طعمی از جنوب اروپا در آشپزخانه: راهنمای تهیه تاپناد زیتون

  • توسط: admin


تاپناد زیتون یک چاشنی و میان وعده فرانسوی است که کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا پای ثابت میزهای مزه شما شود. این چاشنی خوشمزه و خاص از ترکیب پوره زیتون با مواد دیگر درست می‌شود و در کنار بسیاری از خوراکی‌ها می‌توان آن را سرو کرد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه تاپناد زیتون را به شما آموزش خواهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه تاپناد زیتون

برای درست کردن تاپناد زیتون به مواد زیر نیاز دارید:

ماهی آنچوی ۲۰۰ گرمزیتون سبز بدون هستهیک پیمانهزیتون سیاه بدون هستهیک پیمانهجعفری خرد شده۵۰ گرمکیپرزیک چهارم فنجانآب لیموی تازهیک قاشق سوپ‌خوریسیر۲ حبهروغن زیتون۲ قاشق سوپ‌خوریگوجه خشکنصف پیمانهنمک و فلفلبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه تاپناد زیتون

برای درست کردن تاپناد زیتون طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول:آماده سازی زیتون

در روش سنتی درست کردن تاپناد، زیتون‌ها را در هاون می‌کوبند تا له شود. اما می‌توانید آنها را در غذاساز و با مخلوط‌ کن بریزید تا سریع‌تر آماده شود. همچنین برای راحتی کار بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده کنید تا زمان اضافی برای خارج کردن هسته‌ها نگذارید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی مخلوط ملس

مرحله دوم: آماده سازی ماهی آنچوی

ماهی آنچوی با سر و دم است و برای استفاده در تاپناد باید سر و ته آن را دور بریزید. می‌توانید به جای این ماهی از فیله ماهی مرکب هم استفاده کنید.

مرحله سوم: مواد را ترکیب کنید

در این مرحله ماهی آنچوی، زیتون‌ها، جعفری خرد شده، سیر، آب لیموی تازه، روغن زیتون، گوجه خشک، کیپرز و نمک و فلفل را در مخلوط‌ کن یا غذاساز بریزید و مواد را با هم میکس کنید.

نحوه سرو تاپناد زیتون:

برای سرو کردن تاپناد زیتون روش‌های متفاوتی وجود دارد که در ادامه به چند مورد آن اشاره می‌کنیم:

 تاپناد زیتون را با دیپ‌های خامه‌ای بخورید. تاپناد زیتون را پنیر خامه‌ای یا پنیر موزرلا بخورید. تاپناد زیتون را با خوراکی‌های ترد مانند نخود رست شده یا گردو رست شده بخورید. تاپناد زیتون را با سبزیجات و میوه‌های تازه فصل بخورید.تاپناد زیتون را در ساندویچ‌ بریزید. تاپناد زیتون را روی پیتزا بریزید و بخورید.تاپناد زیتون را به عنوان میان وعده روی تخم مرغ آب پز بریزید. تاپناد زیتون را در وعده صبحانه روی تخم مرغ همزده بریزید و بخورید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه تاپناد زیتون را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما از چاشنی و پیش‌غذای خوشمزه را درست کنید و به لیست آیتم‌های پذیرایی از مهمانان خود اضافه کنید.

 

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید