17 دستور غذای خوشمزه با سیب زمینی برای وعده شام و ناهار
سیبزمینی یکی از صیفیهای محبوب و لذیذ است که برای پختن غذاهای متنوع، ساده و خوشمزه مناسب است. این صیفیبا قدرتی غذایی بالا و خواص متعدد برای سلامتی بدن ارزشمند است. سیبزمینی بهعنوان مواد اصلی یا افزودنی در غذاهای مختلف مانند سوپها، سالادها، کوکوها و خوراکها بهکار رفته و طعم و لذتی خاص به غذاها میبخشد.
لیستی از غذاهای ساده با سیب زمینی که میتوانید درست کنید عبارتند از:
1. لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ
2. کوکو سیب زمینی
3. سالاد سیب زمینی و هویج
4. گراتن مرغ و سیب زمینی
5. سوپ سیب زمینی
6. کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام
7. سالاد سیب زمینی آلمانی
8. سوپ سیب زمینی و بیکن
9. کرامبل سیب زمینی
10. توپک سیب زمینی
11. سیب زمینی تنوری
12. سیب زمینی سرخ کرده
13. سمبوسه
14. کوکوی سوسیس و سیب زمینی
15. خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری
16. آلو تیکا (آلو تیکی)
این غذاها با طعم و ظاهری خوشمزه، متنوع و ساده، انتخابی عالی برای وعدههای شام یا ناهار میباشند و از سیبزمینیی که همه دوست دارند بهره میبرند. حتما این وصفات را امتحان کنید و از مزهی بینظیر سیبزمینی لذت ببرید.
سیب زمینی یک صیفی خوشمزه و پر خاصیت برای غذا است که اکثر افراد این صیفی را دوست دارند. با سیب زمینی غذاهای خوشمزه و متنوعی میتوانید درست کنید. شما غذاهای ساده برای شام با سیب زمینی پخته و خام در زمان کوتاهی میتوانید تهیه کنید و از خوردن این غذاها به دلیل وجود سیب زمینی لذت ببرید.برای اینکه با لیست غذاهای ساده برای شام یا ناهار با سیب زمینی آشنا شوید، در آدرینبلاگ همراه ما باشید.۱- لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچلوبیا چیتی با سیب زمینی یک غذای کامل و خوشمزه برای شام یا ناهار است. خوراک لوبیا را میتوانید بدون سیب زمینی و با قارچ درست کنید. حتی خوراک لوبیا بدون سیب زمینی و قارچ نیز برای شام مناسب است.برای تهیه لوبیا چیتی با طعم بی نظیر به مواد زیر نیاز دارید.مواد لازم خوراک لوبیا چیتی:لوبیا چیتی ۱ پیمانهسیب زمینی ۱ عددهویج۱ عددقارچ ۶_ ۸ عددلیمو ترش۱ عددسیر ۱ حبهرب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا۱ قاشق غذاخوریگلپر۱/۲ قاشق چایخوریروغن به میزان لازمنمک و فلفل به میزان لازمدارچین۱/۲ قاشق چایخوریزردچوبه۱ قاشق غذاخوریپیازیک عدد متوسطلوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم. برای گرفتن نفخ آن بهتر است یک بار آب آنرا عوض کنیم. لوبیا را در قابلمه می ریزیم و روی آن حدودا ۴، ۵ لیوان آب میریزیم تا جایی که آب کاملا بالای لوبیاها قرار بگیرد و آنرا روی حرارت میزاریم تا بپزد.حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد. بعد از جوشیدن می توانید زیر آنرا مقداری کم کنید.بعد از حدود نیم ساعت میتوانید برای خوش رنگ شدن خوراک آب لوبیاها را عوض کنین تا آن آب کدر دور ریخته شود و مجددا آب جوش روی آن بریزید تا به پخت ادامه دهد یا به جای اینکار کف رنگی روی لوبیاها را جدا کنید.در این بین و تا زمانی که لوبیاها کمی بپزند باقی مواد را آماده می کنیم. پیاز نگینی شده را در مقداری روغن تفت میدهیم. دقت کنید هرچه پیاز ریزتر باشد خوراک لعاب بیشتری میاندازد.برای ادامه طرز تهیه خوراک لوبیا با سیب زمینی به محتوای آن مراجعه کنید.۲- کوکو سیب زمینیکوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام یکی از غذاهای خوشمزه برای شام با سیب زمینی است که با نان یا برنج میتوانید میل کنید.برای تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام به مواد زیر نیاز دارید.مواد مورد نیاز جهت تهیه کوکو سیبزمینی:سیب زمینی متوسطدو عددتخم مرغدو عددپیاز متوسطیک عددسبزی شنبلیلهیک قاشق غذاخوریآرد سوخارییک قاشق غذاخوریکنجدیک قاشق غذاخورینمک، فلفل قرمز، پودر سیر یا پیاز، ادویه به مقدار دلخواهروغن مایعبه مقدار لازمدر اولین مرحله به سراغ سیبزمینیهایتان بروید و آنها را با رنده ریز، رنده کنید. اگر زمان کمی در اختیار دارد میتوانید برای پوره کردن سیبزمینیها از میکسر یا خردکن یا هر دستگاهی که در دسترس دارید کمک بگیرید. بعد از رنده کردن سیبزمینیها به سراغ پیاز بروید و آن را هم با همان رنده ریز، رنده کنید.مرحله دوم درون ظرف مناسبی پوره سیبزمینی و پیاز را بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغها را دانهدانه به مواد کوکو اضافه کنید و بههم بزنید.در پایان این مرحله، تمامی ادویهها و مواد خشک را به مواد کوکو اضافه کنید و بهخوبی با قاشق بههم بزنید تا مواد کاملاً یکدست و طعمدار شوند. دقت داشته باشید مواد شما باید حدی متوسط از فرم یک مواد مایع را داشته باشد، نه زیاد سفت باشد و نه شل، اصطلاحاً مواد کوکو باید شبیه عسل کش بیاید.برای ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی میتوانید به محتوای آن مراجعه کنید.بیشتر بخوانید: رازهای طلایی شدن ته دیگ سیب زمینی ۳- سالاد سیب زمینی و هویجسالاد سیب زمینی و هویج یک غذای ساده و پر کالری است که برای شام میتوانید آن را درست کنید.سالاد سیب زمینی و هویج با مواد زیر درست میشود. برای تهیه سالاد سیب زمینی و هویج به مواد زیر نیاز دارید.مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد هویج و سیب زمینیهویجمتوسط سه عددسیب زمینیسه عددپیازیک عدد متوسطجعفری ساطوری شده تازهصد گرمماستپنج قاشق غذاخوریسس مایونزیک قاشق غذاخوریسیربه میزان لازمآب لیموسه قاشق غذا خورینمک، فلفلبه مقدار لازمبه سراغ سیب زمینی و هویجهامون میرویم. ابتدا اونها رو پوست میکنیم و در قابلمهای مناسب ریخته و آب پز میکنیم.بعد از پخته شدن زمان میدهیم تا خنک شوند و با رنده ریز، آنها را رنده میکنیم. در این مرحله برای سرعت بخشیدن به تهیه سالاد میتوانید مواد را در میکسر نیز به صورت پوره تبدیل کنید.پیاز را به صورت ریز خرد میکنیم. به جای پیاز از ترپیاز تازه هم میتونید استفاده کنید.برای ادامه طرز تهیه سالاد سیب زمینی و هویج به محتوای آن مراجعه کنید.بیشتر بخوانید: بهترین زمان برای خوردن شام چه موقع است؟۴- گراتن مرغ و سیب زمینیگراتن مرغ و سیب زمینی یکی از غذاهای فرانسوی است که درست کردن آن برای شام ساده با سیب زمینی گزینه خوبی است. گراتن سیب زمینی و مرغ را در ظرف مخصوص و در فر باید قرار دهید.برای تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید.مواد لازم برای تهیه گراتنسینه مرغنصف یک عدد (بزرگ)قارچ۲۰۰ گرمذرت کنسروی۳ قاشق غذاخوریپیاز نگینی خرد شده۱ عددفلفل دلمه ای خرد شده۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزابه مقدار لازمسیب زمینی۴-۳ عدد متوسطنمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازممواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوصآرد سفید۲۰ گرمکره۲۰ گرمشیر۳/۴ پیمانهبرگ بو۲ عددمیخک۲ عددپیازنصف یک عددنمک و فلفل سفید و فلفل قرمزبه مقدار لازمسینه مرغ رو به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویههای دلخواه تفت بدین تا تغییر رنگ بده.بهش آب جوش اضافه کنید و در ظرف رو ببندین و اجازه بدین کاملا بپزه و بعد از پخت و خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا تکه تکه کنید.یک عدد پیاز متوسط رو نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین.برای ادامه طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی میتوانید به محتوای آن مراجعه کنید.بیشتر بخوانید: لیست ۲۱ غذای نونی برای ناهار و شام؛ ساده و خوشمزه۵- سوپ سیب زمینیسوپ سیب زمینی بسیار غذای ساده و خوشمزه ای برای شام است و دستور آن راحت است.برای تهیه سوپ سیب زمینی به مواد زیر نیاز دارید.مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ سیبزمینی:سیب زمینی ۲ عددهویج۱ عددشیر ۲ لیوانجعفری نصف پیمانهجو پرک ۱ پیمانهآب مرغ ۴ لیوانپیاز۱ عددآرد۲ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمنمک به میزان لازمفلفل سیاه به میزان لازمابتدا یک قابلمه درب دار مناسب را روی حرارت قرار میدهیم و سپس ۵۰ گرم کره و ۲ قاشق غذاخوری آرد را اضافه و مخلوط میکنیم.در یک ظرف مناسب ۱ عدد پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه و تفت میدهیم.در یک ظرف مناسب دیگر ۲ عدد سیب زمینی و ۱ عدد هویج را خرد میکنیم و سپس بعد از اینکه پیاز تفت داده شد به آن سیب زمینی و هویج خرد شده، ۱ پیمانه جو پرک و نمک، فلفل سیاه به میزان لازم و در آخر ۴ لیوان آب مرغ را اضافه و درب قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم ۱ ساعت روی حرارت پخته شود.برای ادامه طرز تهیه سوپ سیب زمینی به محتوای آن مراجعه کنید.۶- کرامبل سیب زمینیکرامبل سیب زمینی همانند پیتزا سیب زمینی است که برای درست کردن آن مواد زیادی نیاز نیست. این غذا میتواند در لیست شام ساده با سیب زمینی قرار بگیرد.مواد لازم کرامبل سیب زمینی:فیله مرغ کوچک۱ عددتخم مرغ کوچک۱ عددسیب زمینی۴۰۰ گرم یا ۴ عددپنیر پیتزا۸۰ گرمکره۱ قاشق غذاخوریسیر۱ الی ۲ حبهآرد سفید۸۰ گرمپودر پنیر پارمسان (دلخواه)۱ قاشق غذا خوریپود سوخاریبه مقدار لازمرزماری (دلخواه)چند پرنمک و فلفل و آویشن و پاپریکابه مقدار لازمبرای آماده کردن این غذای خوشمزه ابتدا مواد میانی اون رو آماده میکنیم. برای این کار فیله مرغ رو به صورت قطعات کوچک خرد میکنیم و به همراه یک قاشق غذا خوری روغن مایع داخل ماهیتابه روی حرارت کم قرار میدیم.تا تغییر رنگ بدن و آب بندازن و آبشون کشیده بشه.و کمی نمک هم به مرغها اضافه میکنیم وقتی آب مرغها کاملا کشیده شد اون ها رو از تابه خارج میکنیم و سیر له شده (یا حریره سیر) رو داخل تابه میریزیم و کمی تفت میدیم.و بعد دوباره تکههای مرغ رو داخل تابه برمیگردونیم و ادویههای دلخواه رو بهش اضافه میکنیم. من از پاپریکا و آویشن و کمی فلفل سفید استفاده کردم.برای ادامه طرز تهیه کرامبل سیب زمینی به محتوای آن مراجعه کنید.۷- سیبزمینی شکم پرسیبزمینی شکمپر پیش غذایی بسیار خوشمزه و محبوب است که میتواند سفره شما را رنگینتر کند.این غذا را میتوانید به اشکال مختلف بپزید و از مواد مختلفی در آن استفاده کنید که به سلیقه شما بستگی دارد. اما در نهایت سیب زمینی شکم پر، غذایی بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد بود.برای آموزش طرز تهیه سیبزمینی شکم پر، این مطلب را بخوانید.۸- سالاد سیب زمینی آلمانیسالاد سیب زمینی آلمانی یکی از سالادهای ساده با سیب زمینی است که برای شام یا ناهار گزینه خوبی است. سالاد سیب زمینی آلمانی یکی از همین سالادهاست. غذایی سبک که بسیار سریع آماده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد. این سالاد را میتوانید با سیب زمینی و سوسیس درست کنید و اگر گیاهخوار هستید، سوسیس را از آن حذف کنید.برای آموزش طرز تهیه سالاد آلمانی میتوانید به مقاله آن مراجعه کنید.۹- سوپ سیب زمینی و بیکناز سوپ رشته گرفته تا سوپ شیر و قارچ، سوپها همگی غذاهایی بسیار لذیذ و سبک هستند. سوپ سیب زمینی و بیکن نیز جزو دسته سوپهای بسیار خوشمزه و خاص است. این غذا که عموما برای شام جشن کریسمس سرو میشود، بافتی غلیظ دارد و ترکیب طعمهای آن دلنشین است.آموزش درست کردن سوپ سیب زمینی و بیکنبا آموزش تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن همراه ما باشید.۱. مرحله اول: آبپز کردن سیب زمینی و سرخ کردن بیکنسیب زمینی را به هر روشی که دوست دارید آبپز یا بخارپز کنید.تابهای مناسب را با کره گرم کرده و بیکن را در آن سرخ کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.۲. مرحله دوم: آماده کردن سبزیجاتپیاز را به قطعات کوچک خرد کنید.ساقه کرفس را شستشو داده و به قطعات متوسط تقسیم کنید.سیر را له کرده و به ترکیب پیاز و کرفس اضافه کنید.تابهای که در آن بیکن را سرخ کردهاید روی شعله ملایم قرار دهید و ترکیب پیاز، کرفس و سیر را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.۳. مرحله سوم: شروع پخت سوپ سیب زمینی و بیکنآب مرغ را در قابلمهای مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید.سیب زمینی پخته را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و کمی آویشن را هم به آن اضافه کنید.دو بیکن را برای تزیین سوپ کنار بگذارید و باقی بیکن را به قابلمه اضافه کنید.برای ادامه طرز تهیه سوپ سیب زمینی و بیکن به محتوای آن مراجعه کنید.۱۰- کوکوی سوسیس و سیب زمینیکوکوهای غذاهایی هستند که برای موقعیتهایی که زمان برای آشپزی محدود است، به داد ما در آشپزخانه میرسند. انواع مختلف کوکو در ایران وجود دارد که به روشهای مختلفی پخته میشوند. یکی از مدلهای این غذای خوشمزه، کوکوی سوسیس است که با استفاده از سیب زمینی و سوسیس آماده میشودمواد لازم کوکوی سوسیس:سوسیس گوشت۳ تا ۴ عددسیب زمینی خام رنده شده۳ عددپیاز متوسط۱ عددتخم مرغ۱ عددزردچوبه۱ قاشق مربا خوریفلفل سیاه۱ قاشق مربا خوریآرد نان خشک۲ قاشق غذا خوریمراحل طرز تهیه کوکوی سوسیسدر یک میکسر یا کاسه، تخممرغها را شکسته و به خوبی مخلوط کنید تا یک حالت خوشهدار به دست آید.سوسیسها را خرد کرده و به تخممرغها اضافه کنید.پیاز را نیز خرد کرده و به مواد در مرحله قبل اضافه کنید.اگر میخواهید، میتوانید گوجهفرنگی را نیز به مواد اضافه کنید. این قدم اختیاری است و به طعم شما بستگی دارد.برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکوی سوسیس؛ بر روی لینک کلیک کنید.۱۱- توپک سیب زمینیسیبزمینی از آن دسته مواد غذایی است که همواره در هر گروه سنی طرفداران زیادی دارد. چیپس و نسخههای سرخ شده از این ماده غذایی (که دارای مقدار زیادی هیدروکربن است)، جزء مصرف بالاترین غذاهای کشور ما محسوب میشوند. در هر رستوران و فستفود، سیبزمینی سرخ شده یا سوخاری همیشه موجود است. توپک سیبزمینی نیز یک غذای خوشمزه از دسته سوخاریها است که با تمام سلیقههای غذایی سازگار است. این ویژگی به نحوه پر کردن مغز توپکها بستگی دارد. به عبارت دیگر، میتوان مواد داخلی یا مغز توپک را با توجه به سلیقه شخصی پر کرد.مواد مورد نیاز جهت تهیه برای ۴ نفر (۴۰ عدد):سیب زمینی۵ عدد متوسطتخم مرغ۲ عددجعفزی ساطوری شده۱۰۰ گرمنمک،زردچوبه،پابریکا،فلفل قرمزبه میزان لازمآرد سوخاری۵۰ گرمکنجد۵۰ گرمپنیر پیتزا۵۰ گرمروغن سرخ کردنیبه میزان لازممراحل تهیه توپک سیب زمینیسیبزمینیها را شسته و پوست آنها را کاملاً تمیز کنید.هر سیبزمینی را به چهار یا پنج قسمت برش دهید.سیبزمینیها را در قابلمه قرار دهید.تمام مواد دلخواه را اضافه کنید، شامل ادویهها و نمکقابلمه را بپوشان و سیبزمینیها را بر روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزند.پس از پخته شدن، سیبزمینیها را از حرارت بیرون بگذارید تا خنک شوند.سیبزمینیهای خنک شده را با استفاده از هر ابزار مناسبی پوره کنید.جعفری را خرد کنید.کنجد را به توپکهای سیبزمینی پوره شده اضافه کنید.برای ادامه مطلب طرز تهیه توپک سیب زمینی؛ بر روی لینک کلیک کنید.۱۲- سیب زمینی تنوریسیبزمینی تنوری یکی از خوشمزهترین و محبوبترین روشهای طبخ سیب زمینی است. در ادامه شما با را طرز تهیه یکی از بهترین، سالمترین و سادهترین روشهای تهیه سیبزمینی تنوری در منزل آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری:سیبزمینیشش عدد متوسطنمک، زردچوبه،فلفل قرمزبه مقدار دلخواهآویشن، پودرسیر، پودر پاپریکا و رزماریبه مقدار دلخواهروغن زیتون یا روغن عادیسه قاشق غذاخوریمراحل تهیه سیب زمینی تنوریمراحل تهیه سیب زمینی تنوری به شرح زیر است:ابتدا سیبزمینی ها را پوست بگیرید و با آب سرد بشویید. سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید. نیازی نیست سیبزمینیها نازک باشند چون در روش کبابی تمام سیبزمینی بهصورت کامل پخته میشود.در قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید؛ برای ۶ عدد سیبزمینی متوسط دو قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید. با توجه به ذائقهتان این مقدار قابل تغییر است.زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد سیبزمینیهای تکه تکه شده را در قابلمه بیندازید. مدت زمان طبخ به جنس سیبزمینی؛ ابعاد آنها و حرارت قابلمه بستگی دارد.شما میتوانید در این مرحله از تهیه سیب زمینی تنوری، سیبزمینیها را با کمک یک چنگال یا چاقو تست کنید با این کار متوجه میشوید که آیا تا حد مطلوب نرم شده است یا نه.برای ادامه رسپی این سیب زمینی خوشمزه روی لینک طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلیک کنید.۱۳- سیب زمینی سرخ کردهسیب زمینی یک نمونه از صیفیجات است که اکثر مردم جهان آن را دوست دارند و با آن غذاهای متنوع و لذیذی درست میکنند. میتوان با سیب زمینی انواع پوره، سوپ، سالاد و … درست کرد. بعید است کسی طرفدار سیب زمینی باشد و عاشق مدل سرخ کرده آن نباشد.از آنجایی که سیب زمینی سرخ کرده در فست فودها قیمت بسیار زیادی نسبت به نوع خانگی دارد، ما در ادامه طرز تهیه این سیب زمینی خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.مراحل تهیه سیب زمینی سرخ کردهمراحل تهیه سیب زمینی سرخ کرده به شرح زیر است:برای تهیه این غذای ساده و خوشمزه باید ابتدا پوست سیب زمینی را بگیرید.بعد با دستگاه مخصوص یا کارد آن را ورقه کنید و خوب بشویید.ته و اطراف ظرف گرد نسوز را که باید کاملاً با مقدار سیب زمینی پر شود با کره خوب چرب کنید.به سیب زمینیها نمک و فلفل بزنید.سپس یک سوم از سیب زمینی ها را در ظرف بریزید و یک سوم از کره را تکه تکه کنید و روی سیب زمینی ها بچینید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و راحت روی لینک طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده کلیک کنید.۱۴- سمبوسهسمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی و مخصوص جنوب است. در واقع سمبوسه یک غذای جهانی نیز است و در مناطق مختلفی همچون خاورمیانه، آسیای مرکزی، شبه قاره هند و شمال آفریقا پخته میشود.به دلیل داشتن شهرت و آوازه جهانی سمبوسه، روز پنجم سپتامبر میلادی یا ۱۴ شهریور به نام روز جهانی سمبوسه در تقویم نامگذاری شده است. سمبوسه را میتوان به عنوان یک پیش غذای خوشمزه یا یک وعده ناهار سبک در نظر گرفت.سمبوسه انواع مختلفی دارد که در تهیه آن از نان لواش که درون آن سیب زمینی به همراه گوشت قرمز و فلفل و ادویجات پر شده است، استفاده میشود. سمبوسه را میتوان بدون استفاده از گوشت و کاملاً گیاهی نیز تهیه کرد.مراحل تهیه سمبوسهمراحل تهیه سمبوسه به شرح زیر است:در مرحله اول، سیبزمینیها را بشویید و با پوست در قابلمهای که در آن مقداری نمک، روغن و چند پیمانه آب اضافه شده است، قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیبزمینیها پخته شوند.هنگامی که سیبزمینیها در حال پختن هستند، نوبت به آماده کردن پیاز میرسد. پیازها را پوست بگیرید و بشویید و سپس به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید تا روغن داغ شود.پیازها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.بعد از اینکه پیازها تفت داده شدند، نوبت به اضافه کردن گوشت چرخ کرده است. این مواد را باهم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و از حالت خامی دربیاید.برای ادامه رسپی این غذای ساده و سریع روی لینک طرز تهیه سمبوسه کلیک کنید.۱۵- کوکو سیب زمینی شکم پرکوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده، یک غذای سنتی ایرانی است که طعمی جذاب و متفاوت دارد و میتواند گزینه مناسبی برای یک وعده غذایی کامل باشد. اگر به دنبال یک غذای سنتی ایرانی با طعمی متفاوت هستید، حتما کوکو سیب زمینی شکم پر با گوشت چرخ کرده را امتحان کنید.مراحل تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر؛ با گوشت چرخ کردهمراحل تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر به شرح زیر است:در ابتدا، سیب زمینیها را شسته و درون یک قابلمه قرار داده و به میزان لازم آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینیها کاملا بپزند.پیازها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس، پیازها را به صورت خلالی نازک و ریز خرد کنید. در ادامه، درون یک تابه مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد، پیازها را درون تابه بریزید تا سرخ و طلایی شوند.زمانی که پیازها طلایی شدند، مقداری زردچوبه، فلفل، پودر سیر و پول بیبر را اضافه کرده تا عطر آنها آزاد شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید. تفت دادن گوشت را تا زمانی که رنگ آن تغییر کند ادامه دهید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر کلیک کنید.۱۶- خوراک مرغ و سیب زمینی پنیریخوراک مرغ و سیب زمینی پنیری یک غذای راحت و در عین حال خوشمزه است که ظاهر جذابی دارد و به عنوان پیش غذا برای مهمانیها یا برای وعده عصرانه و شام بسیار مناسب است. مخصوصا برای کسانی که از غذاهای تکراری خسته شدهاند و به غذاهای فست فودی علاقه دارند یک گزینه عالی و خوشمزه به شمار میرود.این خوراک خوشمزه را علاوه بر مرغ میتوانید با گوشت هم تهیه کنید که کاملا سلیقهای است. همچنین از پنیر پیتزا و انواع سبزیجات دلخواه داخل این غذا میتوان استفاده کرد و آن را با ذائقه خانواده هماهنگ نمود.مراحل تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی پنیریمراحل تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری به شرح زیر است:ابتدا یک عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده تفت بدهید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کمی آب جوش داخل ظرف بریزید و اجازه دهید مرغ بپزد. بعد از خنک شدن گوشت مرغ را ریش ریش کنید یا با چاقو خرد کنید.سپس سیب زمینیهای تقریبا یک شکل و هم اندازه رو بشویید و با کمی آب داخل قابلمه بپزید و بعد از کمی خنک شدن پوست سیب زمینیهای آبپز را جدا کنید و به صورت ورقهای خرد کنید.هویج ها را نیز پوست بگیرید و با چاقو یا رنده به صورت نگینی خرد کنید و بعد با مقداری آب روی حرارت کم بخار پز کنید.حال یک عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با یکی دو قاشق روغن مایع داخل تابه تفت دهید تا طلایی شود و بعد حبههای سیر له شده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مخصوص روی لینک طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری کلیک کنید.۱۷- آلو تیکا (آلو تیکی)آلو تیکا، یک غذای هندی بسیار خوشمزه و تند و تیز است که شباهت زیادی به کتلت سیب زمینی خودمان دارد. جالب است بدانید که در زبان هندی به سیب زمینی آلو میگویند و تیکا به معنی کتلت یا کراکت کوچک است. پس آلو تیکا به معنای کتلت سیب زمینی کوچک است.مراحل تهیه آلو تیکا (آلو تیکی)مراحل تهیه آلو تیکا (آلو تیکی) به شرح زیر است:ابتدا سیب زمینیها را به خوبی بشویید. آنها را درون قابلمه مناسبی بگذارید و مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا محتوای آن به نقطه جوش رسد. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کمی کمتر کنید تا سیب زمینیها ۲۰-۳۰ دقیقه به خوبی بپزند و نرم شوند.پس از پخت سیب زمینیها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند. پوست آنها را بگیرید و با کمک رنده، گوشتکوب یا چنگال سیب زمینیها را پوره کنید. فلفل تند را بشویید و با کمک چاقو آن را نگینی خرد کنید. پیازچه را به همین ترتیب بشویید و خرد کنید. توجه داشته باشید که میزان تندی این غذا کاملاً سلیقهای است و شما میتوانید مطابق با ذائقه خودتان میزان کمتر یا بیشتری فلفل تند به غذا اضافه کنید.حال سیب زمینیهای پوره شده، فلفل تند و پیازچه خرد شده و آرد برنج را درون ظرف مناسبی بریزید. نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید.سپس گشنیز و جعفری ساطوری خرد شده را نیز به ترکیب مواد درون ظرف اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. حال با کمک دست مواد را ورز دهید تا به شکل خمیر یکدستی در آید.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه آلو تیکا (آلو تیکی) کلیک کنید.امیدوارم از طرز تهیه این غذاها لذت برده باشید. برای شام ساده با سیب زمینی این غذاها رو در لیست شام خود قرار دهید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!
- برچسب ها: