طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای برای یلدا+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


کوکی هندوانه‌ای با رنگ‌های قرمز و سبز خود یادآور این میوه خوشمزه و نمادین است. این کوکی با مواد اولیه ساده و در دسترسی قابل آماده‌سازی است و شما می‌توانید با کمی خلاقیت، خمیر آن را به شکل‌ها و طرح‌های متنوعی از هندوانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

کوکی هندوانه‌ای ترکیبی از کره نرم شده، پودر قند، تخم مرغ، وانیل، آرد و بیکینگ‌پودر است که با همدیگر خمیری لطیف و خوشمزه را شکل می‌دهند. پس از آماده‌سازی خمیر و افزودن رنگ‌های قرمز و سبز، خمیر در یخچال قرار می‌گیرد تا راحت‌تر قابل کار باشد.

سپس خمیر به شکل رول پیچیده شده و بعد از خنک شدن دوباره، به صورت برش‌های دایره‌ای در می‌آید و در فر پخته می‌شود. رسپی این کوکی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکی هندوانه‌ای

مواد لازممقدار مورد نیازکره۱۵۰ گرمپودر قند۱۰۰ گرمتخم مرغ۱ عددوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریآرد۲ پیمانه یا ۳۰۰ گرمبیکینگ پودر۱/۲ قاشق مرباخوریرنگ قرمز و سبز ژله‌ایبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای

مدت زمان آماده‌سازی و استراحت خمیر: ۲-۳ ساعتمدت زمان پخت: ۱۵ دقیقهمناسب برای: ۲۵-۳۰ کوکیدرجه سختی: آسان

مرحله اول: ترکیب کره و پودر قند

کره را قبل از شروع کار در دمای محیط قرار دهید تا هم‌دمای محیط شود. سپس آن را در کاسه بزرگی بریزید.

پودر قند را یک بار الک کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود. پودر قند را به کره نرم شده اضافه کنید و ابتدا با دور کند همزن برقی و سپس با دور تند ۴-۶ دقیقه‌ای مواد را هم زنید تا کره کاملاً روشن، پفکی و سبک شود.

در این بازه زمانی چند بار ظرف را دورگیری کنید تا تمام ذرات کره با پودر قند ترکیب و هم زده شود.

اگر طعم کره را دوست ندارید، می‌توانید از مارگارین استفاده کنید اما بدانید که مارگارین یا کره گیاهی بافت کوکی‌های شما را خشک‌تر می‌کند.

مرحله دوم: افزودن وانیل و تخم مرغ

وانیل و تخم مرغ را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و ۳-۶ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی زرشک

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن مواد خشک

آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن آرد و لطیف‌تر شدن بافت کوکی شما می‌شود.

نیمی از مواد خشک را به مخلوط درون کاسه اضافه کنید و با همزن هم زنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس همزن را خاموش کنید و بقیه آرد را به تدریج به خمیر اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

توجه داشته باشید که این خمیر نیاز به وزر دادن ندارد. همین که خمیر شما جمع شد و بافت نرمی به خود گرفت به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله چهارم: رنگ کردن و استراحت دادن به خمیر

مواد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت‌ها را مجدداً به دو قسمت دیگر تقسیم کنید.

به قسمت بزرگ‌تر رنگ قرمز و از دو قسمت دیگر یکی را ساده بگذارید و دیگری را با رنگ سبز مخلوط کنید.

حالا هر سه خمیر را داخل نایلون‌های جداگانه قرار دهید و ۲۰-۳۰ دقیقه‌ای در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و کار با آن‌ها راحت‌تر شود.

مرحله پنجم: پیچیدن خمیر

خمیر قرمز را از نایلون خارج کنید و آن را لوله کنید. (با توجه به اندازه نهایی کوکی‌ها طول و قطر خمیر را تنظیم کنید)

سپس خمیر سفید را با کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.

حالا خمیر قرمز را در مرکز خمیر ساده قرار دهید و دو طرف خمیر ساده را روی خمیر قرمز بیاورید و محل درز را با دست خوب صاف کنید.

سپس خمیر سبز را با وردنه باز کنید و خمیر رول شده قرمز و سفید را در بین خمیر سبز قرار دهید و دو طرف خمیر سبز را به هم برسانید.

خمیر آماده شده را داخل نایلون قرار دهید. ۶۰-۹۰ دقیقه خمیر را استراحت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی خرمالو و گردو

مرحله ششم: آماده‌سازی فر و برش زدن خمیر

فر را روشن کنید تا قبل از پخت کوکی‌ها به خوبی گرم شود. ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.

خمیر را روی سطح کار قرار دهید و با کمک چاقو تیزی برش‌های دایره‌ای بزنید. هر دایره را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و کوکی‌های هندوانه‌ای را روی سینی قرار دهید.

سینی را در طبقه وسط فر گذارید و با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید.

مرحله هفتم: خنک کردن و تزیین کوکی

پس از پخت، کوکی‌ها را از فر خارج کنید و زمان دهید روی همان سینی فر به خوبی خنک شوند.

سپس با مقداری شکلات بن ماری شده یا شکلات اشکی روی آن‌ها را تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کوکی هندوانه‌ای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

کره و تخم مرغ را حتماً در دمای محیط قرار دهید تا به راحتی با دیگر مواد ترکیب شود.آرد و بیکینگ پودر را به خوبی الک کنید تا خمیر نهایی یکنواخت و نرم باشد.خمیر را زیاد ورز ندهید تا کوکی‌ها پف نکنند و بافت لطیفی داشته باشند.برای جلوگیری از چسبیدن کوکی‌ها به سینی، آن را کمی چرب کنید.برش‌های دایره‌ای یکنواخت باعث پخت برابر و زیباتر کوکی‌ها می‌شود.از پودر قند ریز استفاده کنید تا خمیر یکنواخت‌تر و لطیف‌تر شود.خمیر را قبل از پخت در یخچال قرار دهید تا کره به خوبی خنک شود.فر را با دمای مناسب (۱۸۰ درجه) پیش از قرار دادن کوکی‌ها گرم کنید.برای تزیین، از رنگ‌های طبیعی ژله‌ای استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.کوکی‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا تازگی و طعم آن‌ها حفظ شود.اجازه دهید کوکی‌ها به طور کامل خنک شوند تا شکلات‌ها روی آن‌ها سفت شده و تزئینات به خوبی جای گیرند.اگر به هر دلیلی تمایل ندارید از رنگ‌های خوراکی استفاده کنید برای سبز کردن رنگ خمیر از کمی عصاره پوره اسفناج و برای رنگ قرمز از عصاره پوره لبو استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکی خوشمزه را برای شب یلدا آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید