3 راهکار جذاب برای تهیه دمنوش عناب خانگی به همراه زمان مناسب مصرف
دمنوش عناب یک دمنوش مفید برای سرماخوردگی و بهبود کبد چرب است. این دمنوش فواید زیادی برای سلامت دارد و آماده کردن آن بسیار راحت است. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله اکالا میتوانید با ۳ روش طرز تهیه دمنوش عناب و فوت و فنهای تهیه این دمنوش خانگی به طور کامل آشنا شوید.
طرز تهیه دمنوش عناب در قوری
سادهترین روش برای تهیه دمنوش عناب، آماده کردن آن در قوی است. درست کردن این دمنوش حدود ۱۵ دقیقه طول میکشد.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب در قوری
عناب ۸ تا ۱۰ عددآب جوش به مقدار لازمعسلبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه دمنوش عناب در قوری
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن دمنوش عناب در قوری آشنا شوید.
مرحله اول: عنابها را بشویید
برای تهیه این دمنوش میتوانید هم از عناب تازه و هم خشک استفاده کنید. برای شروع باید عنابها را بشویید و آبکشی کنید. اگر از عناب تازه استفاده میکنید، بهتر است آن را با چاقو خرد کنید تا عصاره عناب راحتتر خارج شود.
بیشتر بخوانید: نحوه خشک کردن عناب تازه
مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید
برای تهیه دمنوش باید عنابها را در قوری بریزید. سپس قوری را با آب جوش پر کنید. حالا آن را برای ۱۵ دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا دم بکشد. بعد از این که دمنوش آماده شد، آن را در فنجان بریزید و مقداری عسل به آن اضافه کنید. دمنوش عناب خوشمزه شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
طرز تهیه چای عناب به روش کرهای
مدت زمان آماده سازی این چای ۵ دقیقه است و باید ۴۵ دقیقه نیز صبر کنید تا دمنوش شما دم بکشد. مواد اولیه به کار رفته در این دمنوش برای ۱۶ فنجان مناسب است.
مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب کرهای
آب ۳ لیترچوب دارچین ۱۴ گرمعناب خشک ۴۰ عددزنجبیل تازه ۵۵ گرمشکر قهوهای به مقدار لازم
مراحل طرز تهیه دمنوش عناب کرهای
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل طرز تهیه دمنوش عناب به روش کرهای آشنا شوید.
مرحله اول: مواد دمنوش را آماده کنید
برای تهیه این دمنوش ابتدا باید زنجبیل را بشویید و با چاقو یا قاشق پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت ورقههای نازک برش دهید. در ادامه عناب خشک را بشویید و خوب آبکشی کنید تا کاملا تمیز شود.
مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید
در این مرحله باید تکههای زنجبیل، عناب خشک و چوب دارچین را در یک قابلمه بریزید. در ادامه آب را اضافه کنید. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را ابتدا زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. زمانی که آب جوشید، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید.
اجازه دهید دمنوش شما برای ۲۰ دقیقه دم بکشد. جالب است بدانید که کرهایها به روش سنتی از زودپز روی گاز برای تهیه این دمنوش استفاده میکنند.
مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید
بعد از ۲۰ دقیقه میتوانید درب قابلمه را از روی آن بردارید و شکر قهوهای را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا شکر به خوبی در جای حل شود. حالا میتوانید چای خوشمزه عناب را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه دمنوش عناب در فرنچ پرس
یکی دیگ از روشهای آماده کردن دمنوش عناب این است که از فرنچ پرس استفاده کنید. در این روش باید عناب تازه یا خشک را بشویید و در فرنچ پرس بریزید. در ادامه مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. درب فرنچ پرس را روی آن قرار دهید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا دمنوش آماده شود.
حالا درپوش فرنچ پرس را به آرامی به سمت پایین بکشید تا عنابها به پایین بروند و دمنوش شفاف و خوشمزه شما آماده شود. در انتها دمنوش را در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
بهترین زمان مصرف دمنوش عناب
میتوانید از دمنوش عناب در هر زمان از شبانه روز استفاده کنید، اما به طور کلی برای کاهش اشتها و کاهش میل به غذا خوردن بهتر است از این دمنوش در طول روز و بین وعدههای غذایی استفاده کنید. به منظور بهبود جذب ویتامینها و مواد مغذی موجود در این نوشیدنی نیز میتوانید آن را به صورت ناشتا مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: روشهای طلایی برای تشخیص عناب تازه و مرغوب
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه دمنوش عناب
برای تهیه دمنوش عناب میتوانید بنا به سلیقه خودتان از مقداری زنجبیل یا دارچین نیز استفاده کنید.در طرز تهیه جوشانده عناب میتوانید از عناب تازه یا خشک استفاده کنید.برای مزه دار کردن این دمنوش میتوانید مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.مقدار عنابی که برای تهیه این دمنوش استفاده میکنید، اختیاری است و میتوانید بنا به سلیقه خودتان آن را کم و زیاد کنید.در برخی رسپیها برای مزه دار کردن این دمنوش از مقداری نعنا نیز استفاده میشود.اضافه کردن عسل به این دمنوش اختیاری است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید.در طرز تهیه دمنوش عناب برای لاغری میتوانید از مقداری زرشک تازه یا خشک نیز استفاده کنید.به خاطر داشته باشید افرادی که به غلظت خون مبتلا هستند نباید از دمنوش عناب استفاده کنند.برای تهیه دمنوش عناب خانگی میتوانید عنابها را نصف کنید یا بعد از اضافه کردن به آب جوش کمی فشار دهید تا عصاره آنها بیشتر خارج شود، اما به خاطر داشته باشید که فشار دادن عنابها موجب کدر شدن دمنوش شما میشود.برای مزه دار کردن این دمنوش میتوانید به جای عسل یا شکر قهوهای از مقداری شیره انگور یا نبات نیز استفاده کنید.در طرز تهیه دمنوش عناب و دارچین یا زنجبیل بهتر است از پودر دارچین و زنجبیل استفاده نکنید، زیرا این کار موجب کدر شدن رنگ دمنوش میشود.افرادی که به بیماری خاصی مبتلا هستند یا از دارو استفاده میکنند، نباید بدون مشورت با پزشک از دمنوش عناب استفاده کنند.
در این مقاله به ۳ روش طرز تهیه دمنوش عناب خانگی اشاره شد. این دمنوش فواید زیادی برای سلامت دارد و بسیار خوش طعم و لذیذ است. اگر تجربه درست کردن دمنوش عناب را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: