طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


کیک خیس شکلاتی با بافت بسیار نرم و لطیفی که دارد یکی از انواع کیک‌های بسیار محبوب و پرطرفدار کافه‌ای است. اگر علاقمند به طعم‌های شکلاتی هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این کیک غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا فر را از پیش گرم و قالب را با روغن و آرد چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا حجم آن‌ها دو برابر شود. روغن و شیر را به آرامی به مخلوط اضافه و مخلوط کنید. آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک و به تدریج به مایه کیک اضافه کنید بدون اینکه بیش از حد هم بزنید. مایه کیک آماده را در قالب بریزید و در فر بپزید. در نهایت، سس شکلاتی را آماده و روی کیک خنک شده بریزید. رسپی کامل این کیک خیس را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی

آرد سفید۲/۵ پیمانهتخم مرغ۳ عددشکر۱ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهشیر۱ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریپودر کاکائو۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس کیک

خامه صبحانه۲۰۰ گرمشکلات۱۵۰ گرمشیر۱ پیمانه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی‌شاپی

مدت زمان پخت: ۴۰-۴۵ دقیقهمدت زمان استراحت: ۱-۲ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط

مرحله اول: آماده‌سازی قالب و فر

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گرم کردن فر پیش از پخت کیک تاثیر مثبتی در بافت کیک شما دارد.

کف و دیواره‌های قالب کیک را با کمک براش و روغن مایع چرب کنید. کمی آرد روی آن بپاشید تا کیک پس از پخت به راحتی از قالب جدا شود.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه بزرگی بشکنید.

شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۷-۸ دقیقه به هم زنید تا حجم تخم‌مرغ‌ها دو برابر شده و پف کنند.

مرحله سوم: افزودن روغن و شیر

روغن مایع و شیر را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط در حد چند ثانیه مواد را به هم زنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

مرحله چهارم: ترکیب و افزودن مواد خشک

آرد سفید، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه الک کنید تا ناخالصی‌های آن‌ها گرفته شود.

سپس مواد خشک را به تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و با لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید تا مواد خشک با مواد تخم مرغی ترکیب شوند.

از هم زدن بیش از حد مواد کیک خودداری کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد آن را به هم زنید.

مرحله پنجم: ریختن مایه کیک در قالب

مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید. قالب را ۲-۳ مرتبه به سطح میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف و یکدست شود.

مرحله ششم: پخت کیک

قالب را در طبقه وسط فر گذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه کیک را بپزید.

پس از گذشت زمان اعلام شده با استفاده از یک خلال دندان در مرکز کیک تست کنید؛ اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کریسمسی

مرحله هفتم: آماده‌سازی سس کیک

در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی سس کیک روید.

خامه صبحانه را در تابه یا شیر داغ کن بریزید. شیر را به آن اضافه و به خوبی با هم ترکیب کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. مدام مواد را هم زنید تا مواد درون تابه گرم شود. توجه داشته باشید که در این مرحله مواد به هیچ عنوان نباید بجوشد.

سپس شکلات خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکلات به طور کامل ذوب شود و سس شکلاتی صاف و یکدست حاصل شود.

پس از این که مواد کاملا یکدست شد، سس را از روی حرارت بردارید و کنار گذارید تا کمی خنک شود.

مرحله هشتم: خنک شدن و اضافه کردن سس

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید در قالب به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

سپس کیک را از قالب جدا کنید و روی توری خنک کننده قرار دهید تا کیک کاملا خنک شود.

سس شکلاتی را به صورت ولرم به آرامی و به صورت یکنواخت روی کیک بریزید و ۱-۲ ساعتی زمان دهید تا سس در بافت کیک نفوذ کند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

طعم شکلاتی که استفاده می‌کنید تأثیر مستقیمی روی طعم کیک شکلاتی شما دارد. شکلات تلخی با درصد کاکائو بالا طعم بهتری به کیک می‌دهد.می‌توانید از شکر قهوه‌ای برای طعم غنی‌تر و مرطوب‌تر شدن کیک استفاده کنید.همه مواد را قبل از پخت در دمای اتاق قرار دهید تا مواد راحت‌تر با هم ترکیب شوند.الک کردن آرد و پودر کاکائو به جلوگیری از تشکیل گلوله‌ها کمک می‌کند و موجب لطیف‌تر شدن بافت کیک شما می‌شود.قالب فلزی به پخت یکنواخت کیک کمک می‌کند.برای ذوب کردن شکلات و خامه از حرارت مستقیم استفاده نکنید تا شکلات نسوزد.فر را دقیقاً تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید تا کیک به خوبی بپزد.باز کردن درب فر در زمان پخت باعث افت ارتفاع کیک شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خیس شکلاتی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه این کیک خیس از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید