12 راز ناب برای رهایی از بوی ناخوشایند املت بدون دردسر

  • توسط: admin


املت یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین غذاهایی است که معمولا برای تهیه آن از ترکیب گوجه فرنگی و تخم مرغ و دیگر انواع سبزیجات و چاشنی‌ها استفاده می‌شود. اما اگر با ترفندهای درست کردن همین غذای ساده آشنا نباشید، احتمالا بوی زهم تخم مرغ در املت اذیتتان می‌کند. اما علت بوی زهم تخم مرغ در املت چیست و چطور می‌توان آن را برطرف کرد؟

در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با چند ترفند ساده برای از بین بردن بوی زهم املت آشنا شوید.

ترفندهایی برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ در املت

برای از بین بردن بوی زهم تخم مرغ در املت روش‌های زیادی وجود دارد. اضافه کردن ادویه و چاشنی‌های مناسب به این غذا و همچنین پخت آن به روش مناسب به شما کمک می‌کند تا از شر بوی بد تخم مرغ در غذا خلاص شوید و خوشمزه‌ترین املت زندگی‌تان را آماده کنید.

در ادامه این بخش به چند فوت و فن رفع بوی زهم تخم مرغ در املت اشاره شده است.

۱- قبل از پخت تخم مرغ آن را مزه دار کنید

یک فوت و فن رفع بوی زهم تخم مرغ در املت این است که قبل از پخت املت، تخم مرغ‌ها را بشکنید و در کاسه بریزید و سپس آن را برای چند دقیقه هم بزنید. در این مرحله مراقب باشید که تخم مرغ‌ها نباید کف کنند.

بعد از یک دست شدن بافت تخم مرغ‌ها می‌توانید مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به آن‌ها اضافه کنید و کمی آن را هم بزنید. در انتها می‌توانید از این تخم مرغ برای تهیه املت استفاده کنید.

۲- مقداری پیاز داغ در املت بریزید

پیاز داغ راز خوشمزگی املت حرفه‌ای و خوشمزه است که به از بین بردن بوی بد تخم مرغ نیز کمک می‌کند. برای این که املت شما خوش‌طعم‌تر شود و بوی زهم تخم مرغ آزارتان ندهد، می‌توانید بعد از این که آب گوجه فرنگی تبخیر شد، مقداری پیاز داغ به املت اضافه کنید. بهتر است پیاز داغ را به صورت مجزا در یک ماهیتابه آماده کنید و بعد به املت اضافه کنید.

۳- از سیر و جعفر تازه خرد شده استفاده کنید

راهکار بعدی برای از بین بردن بوی زهم املت استفاده از سیر و جعفری تازه خرد شده است. در این روش می‌توانید مقداری سیر تازه را خرد کنید و در املت بریزید و با اضافه کردن جعفری تازه خرد شده به این غذا عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن ببخشید. اگر به سیر یا جعفری تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از پودر سیر و جعفری خشک شده استفاده کنید.

۴- مقداری فلفل دلمه خرد شده در املت بریزید

برای درست کردن یک املت خوشمزه و خوش طعم خانگی می‌توانید مقداری فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده به آن اضافه کنید. این کار نه تنها ظاهر جذاب‌تری به غذای شما می‌بخشد، بلکه موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود و به از بین بردن بوی زهم تخم مرغ نیز کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر

۵- کمی پنیر پیتزا روی املت بریزید

اضافه کردن مقداری پنیر پیتزا روی املت هم عطر بهتری به آن می‌بخشد و هم مزه آن را به طرز شگفت انگیزی تغییر می‌دهد. اگر در فکر درست کردن یک املت لاکچری و خاص هستید، پیشنهاد ما اضافه کردن پنیر است.

۶- از شنبلیله استفاده کنید

راهکار بعدی برای مزه دار کردن املت و از بین بردن بوی بد تخم مرغ آن اضافه کردن شنبلیله است. در این روش باید به ازای هر ۷ تا ۸ عدد گوجه فرنگی از ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده استفاده کنید.

بهتر است شنبلیله را در اواسط پخت گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و بعد تخم مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید. به خاطر داشته باشید که اگر از فلفل دلمه‌ای در املت خود استفاده می‌کنید، نباید شنبلیله به آن اضافه کنید.

۷- درب ماهیتابه را نگذارید

برای پخت املت ابتدا باید گوجه‌ها را تفت دهید تا آب اضافه‌شان گرفته شود. در این مرحله می‌توانید درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا گوجه‌ها به خوبی بپزند، اما بعد از اضافه کردن تخم مرغ به هیچ عنوان نباید درب قابلمه را روی آن بگذارید. این کار موجب بد بو شدن املت شما می‌شود. در این مرحله حتما درب ماهیتابه را باز بگذارید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد.

۸- از ماهیتابه کوچک استفاده نکنید

اگر برای پخت املت از ماهیتابه کوچک استفاده کنید، تخم مرغ فضای کافی برای پختن ندارد و ممکن است قسمت‌های میانی آن به خوبی نپزد و املت شما بوی بدی پیدا کند. برای تهیه املت خانگی سعی کنید از ماهیتابه‌ای با سایز مناسب استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت مارچوبه (املت یونانی)

۹- زردچوبه را فراموش نکنید

زردچوبه یکی از مهم‌ترین ادویه‌هایی که به از بین بردن بوی بد تخم مرغ در املت کمک می‌کند. برای این که املت شما خوشمزه‌تر شود و بوی زهم تخم مرغ از بین برود، می‌توانید در زمان پخت گوجه فرنگی، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه آن را تفت دهید و سپس تخم مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید.

۱۰- املت را بیش از حد هم نزنید

بعد از اضافه کردن تخم مرغ به املت باید آن را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. هم زدن بیش از اندازه املت بعد از اضافه کردن تخم مرغ موجب بد بو شدن آن می‌شود. برای اینکه تخم مرغ شما به خوبی بپزد، می‌توانید با قاشق برش‌های کوچکی در آن ایجاد کنید اما از هم زدن مدام املت اجتناب کنید تا املت شما بوی بدی پیدا نکند.

۱۱- از کره به جای روغن استفاده کنید

راهکار دیگری که می‌توانید برای خوش عطر و طعم شدن املت از آن استفاده کنید، استفاده از کره به جای روغن است. کره عطر خوبی دارد و از همین رو اگر از آن برای سرخ کردن املت استفاده کنید، عطر بهتری پیدا می‌کند. در صورت تمایل می‌توانید برای تهیه املت از کره محلی نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت وگان

۱۲- از ادویه‌ها کمک بگیرید

هر چند خیلی از افراد املت را تنها با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌پزند، اما برای از بین بردن بوی زهم املت و خوشمزه‌تر شدن آن می‌توانید از مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا، آویشن و مقدار کمی ادویه کاری استفاده کنید. با اضافه کردن ادویه‌ها املت شما به طرز شگفت انگیزی خوشمزه و خوش عطر می‌شود.

چرا املت بوی زهم می گیرد؟

رعایت نکردن نکات ساده در زمان پخت املت موجب می‌شود تا غذای شما بوی بدی پیدا کند. در ادامه به علت بوی زهم تخم مرغ در املت اشاره شده است:

هم نزدن تخم مرغعدم استفاده از ادویه مناسبهم زدن بیش از حد املتنپخته بودن تخم مرغعدم استفاده از پیاز داغاستفاده از تخم مرغ کهنه

در این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه نکات مهم در تهیه املت خوشمزه و سنتی اشاره شد. با کمک گرفتن از این نکات می‌توانید یک املت حرفه‌ای و لذیذ در خانه درست کنید و بوی زهم تخم مرغ را به طور کامل در این غذا حذف کنید.

شما از چه روشی برای از بین بردن بوی زهم املت استفاده می‌کنید؟ می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید