لوکوم هندوانه به سبک ترکیه ای؛ روشی شیک و لذیذ برای تهیه
لوکوم یکی از شیرینیهای خوشمزه و نرم ترکیهای است که به خاطر طعم و اصالت خود شناخته شده است. این شیرینیها بیشتر در ماه رمضان و سفره افطار مورد استفاده قرار میگیرند. لوکوم هندوانه یکی از انواع لوکومهای خوشطعم و بهاری است که ترکیبی از هندوانه، نشاسته ذرت و وانیل دارد. برای تهیه لوکوم هندوانه ابتدا هندوانه را پوره کرده و شکر را به آن اضافه میکنیم. سپس نشاسته ذرت را به آب هندوانه اضافه کرده و به مواد مخلوط آماده شده روی حرارت میگذاریم تا به غلظت مناسب برسد. وانیل را هم اضافه کرده و مواد را در قالب قرار داده، با شکر بلغطانیم. لوکوم های آماده شده را در ظرف سرو میچینیم و لذت میبریم. امیدوارم این توضیحات مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته و بتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.
لوکوم، یکی از شیرینیها بسیار خوشمزه و نرم و لطیف پرطرفداری است که اصالت آن به ترکیه برمیگردد. در کشور ترکیه بیشتر این لوکوم ها برای ماه رمضان و سفره افطار تهیه میشوند. لوکوم ها یا همان راحتالحلقوم ها تنوع زیادی در طعم و مزههایشان دارند و به راحتی میتوانید آنها را در خانه تهیه کنید. لوکوم هندوانه، یکی از لوکوم های بهاری و خوشطعمی است که شباهت زیادی به باسلوق دارد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه لوکوم هندوانه را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این لوکوم باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه لوکوم هندوانهشکر½ پیمانهآب هندوانه ۱ پیمانهنشاسته ذرت ½ پیمانهوانیل ۱ قاشق چای خوریطرز تهیه لوکوم هندوانهمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این لوکوم ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش یک ظرف متوسط لوکوم به شما میدهد.درجه سختی تهیه این لوکوم در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی هندوانههندوانه را بشویید و بخشی از آن را برش زنید. هستههای هندوانه را جدا سازید. هندوانه را به قطعات کوچکتری برش زنید.آن را در مخلوط کن، میکسر یا خرد کن بریزد و پوره کنید.پوره هندوانه را از صافی رد کنید تا آب شفاف و زلالی از هندوانه حاصل شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پرتقالی به روش ترکیهایمرحله دوم: ترکیب آب هندوانه و شکر۱ پیمانه از آب هندوانه را درون قابلمه مناسبی بریزید. شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی بهم زنید تا دانه های شکر در آب هندوانه حل شود.مرحله سوم: حرارت دادن لوکومقابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام محتوای درون آن را به هم زنید تا شکر در آب هندوانه حل شود.مرحله چهارم: افزودن نشاسته ذرتنشاسته ذرت را کم کم به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا مواد شما به غلظت مناسب رسد.۵-۱۰ دقیقه ای مواد را بهم زنید تا به غلظت مناسب رسد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم نارنگیمرحله پنجم: افزودن وانیلپس از اینکه لوکوم شما به غلظت مناسب رسید وانیل را به آن اضافه کنید و مدام به هم زنید تا وانیل در لوکوم حل شود.حرارت را خاموش کنید و لوکوم را کنار گذارید تا کمی خنک شود.مرحله ششم: قالب زدن و شکر زدن به لوکوممواد لوکوم را درون قیف بریزید و سر قیف را برش بزنید.ته سینی را کمی شکر بریزید و از مواد لوکوم روی شکر بریزید کمی زمان بدهید تا لوکوم ها خنک شود.حال مقداری شکر روی لوکوم بریزید و لوکوم ها را در شکر بغلطانید.لوکوم های بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو است.آن را در ظرف سرو بچینید و در کنار فنجان چایی نوش جان کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به شیرینیهای ساده و خوشمزه خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش فوق این لوکوم های نرم و لطیف را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: