11 ترفند جادویی: لازانیایی خوشمزه‌تر از هر زمان دیگر!

  • توسط: admin


لازانیا، غذایی محبوب و بین‌المللی که با طعم بی‌نظیر و ظاهری دلربا، هر ذائقه‌ای را به خود جذب می‌کند. اما برای رسیدن به آن لازانیای ایده‌آل، فوت و فن‌هایی وجود دارد که می‌توانند طعم این غذا را به طور قابل توجهی ارتقا دهند. در این مقاله از آدرینبلاگ، به بررسی نکات کلیدی برای پخت لازانیای خوشمزه می‌پردازیم.

۱۱ ترفند طلایی برای پخت لازانیای خوشمزه‌تر

در ادامه به چند ۱۱ نکته کلیدی برای پخت لازانیای خوشمزه‌تر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۱- گوشت را با حوصله تفت دهید

گوشت چرخ کرده طعمی دلنشین به لازانیا می‌بخشد. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، سیر، ادویه و سبزیجات معطر مانند رزماری، آویشن و فلفل‌دلمه‌ای به آرامی تفت دهید تا عطر و طعم مواد به خوبی آزاد شود. استفاده از گوشت مانده یا بدون کیفیت، طعم لازانیا را خراب می‌کند.

برای طعم لذیذتر، می‌توانید از مخلوط گوشت گوساله و مرغ استفاده کنید. برای لازانیای رژیمی، می‌توانید از گوشت کم‌چرب یا مرغ و همچنین از پنیر کم‌چرب استفاده کنید.

۲- از سس گوجه‌ فرنگی باکیفیت استفاده کنید

از سس فراوان استفاده کنید. سس، پایه و اساس طعم لازانیا است و آن را مرطوب و خوش طعم نگه می‌دارد. از سس گوجه‌فرنگی خانگی یا سس گوجه‌فرنگی خوش طعم استفاده کنید و در صورت تمایل، با ادویه‌هایی مانند پودر سیر، فلفل قرمز، آویشن و ریحان آن را طعم‌دار کنید. برای لازانیای نرم‌تر، می‌توانید از سس گوجه‌ فرنگی رقیق‌تر استفاده کنید.

۳- ورقه‌های لازانیا را به اندازه بپزید

ورقه‌های لازانیا را زیاد نپزید، زیرا در فر نیز پخته می‌شوند. فقط کافی است کمی نرم شوند و حالت خمیری پیدا نکنند. اگر از ورقه‌های خشک لازانیا استفاده می‌کنید، آنها را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی بپزید. به طور کلی، کافی است ورقه‌ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند.

۴- از پنیر فراوان استفاده کنید

از پنیر زیاد استفاده کنید. پنیر، طعم و بافت لازانیا را غنی‌تر می‌کند. از پنیر موزارلای تازه رنده شده و پنیر ریکوتای مرغوب استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیای ایتالیایی

۵- لایه‌ها را به طور یکنواخت بچینید

ضخامت هر لایه باید حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشد و مواد به طور یکسان در تمام سطح ظرف پخش شوند. لایه‌ها را نازک نگه دارید. ضخیم بودن لایه‌ها باعث می‌شود پخت لازانیا زمان بیشتری ببرد و در نهایت، لازانیا خشک شود.

۶- از سس به عنوان اولین و آخرین لایه استفاده کنید

این کار از خشکی لازانیا جلوگیری می‌کند و طعم آن را بهتر می‌کند. سس بشامل، سسی سفید و خامه‌ای است که لازانیا را مرطوب‌تر و لطیف‌تر می‌کند.

برای تهیه سس بشامل، کره، آرد و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. می‌توانید به سس بشامل کمی جوز هندی یا پنیر پارمزان نیز اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. به جای سس بشامل، می‌توانید از سس ریکوتا نیز استفاده کنید.

۷- در بین لایه‌ها از سبزیجات تازه استفاده کنید

اسفناج، قارچ و فلفل دلمه‌ای از جمله سبزیجات پرطرفدار برای لازانیا هستند. سبزیجات را قبل از اضافه کردن به لازانیا، کمی تفت دهید تا طعم و عطر بهتری داشته باشند. می‌توانید از انواع سبزیجات دلخواه خود مانند کدو حلوایی، بادمجان و زیتون نیز در لازانیا استفاده کنید.

۸- از فویل آلومینیوم برای پخت استفاده کنید

هنگام پخت لازانیا، ظرف را با فویل آلومینیوم بپوشانید. این کار باعث می‌شود رطوبت لازانیا حفظ شده و از خشک شدن آن جلوگیری شود. در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آخر پخت، فویل را بردارید تا روی لازانیا طلایی شود. ورقه‌های لازانیا نباید زیاد پخته شوند، زیرا له و خمیری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: نکات خوشمزه‌تر شدن مرغ که هر آشپزی باید بداند!

۹- لازانیا را در فر از قبل گرم شده بپزید

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و لازانیا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

۱۰- لازانیا را در ظرف مناسب بپزید

از یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر استفاده کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا تمام مواد لازانیا در آن جای بگیرند. از ظروف فلزی برای پخت لازانیا استفاده نکنید، زیرا ممکن است باعث واکنش شیمیایی با مواد لازانیا شده و طعم آن را تغییر دهد. پخت لازانیا در ظروف فلزی، طعم آن را تغییر می‌دهد.

۱۱- لازانیا را قبل از سرو کمی استراحت دهید

بعد از خارج کردن لازانیا از فر، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. این کار باعث می‌شود برش زدن لازانیا آسان‌تر شود و مواد انسجام بهتری پیدا کنند.

با به کارگیری نکات طلایی ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینو کمی خلاقیت، می‌توانید یک لازانیای خانگی فوق‌العاده خوشمزه و دلچسب را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید