چطور با انار مسقطی درست کنیم؟

  • توسط: admin


خیلی راحت می‌توانید در خانه دسر‌های اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطی‌اناری یکی از این دسر‌های خوشمزه مناسب فصل است.

به گزارش همشهری آنلاین، مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.

نام: مسقطی انار

آماده‌سازی: ۳ ساعت

تعداد: ۱۰ نفر

مواد لازم:

نشاسته: یک لیوان

آب انار: ۶ لیوان

گلاب: نصف لیوان

شکر: ۲ لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

۱- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.

۲- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانی‌که محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و هم‌زدن را ادامه دهید.

۳- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.

۴- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.

نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید