طعمی معجزه آسا از آش گوشت بوشهری: بهترین و پرطرفدار‌

  • توسط: admin


آش گوشت بوشهری یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که از گوشت گوسفند و مواد دیگر مانند لوبیا قرمز، برنج و سبزی‌های خرد شده تهیه می‌شود. این آش اغلب در مراسمات خاص و جشنواره‌های محلی مانند نوروز و عید به عنوان یک غذای محبوب سرو می‌شود. آش گوشت بوشهری به عنوان نمادی از سختی کار و مهمان‌نوازی شناخته می‌شود.

برای تهیه آش گوشت بوشهری، ابتدا لوبیاها و برنج را شسته و بخیسانید. سپس گوشت را به قطعات کوچک‌تری برش زده و پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. ادویه‌های مورد نیاز را اضافه کرده و گوشت را تفت دهید. سپس آب جوش، لوبیا و سبزی‌ها را به قابلمه اضافه کرده و بپزید. در نهایت برنج و سبزی‌های خرد شده را اضافه کرده و آش را بپزید.

ترکیبی از اسفناج، تره، شوید و گشنیز به عنوان سبزی آش مناسب است. می‌توانید آش را با لیمو تازه میاندازید و با نمک و فلفل به دلخواه خود تنظیم کنید. پیشنهاد می‌شود این آش خوشمزه را طبق دستور تهیه شده، تهیه کنید و لذت ببرید.

آش گوشت بوشهری یک غذای محلی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از گوشت گوسفند و مواد دیگر تهیه می‌شود. اگر به دنبال چشیدن طعم‌های جدید هستید از امتحان کردن این دستور پخت غافل نشوید.این آش خوشمزه اغلب در مراسمات خاص و جشنواره‌های محلی مانند نوروز و عید به عنوان یکی از غذاهای محبوب سرو می‌شود. آش گوشت به عنوان نمادی از سختی کار و مهمان‌نوازی در میان خانواده‌ها و جوامع بومی شناخته می‌شود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ دستور پخت این آش را به صورت مرحله به مرحله مرحله با ذکر تمام نکاتی که برای خوشمزه‌تر شدن آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.طرز تهیه آش گوشت بوشهریمدت زمان آماده‌ سازی و تهیه این آش ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم بیشتری این آش خوشمزه را طبخ کنید. درجه سختی تهیه این آش در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه آش گوشت بوشهری:گوشت گوسفندی۲۵۰ گرملوبیا قرمز۱ پیمانهبرنج۱/۲ پیمانهسبزی آش خرد شده۱ پیمانهپیاز۱ عددزردچوبه۱/۲ قاشق چای‌خورینمک و فلفل به میزان لازمروغن مایع۳ قاشق سوپ‌خوریآب جوشبه مقدار لازممرحله اول: آماده‌سازی حبوباتدر اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی حبوبات روید. لوبیاها را تمیز کنید و با مقداری آب بشویید.لوبیا را از چند ساعت قبل از طبخ آش بخیسانید. خیساندن حبوبات قبل از پخت موجب گرفتن نفخ آن‌ها و سریع‌تر پخته شدنشان می‌شود.برنج را نیز در همین مرحله شسته و با مقداری آب بخیسانید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده سازی گوشتدر دومین مرحله به سراغ آماده سازی گوشت روید.گوشت را بشویید و به قطعات کوچک‌تری برش زنید.مرحله سوم: آماده سازی پیازدر سومین مرحله درون قابلمه که قصد طبخ آش را دارید کمی روغن بریزد و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.پیاز را پوست بگیرید و بشویید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.مرحله چهارم: افزودن ادویه‌هادر مرحله چهارم فلفل و زردچوبه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش دوغ لری با گوشت چرخ کردهمرحله پنجم: افزودن گوشتدر پنجمین مرحله به سراغ افزودن گوشت روید.گوشت‌ها را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.حال ۳-۴ پیمانه آب جوش به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.حرارت را بالا ببرید تا محتوای درون قابلمه شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.۱ ساعت زمان دهید تا گوشت بپزد.مرحله ششم: پختن لوبیادر ششمین مرحله برای بالاتر رفتن سرعت پخت آب لوبیاها را بگیرید و با مقداری آب تازه آن‌ها را درون قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید تا لوبیاها به خوبی بپزند و نرم شوند.پس از پخته شدن لوبیاها را با کمک گوشت‌کوب بکوبید تا به شکل پوره تبدیل شوند.حال پوره لوبیا را به محتوای قابلمه آش بیفزایید.مرحله هفتم: له کردن گوشت و افزودن برنج و سبزیدر این مرحله گوشت ها را از قابلمه خارج کنید و با کمک دو چنگال آن‌ها را ریش ریش کنید.(انجام این مرحله کاملا سلیقه‌ای و قابل حذف است)گوشت‌های ریش ریش شده را به همراه برنج و سبزی آش خرد شده به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.بهتر است سبزی آش شما ترکیبی از اسفناج، تره،شوید و گشنیز باشد.درب قابلمه را ببندید و ۱ ساعت دیگر زمان دهید تا برنج به خوبی بپزد و له شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش شل پتله همدان؛ با گوشت و بدون گوشتمرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو آشدر آخرین مرحله میزان غلظت آش را بررسی کنید و اگر آش شما لعاب انداخته بود به مقدار دلخواه نمک به آن بیفزایید.آش فوق العاده خوش‌مزه و مقوی شما آماده سرو است.آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری پیاز داغ تزیین کنید.فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن آش بوشهریدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه آش گوشت بوشهری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای بهتر شدن طعم، می‌توانید آش گوشت بوشهری را با لیمو تازه سرو کنید.در زمان سرو، می‌توانید از نمک و فلفل برای تنظیم طعم به دلخواه استفاده کنید.در هنگام پخت، به مراقبت از مقدار آب اضافه شده دقت کنید تا آش گرفته و خوشمزه شود.پیشنهاد می‌کنیم این آش خوشمزه را طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید