2 روش تهیه چیپس هویج خانگی+ نکات مهم
چیپس هویج یک میان وعده سالم و خوشمزه است که میتوانید آن را برای فرزندان خود درست کنید. این چیپس ترد و خوشطعم را میتوانید به روشهای مختلف در خانه تهیه و جایگزین چیپسهای کارخانهای کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس هویج را به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش تهیه
برای درست کردن چیپس هویج با روش اول، ابتدا هویجها را با ضخامت کم برش بزنید و ادویه و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را روی سینی فر بچینید و برای ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای درست کردن چیپس هویج با روش دوم، ابتدا هویجها را آبپز یا بخارپز کنید، سپس آنها را به پوره تبدیل کنید و با نشاسته ذرت و ادویه ترکیب کنید. مواد را روی یک سطح پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل هر دو روش را بخوانید.
مواد لازم چیپس هویج (روش اول)
هویج ۴ عددپودر سیر۱ قاشق چایخوریروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریپودر پاپریکابه میزان دلخواهنمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمپنیر پارمزانبه میزان دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه چیپس هویج (روش اول)
مدت زمان آماده سازی: ۳۵-۴۰ دقیقه
مناسب برای: ۳-۴ نفر
درجه سختی: آسان
مرحله اول: هویج را آماده کنید
ابتدا هویجها را بشویید و پوست بگیرید. سپس به کمک یک رنده یا غذاساز، هویجها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید.
برشهای هویج را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
مرحله دوم: هویجها را طعمدار کنید
هویجهای برش خورده را در یک کاسه بریزید و نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون، پودر پاپریکا و پودر فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. با دست تمام مواد را ماساژ دهید تا به صورت یکدست طعمدار شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لبو پخته به روش بازاری
مرحله سوم: هویجها را بپزید
در این مرحله یک کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید و هویجهای برش زده را روی آن بچینید. سپس برای ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا بپزد.
در میانه پخت، چیپسها را برگردانید تا دو طرف به صورت یکنواخت ترد شود.
مرحله چهارم: چیپس هویج را سرو کنید
بعد از گذشت زمان گفته شده، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید چیپس هویج خنک شود. سپس چیپس هویج را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن به میزان دلخواه پنیر پارمزان بپاشید.
مواد لازم چیپس هویج (روش دوم)
هویج۲ عددنشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفل سیاهبه میزان لازمآویشنبه میزان دلخواه
طرز تهیه چیپس هویج (روش دوم)
مدت زمان آماده سازی: ۴۰-۵۰ دقیقه
مناسب برای: ۲-۳ نفر
درجه سختی: متوسط
مرحله اول: هویج را پوره کنید
ابتدا هویجها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و بخارپز یا آبپز کنید. بعد از پخته شدن هویجها به کمک گوشتکوب برقی یا چنگال آنها را به پوره تبدیل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت کدو حلوایی خانگی
مرحله دوم: مواد را ترکیب کنید
بعد از اینکه هویج را پوره کردید، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به قدری با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست بیاید و به دستتان نچسبد.
مرحله سوم: خمیر را شکل دهید
خمیر را روی یک سطح تمیز پهن کنید و با کاتر دلخواه آن را برش بزنید.
در یک تابه روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود، سپس هویجهای برش زده را در بریزید تا سرخ شود.
مرحله چهارم: چیپس هویج را سرو کنید
بعد از سرخ شدن چیپسها، آنها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود، سپس همراه سس کچاپ سرو کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه چیپس هویج
در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه چیپس هویج اشاره شده است، با ما همراه باشید.
هرچه ضخامت برشها کمتر باشد، چیپس تردتر میشود.فر را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده روشن کنید تا گرم شود.برای درست کردن چیپس هویج با روش اول، میتوانید از سرخکن یا هواپز هم استفاده کنید.سعی کنید از هویجهای تازه، بزرگ و یک اندازه استفاده کنید.هویجهای نارنجی پررنگ معمولا طعم شیرینتر و خوشایندتری دارند.سعی کنید ضخامت برشها یکسان باشد تا چیپسها همزمان بپزد.میتوانید برای درست کردن این چیپس از ادویههای دیگری مانند زنجبیل، پودر چیلی یا رزماری استفاده کنید.میتوانید چیپس هویج را در هواپز با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.میتوانید چیپس هویج را با سس ماست و سبزیجات، دیپ آووکادو یا حمص سرو کنید.برای تنوع میتوانید چیپسهای هویج را با چیپسهای سیب زمینی یا چغندر ترکیب کنید.
در این مقاله از مجله اکالا، ۲ روش تهیه چیپس هویج را به شما آموزش دادیم. شما میتوانید با توجه به ذائقه خود یکی از روشها را انتخاب کنید و چیپس هویج خانگی سالم و خوشمزه درست کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: