طریقه‌ی جادویی پخت کیک هندوانه‌ای: میان‌وعده‌ای ساده و لذت‌بخش برای روزهای گرم تابستان!

  • توسط: admin


کیک طالبی، یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است که با عطر و طعم منحصر به فرد طالبی، گرمای روزهای تابستان را دلچسب‌تر می‌کند. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه کیک طالبی را به صورت مرحله به مرحله و با نکات آشپزی ارائه می‌کنیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک طالبی

مواد لازم جهت تهیه کیک طالبی به شرح زیر است:

طالبی متوسط۲ عددآرد۲ لیوانشکر۱ لیوانروغن مایع۱/۲ لیوانتخم مرغ۳ عددبکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریجوش شیرین۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱/۴ قاشق چای‌خوریوانیل۱ قاشق چای‌خوریزعفران دم کرده (اختیاری)۲ قاشق غذاخوریپودر قند (برای تزیین)به مقدار دلخواه

مراحل تهیه کیک طالبی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۶۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی طالبی

طالبی‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. هسته طالبی‌ها را جدا کنید و گوشت آن‌ها را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

تکه‌های طالبی را در یک مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به خوبی له کنید تا یک پوره صاف و یکدست به دست آید. توجه داشته باشید که برای اینکه کیک طالبی شما لطیف و خوشمزه شود، باید طالبی را به درستی پوره کنید.

از طالبی‌های رسیده، معطر و آبدار استفاده کنید. طالبی‌های نارس یا بی‌مزه، طعم کیک را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

مرحله دوم: ترکیب و آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه بزرگ تمام مواد خشک یعنی آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه الک کنید.

جوش شیرین به خنثی کردن اسیدیته طالبی کمک می‌کند و باعث می‌شود کیک پف کند.

مرحله سوم: ترکیب مواد تر

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ‌ها و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و ۵-۷ دقیقه به هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ‌ها را به دمای محیط برسانید تا با مواد دیگر به خوبی مخلوط شوند.

پوره طالبی و وانیل را به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.

در صورت تمایل، زعفران دم کرده را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم: آماده ‌سازی مایه کیک

مخلوط مواد خشک (آرد و…) را به تدریج به مخلوط مواد مرطوب (تخم مرغ و…) اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یک مایه کیک صاف و یکدست به دست آید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرم طالبی

مرحله پنجم: آماده سازی فر و پخت کیک

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و آرد پاشی کنید. می‌توانید از قالب‌های مختلف برای پخت کیک طالبی استفاده کنید.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.

قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر قرار دهید تا کیک پخته و طلایی رنگ شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو کیک

کیک پخته شده را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

کیک را از قالب جدا کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود و آن را با کمی پودر قند تزیین کنید.

برای تزیین کیک طالبی می‌توانید از برش‌های طالبی، گل محمدی، خلال پسته یا هر نوع تزیینی که دوست دارید استفاده کنید.

کیک طالبی را می‌توانید به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر فروماژ طالبی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک طالبی

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک طالبی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

هم زدن بیش از حد مایه کیک، باعث می‌شود گلوتن موجود در آرد فعال شده و کیک سفت و خمیری شود. مایه کیک را فقط به اندازه‌ای هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند.چرب و آرد پاشی کردن قالب، باعث می‌شود کیک به راحتی از قالب جدا شود.گرم کردن فر قبل از شروع پخت، به پخت یکنواخت کیک کمک می‌کند.دمای فر را مطابق با دستور پخت تنظیم کنید. پخت کیک در دمای خیلی بالا یا خیلی پایین، باعث می‌شود کیک به درستی نپزد. کیک طالبی به سرعت پخته می‌شود. مراقب باشید که کیک را بیش از حد در فر نگذارید، زیرا باعث می‌شود کیک خشک و سفت شود.قبل از برش کیک، بگذارید کمی خنک شود. این کار باعث می‌شود کیک فرم خود را حفظ کند و خرد نشود.برای اینکه کیک طالبی شما طعم قوی‌تر و دلنشین‌تری داشته باشد، می‌توانید از کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال در مایه کیک استفاده کنید.می‌توانید از میوه‌های دیگر مانند هلو، زردآلو یا توت فرنگی به جای طالبی در این کیک استفاده کنید.

این کیک به سادگی در خانه قابل تهیه است. با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینمی‌توانید کیک طالبی بسیار خوشمزه و دلچسبی بپزید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید