2 روش تهیه چای کوهی + بهترین زمان مصرف

  • توسط: admin


چای کوهی یا پشمینه یکی از چای‌های گیاهی مفید و پرخاصیت است که می‌توانید آن را با برگ تازه یا خشک شده درست کنید. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، با ما همراه باشید تا طرز تهیه چای کوهی را همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای درست کردن چای کوهی با برگ خشک ابتدا برگ‌ها را خرد کنید و با آب جوش ترکیب کنید. سپس برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. در آخر از صافی رد کنید و با عسل در فنجان سرو کنید.

برای درست کردن چای کوهی با برگ تازه ابتدا برگ‌ها را با آب سرد بشویید و با آب جوش ترکیب کنید. اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد، سپس از صافی رد کنید و همراه عسل سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه هر کدام از روش‌ها را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم چای کوهی با برگ خشک

برگ خشک چای کوهی۱ تا ۲ قاشق غذاخوریآب جوش۲ لیوانعسلبه میزان دلخواه

مراحل طرز تهیه چای کوهی با برگ خشک

مدت زمان آماده سازی: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: برگ خشک را آماده کنید

ابتدا برگ‌های خشک را به آرامی خرد کنید. دقت کنید که برگ‌ها نباید خیلی ریز شوند.

مرحله دوم: چای را دم کنید

در یک قوری مناسب، برگ‌های خشک را بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. درب قوری را ببندید و اجازه دهید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش زنیان

مرحله سوم: چای را سرو کنید

بعد از اینکه چای دم کشید، آن را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر با عسل سرو کنید.

مواد لازم چای کوهی با برگ تازه

برگ تازه چای کوهی ۵ تا ۶ شاخهآب جوش۲ لیوانعسلبه میزان دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل طرز تهیه چای کوهی با برگ تازه

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
مناسب برای: ۲ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: برگ را آماده کنید

ابتدا برگ‌های تازه چای کوهی را به آرامی با آب سرد بشویید.

مرحله دوم: چای را دم کنید

در یک قوری مناسب برگ‌های تازه را همراه آب جوش بریزید و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد تا عصاره برگ‌های تازه آزاد شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش بومادران

مرحله سوم: چای را سرو کنید

بعد از دم کشیدن چای، آن را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر با عسل سرو کنید.

بهترین زمان مصرف چای کوهی

بهترین زمان مصرف چای کوهی بستگی به این دارد که با چه هدفی می‌خواهید آن را مصرف کنید. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم.

آرامش و کاهش استرس: چای کوهی آرامش‌بخش است و به کاهش استرس کمک می‌کند. بنابراین بهتر است آن را عصر یا شب قبل از خواب مصرف کنید تا خواب بهتری هم داشته باشید.تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی: اگر چای کوهی را صبح‌ها یا بین وعده‌های غذایی بنوشید، انرژی شما را در طول روز افزایش می‌دهد و بدنتان را تقویت می‌کند.نفخ و دل درد: چای کوهی را یک ساعت بعد از صرف غذا میل کنید تا به هضم آن و کاهش نفخ کمک کند.

نکات تکمیلی برای درست کردن چای کوهی

برای درست کردن این چای مفید بهتر است نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می‌شود را در نظر بگیرید.

بهتر است قوری از جنس شیشه یا سرامیک باشد تا عطر و طعم چای حفظ شود.می‌توانید برای تقویت خواص و طعم، چای کوهی را با کمی گل گاوزبان، دارچین یا هل ترکیب کنید.چای کوهی حتما باید روی حرارت غیرمستقیم مانند کتری یا سماور دم بکشد تا تلخ نشود.می‌توانید به جای عسل از شیرین کننده‌های دیگر مانند شکر یا نبات استفاده کنید.برای دم کردن چای کوهی چه با برگ تازه چه خشک، حتما به میزان گفته شده از دقت کنید، زیرا استفاده بیشتر از آن باعث تلخی چای می‌شود.برای عطر بهتر می‌توانید برگ‌ها را ۱ تا ۲ دقیقه با آب داغ بشویید، سپس در قوری دم کنید.بیشتر از روزی ۲ فنجان از این چای را در روز مصرف نکنید.اگر طبع شما سرد است بهتر است دارچین و زنجبیل به چای کوهی اضافه کنید تا طبع آن متعادل شود.اگر بیماری خاصی دارید یا دارو مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.مصرف بیش از اندازه چای کوهی باعث افت فشار یا خواب آلودگی می‌شود.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چای کوهی با برگ خشک و تازه را به همراه بهترین زمان مصرف آن به شما آموزش دادیم. با توجه به نکات گفته شده، پیشنهاد می‌کنیم برای بهره‌مندی از خواص این چای، آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید