طعم بخشیدندن خوشمزه به نان با دو روش ساده سازی نان سیر و جعفری در خانه
نان سیر و جعفری یکی از پیشغذاهای خوشمزه و سریعپز است که با استفاده از نان و سبزیهای موردعلاقه تهیه میشود. این نان با طعم پنیر پیتزا یا پنیرهای دیگر معمولاً تهیه میشود و دارای طعم و عطر خاصی است. برای تهیه این غذا نیاز به مواد سادهای مثل نان برگت، سیر، جعفری، روغن زیتون، نمک و کره دارید. در این روش تهیه، ابتدا نان را آماده میکنید و روی آن مخلوطی از سیر و جعفری و سس تهیه میکنید. سپس نان را در فر میگذارید تا پخته شود و سپس سرو میکنید. میتوانید این نان را با انواع سسها مانند سس گوجه فرنگی یا مایونز سرو کنید. این غذا با برخی دستورپختهای دیگر همراه شود و میتواند یک ناهار یا شام خوشمزه باشد.
نان سیر و جعفری یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و جذابی است که در زمان کوتاهی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی آماده میشود. شما در تهیه این غذا از انواع نان و سبزیجات مورد علاقهتان میتوانید استفاده کنید. برخی این غذا را با پنیر پیتزا یا سایر پنیرها تهیه میکنند که در نهایت طعم آن شباهت زیادی به نان سیر پیدا میکند.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه نان سیر و جعفری را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این غذا باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه نان سیر و جعفری
نان باگت ۲ عددسیر تازه ۵-۶ حبهجعفری تازه۱ دستهروغن زیتون۲ قاشق غذاخورینمک به مقدار لازمکره ۳ قاشق غذاخوری
روش پخت اول:تهیه نان سیر و جعفری
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این نان ۲۵-۳۵ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذا را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی نان
برای تهیه این نان بهتر است از نان باگت بیات یا مانده استفاده کنید.
اگر عجله دارید و نان مانده در دسترس ندارید، میتوانید نان باگت را درون کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را در فریزر گذارید تا کمی منجمد و سفت شود.
پس از خارج کردن نان از فریزر با کمک چاقو آن را به صورت حلقهحلقه یا از وسط به دو نیمه برش زنید.
مرحله دوم: آماده سازی فر
ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.
نانهای حلقه حلقه شده را روی سینی فر در کنار هم بچینید.
برقی یا گازیتان را روشن کنید و زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود در این بازه زمانی به سراغ آمادهسازی سایر مواد غذا روید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سیر خانگی با نان باگت
مرحله سوم: آماده سازی سیر
سیرها را بشویید و پوست بگیرید.
آنها را با کمک سیر له کن پوره و له کنید.
سیرهای پوره شده را درون کاسه کوچکی بریزید.
در این مرحله میتوانید سیرها را بکوبید یا با کمک رنده ریز آنها را رنده کنید.
مرحله چهارم: افزودن کره، روغن و جعفری ساطوری شده
کره به دمای محیط رسیده و روغن زیتون را به سیر اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
جعفری ساطوری شده را به ترکیب فوق بیفزایید و در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان توت فرنگی به روش خانگی
مرحله پنجم: پخت نان سیر
از ترکیب مواد سیری که تهیه کردید با کمک چاقو لایه نازکی روی نانها بکشید.
تمام قسمتهای نان را با ترکیب فوق بپوشانید.
سینی حاوی نان سیر و جعفریتان را در فر قرار دهید.
دمای پخت برای فرهای برقی ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
پس از پخت نانها را از فر خارج کنید و منتظر بمانید تا کمی خنک شوند.
این نانهای معطر و خوشمزه را با انواع سس سرو و نوش جان کنید.
روش پخت دوم: تهیه نان سیر و جعفری
در این روش مواد نان سیر و جعفری تان را طبق روش بالا تهیه کنید.روی نان شیارهایی با اندازههای یکسان ایجاد کنید.توجه داشته باشید که شیارها را تا انتهای نان ادامه ندهید که نان از هم جدا شود.نان شما باید به صورت کامل و یکپارچه باشد که شیارهای یکسانی روی سطح آن ایجاد شده.از ترکیب سیر و جعفری درون شیارهای نان گذارید.در این روش نیاز نیست که وسواس زیادی به خرج دهید و سعی کنید تا قسمتهای انتهایی نان را به محتوای سیر و جعفری آغشته کنید.در اثر حرارت و ذوب شدن کره، محتوای سیر و جعفری به قسمتها و لایههای پایینی نان نفوذ میکند.تمام شیارهای نان و سیر جعفریتان را با محتوای مایه معطر سیر و جعفری پر کنید.نان را درون فویل آلومینیومی بپیچید و درون سینی فر یا توستر بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بالا این نان سیر جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: