نان توت فرنگی خانگی؛ از آشپزی عطرافشان و لذیذ!

  • توسط: admin


نان توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع نان‌هاست که علاوه بر طعم شیرین و دلنشین، بافت نرم و الطافی دارد. با ترکیب نان‌های سفید معمولی و توت فرنگی‌های تازه، این نان با طعم و عطر شگفت‌انگیزش واقعا تجربه‌ای منحصر به فرد ارائه می‌دهد.

برای تهیه این نوع نان، نیاز به موادی از جمله کره، شکر، تخم‌مرغ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، ماست یا خامه ترش، گردو خرد شده و توت فرنگی خرد شده دارید. مراحل تهیه نان توت فرنگی شامل گرم کردن فر، آماده کردن قالب، مخلوط کردن مواد مرطوب، اضافه کردن مواد خشک، اضافه کردن توت فرنگی و گردو، پختن در فر، خنک کردن و سرو کردن می‌باشد.

نان توت فرنگی علاوه بر اینکه منابعی از انرژی و تقویت کننده بدن هست، می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه و مغذی مورد استفاده قرار گیرد. تهیه این نان خوشمزه به شما امکان می‌دهد تا از طعم و لذت خاص آن لذت ببرید و لحظات خوشی را به همراه دوستان و خانواده خود سپری کنید.

نان توت فرنگی با بافتی نرم و لطیف، طعمی شیرین و دلنشین و عطری فریبنده از توت فرنگی‌های تازه، تجربه‌ای منحصر به فرد از یک نان صبحانه یا میان وعده مقوی را به شما هدیه می‌دهد.اگر از طرفداران توت فرنگی هستید و وسوسه شده‌اید که این نان خوشمزه را تهیه کنید، با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه نان توت فرنگی را به شما معرفی کنیم.مواد لازم جهت تهیه نان توت فرنگی:کره½ لیوان دسته‌دار فرانسویشکر¾ لیوان دسته‌دار فرانسویتخم مرغ بزرگ۳ عددعصاره وانیل۱ قاشق چای‌خوریآرد سفید۲ لیوان فرانسوی دسته‌داربیکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوریجوش شیرین½ قاشق چای‌خورینمک¼ قاشق چای‌خوریدارچین۱ قاشق چای‌خوریماست یا خامه ترش½ لیوان دسته‌دار فرانسویگردوی خرد شده½ لیوان دسته‌دار فرانسویتوت فرنگی خرد شده½ لیوان دسته‌دار فرانسویروغن برای چرب کردن قالببه مقدار لازممراحل تهیه نان توت فرنگیدر ادامه، مراحل تهیه نان توت فرنگی را شرح می‌دهیم.مرحله اول: گرم کردن فر و آماده کردن قالبپیش از شروع به آماده کردن خمیر نان توت فرنگی، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. این کار به پخت یکنواخت و کامل نان شما کمک می‌کند.در حین گرم شدن فر، یک قالب مستطیلی با ابعاد تقریبی ۲۲ در ۱۲ سانتی‌متر و ارتفاع ۷ سانتی‌متر را انتخاب کرده و تمام سطح داخلی آن را با روغن چرب کنید.مرحله دوم: مخلوط کردن کره و شکرکره را در ظرفی مناسب ریخته و با استفاده از همزن برقی آن را هم بزنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا کره کاملا نرم و سبک شود.در ادامه، شکر را به تدریج به کره اضافه کرده و هم‌زمان به هم زدن ادامه دهید تا شکر به طور کامل با کره مخلوط شود. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط کره و شکر کاملا یکدست و پفکی شود.مرحله سوم: اضافه کردن تخم مرغ‌ها و وانیلدر این مرحله، نوبت اضافه کردن تخم مرغ‌ها به ترکیب کره و شکر است. برای این کار، تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ‌ها به طور کامل با مواد مخلوط شوند.سپس، وانیل را نیز به ترکیب اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا وانیل به طور کامل در مواد پخش شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه تست آووکادو و توت فرنگیمرحله چهارم: آماده کرده مواد خشکابتدا آرد را به خوبی الک کنید تا گلوله‌های آن از بین رفته و آرد نرم و یکدست شود. سپس، آرد الک شده را به همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین در یک ظرف مناسب ریخته و با استفاده از قاشق مواد را به آرامی هم بزنید تا به طور کامل با هم مخلوط و یکدست شوند.مرحله پنجم: اضافه کردن مواد خشک و ماست یا خامه ترش به مواد خیسابتدا مواد خشک را در سه مرحله به آرامی به مواد خیس اضافه کنید و به ‌طور همزمان هم بزنید تا مخلوطی یکدست و بدون گلوله به دست آید. در ادامه، ماست یا خامه ترش را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.توجه داشته باشید که در این مرحله، هم زدن فقط باید تا حدی انجام شود که مواد با هم ترکیب شوند و نیازی به هم زدن بیش از حد نیستمرحله ششم: اضافه کردن توت فرنگی و گردودر این مرحله پس از آماده شدن خمیر، نوبت به اضافه کردن توت فرنگی و گردو می‌رسد. برای این کار، توت فرنگی‌های خرد شده را به همراه گردو به خمیر اضافه کرده و با استفاده از لیسک یا قاشق، مواد را کمی هم بزنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک توت فرنگیمرحله هفتم: ریختن مواد درون قالبپس از آماده شدن خمیر، آن را در قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید. سپس، قالب را به مدت ۱ ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان بپزد.برای اطمینان از پخت نان توت فرنگی، خلال دندانی را در مرکز نان فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، نان شما پخته شده است.مرحله هشتم: سرو کردن نان توت فرنگیبعد از اینکه نان توت فرنگی را از فر بیرون آوردید، به آن کمی زمان بدهید تا خنک شود. پس از خنک شدن نان می‌توانید به آرامی آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید. نان توت فرنگی شما آماده است. نوش جانتان!در آخر، امیدواریم از طرز تهیه نان توت فرنگی که در این بخش از مجله آشپزی آدرینارائه کردیم، لذت برده باشید. نان توت فرنگی طعمی فوق‌العاده دارد و می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه دلچسب همراه با یک نوشیدنی داغ مانند چای یا قهوه میل شود.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید