لازم سالاد به و هویج 

به۲ عددکاهو۲۵۰ گرمهویج۱ عددپیاز قرمز۱ عددگردوبه میزان دلخواهسس مایونز۳ قاشق غذاخوریماست۲ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۱ قاشق چای‌خوریعسل یا شکر۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفلبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه سالاد به و هویج

مرحله اول: به ها را بشویید و به دلخواه پوست بگیرید. با کمک چاقو به‌ها را به صورت مکعبی یا ورقه‌ای برش زنید و در ظرف مناسبی بریزید. به را به صورت یکنواخت خرد کنید تا در هنگام سرو به‌راحتی قابل خوردن باشد.بهتر است از به‌های رسیده و شیرین برای طعم بهتر و ملس‌تر شدن سالاد استفاده کنید.

مرحله دوم: هویج و پیاز را به همین ترتیب بشویید و پس از پوست گرفتن به ۹ صورت رشته‌ای یا خلالی آن ها را خرد کنید و به به‌ها اضافه کنید.

مرحله سوم: کاهو را پس از شستن با چاقو خرد کنید و به سبزیجات درون کاسه بیفزایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد چیمیچوری گل کلم

مرحله چهارم: گردو را با کمک چاقو کمی خرد کنید و پس از اضافه کردن به سالاد به آرامی مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: برای تهیه سس، سس مایونز، ماست، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و کمی عسل یا شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. این سس را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. اگر می‌خواهید سالاد کمی تند باشد، از فلفل قرمز خشک یا فلفل سیاه استفاده کنید.

مواد لازم سالاد به با انار

به۲ عدددانه انار۱/۲ پیمانهکاهو۱۰۰ گرمهویج۱ عددبادام۵۰ گرمعسل۱ قاشق چای‌خوریلیموترش۱ عدد

طرز تهیه سالاد به با انار

مرحله اول: به‌ها را پس از شستن پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. برای اینکه تیره نشوند مقداری آب لیمو با براش روی آن ها زنید. کاهو را بشویید و خرد کنید. هویج را پس از شستن پوست بگیرید و رنده کنید.

مرحله دوم: کاهو و هویج خرد شده را به همراه انار دانه شده به، به‌های خرد شده اضافه و در حد مخلوط شدن به هم زنید.

مرحله سوم: برای سس، عسل و کمی آب لیموترش را با هم مخلوط کنید تا سسی نرم و خوشمزه ایجاد شود.

مرحله چهارم: تمام مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و سس را به آنها اضافه کنید. خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: در نهایت بادام‌ها را روی سالاد بپاشید و سالاد را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید. برای طعم بیشتر می‌توانید کمی نعناع تازه به سالاد اضافه کنید.

مواد لازم سالاد به با گلابی

به۲ عددگلابی۲ عدداسفناج تازه۱۰۰ گرمفندق خرد شده۵۰ گرمعسل۱ قاشق غذاخوریلیموترش۱ عددروغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد به با گلابی

مرحله اول: به‌ها و گلابی‌ها را پس از شستن پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای یا مکعبی خرد کنید. برای جلوگیری از تیره شدن، کمی آب‌لیمو با براش روی آن ها زنید.به‌ها و گلابی های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید.( گلابی‌ها را قبل از خرد کردن کمی در یخچال نگه دارید تا بافت تردتری پیدا کنند)

مرحله دوم: اسفناج را پس از شستن خرد کنید و به همراه فندق‌های خرد شده به محتوای درون کاسه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: ۸ طرز تهیه سالاد ماکارونی رستورانی

مرحله سوم: عسل، روغن زیتون و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و سس را به سالاد بیفزایید.. خوب به هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. برای طعم‌دهی بیشتر، از کمی دارچین در سس استفاده کنید.

مرحله چهارم: این سالاد را می‌توانید به‌صورت سرد یا در دمای اتاق سرو کنید.

مواد لازم سالاد به با سیب 

به۲ عددسیب۲ عددکاهو۱۰۰ گرمبادام یا گردو ۵۰ گرمعسل۱ قاشق چای‌خوریسرکه سیب۱ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه سالاد به با سیب

مرحله اول: به‌ها و سیب‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک یا ورقه‌ای خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.( برای طعم بهتر، از سیب‌های ترش مانند سیب سبز استفاده کنید)

مرحله دوم: کاهو را پس از شستن خرد کنید. بادام یا گردو را نیز خرد کنید و به محتوای درون کاسه بیفزایید.

مرحله سوم: عسل، سرکه سیب و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و سس را به سالاد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.( از روغن زیتون فرابکر برای طعم بهتر استفاده کنید)

مرحله چهارم: بادام یا گردو را روی سالاد بپاشید و سرو کنید. قبل از سرو، می‌توانید سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

 

این ۴ سالاد با به می‌تواند انتخاب‌های بسیار جذاب و خوشمزه‌ای برای شما باشند. امیدوارم که این آموزش‌ها مورد توجه شما قرار گرفته و شما نیز طبق روش‌های گفته شده این سالادها را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.اگر با این میوه جذاب و خوشمزه سالادهای دیگری تهیه می‌کنید که خوشمزه هستند خوشحال می شویم که روش تهیه آنها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید