طرز تهیه کوکو لوبیا سبز+ نکات و فوت‌وفن ها

  • توسط: admin


زمان آماده‌سازی

40 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

کوکوی لوبیا سبز یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌توانید آن را به روش‌های متفاوتی آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این کوکوی خوشمزه به ۹ روش مختلف به صورت ساده، با مرغ، با گوشت چرخ کرده، با هویج، با سوسیس، بدون سیب زمینی و به روش تبریزی آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کوکو ابتدا باید لوبیا سبز را خرد کنید و در آب بپزید. سیب زمینی را خرد و در روغن سرخ کنید. پیاز را نیز به صورت جداگانه در روغن سرخ کنید. در ادامه لوبیا سبز، سیب زمینی، پیاز، آرد، ادویه و تخم مرغ‌ها را ترکیب و مایه کوکو را در روغن سرخ کنید.

برای درست کردن این کوکو با مرغ می‌توانید از مقداری مرغ ریش ریش شده استفاده کنید. برای پخت این کوکو با گوشت چرخ کرده می‌توانید مقداری گوشت را با پیاز سرخ و بعد کوکو را آماده کنید.

برای پخت این کوکو می‌توانید مقداری سوسیس یا هویج پخته شده به آن اضافه کنید یا سیب زمینی را به طور کامل حذف کنید. رسپی این غذای ساده را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکو لوبیا سبز برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازلوبیا سبز۵۰۰ گرمسیب زمینی۱ عدد درشتپیاز۱ عدد درشتتخم مرغ۴ عددآرد سفید۱ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مرحله اول: لوبیا سبز را بپزید

برای شروع باید لوبیا سبز را پاک کنید و سر و ته آن را با چاقوی تیز ببرید. در ادامه لوبیاها را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. لوبیاهای خرد شده را همراه با یک لیوان آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

زمانی که لوبیاها پختند و آب داخل قابلمه کم شد، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله دوم: لوبیاها را آبکش کنید

لوبیا سبز پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافه آن به طور کامل خارج شود. سپس به سراغ مرحله بعد بروید.

مرحله دوم: سیب زمینی‌ها را سرخ کنید

سیب زمینی‌ها را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. در ادامه سیب زمینی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و زمانی که طلایی شدند از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: پیاز را سرخ کنید

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. در ادامه پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید تا کاراملی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را نیز از روغن خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی

مرحله چهارم: مواد کوکو را ترکیب کنید

تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس آن‌ها را با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ‌ها بزنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

سپس لوبیا سبز پخته شده و سیب زمینی و پیاز سرخ شده را به سایر مواد اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم: مواد کوکو را سرخ کنید

مقداری آرد به مواد کوکو اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. حالا یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در آن بریزید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.

در ادامه مقداری از مایه کوکو را بردارید و با دست به آن فرم دهید و آن را در روغن داغ سرخ کنید. همه کوکوها را به همین شکل سرخ کنید و زمانی که یک سمت کوکوها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان را نیز سرخ شود.

مرحله ششم: کوکو را سرو کنید

بعد از اینکه کوکو آماده شد، می‌توانید آن را همراه با گوجه خرد شده، خیارشور، کاهو و نان باگت یا هر نوع نان دیگری که دوست دارید سرو کنید.

کوکو لوبیا سبز با مرغ

برای درست کردن کوکو لوبیا سبز از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره شده است.

کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده

برای درست کردن این غذا با گوشت می‌توانید به جای مرغ ریش ریش شده مقداری گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید. در این روش باید گوشت را کمی با پیاز تفت دهید و با ادویه و نمک مزه دار کنید و سپس سایر مراحل را مثل روش قبل انجام دهید.

کوکو لوبیا سبز با مرغ

برای درست کردن کوکوی لوبیا سبز با مرغ باید ۵۰۰ گرم سینه مرغ را با مقداری آب، نمک و زردچوبه بپزید. در ادامه مرغ را ریش ریش کنید. مایه کوکو را مثل روش قبل آماده و در انتها در روغن داغ سرخ کنید. برای درست کردن این کوکو می‌توانید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی مرغ

کوکو لوبیا سبز و هویج

برای درست کردن این کوکو باید لوبیا سبز، پیاز، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای و هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه لوبیا سبز و هویج خرد شده را همراه با آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

سیب زمینی و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید. در انتها لوبیا و هویج پخته شده را با سیب زمینی و پیاز سرخ شده و مقداری سیر رنده شده و ادویه ترکیب کنید. ۴ عدد تخم مرغ را بشکنید و به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

کوکو لوبیا سبز و هویج

کوکو لوبیا سبز با سوسیس

برای درست کردن این کوکو باید لوبیا سبز را به روشی که گفته شد آماده کنید. سوسیس را به صورت مکعبی خرد و در روغن سرخ کنید. پیاز و سیر را نیز به صورت جداگانه در روغن سرخ کنید.

در ادامه همه مواد را در یک کاسه بریزید و مقداری نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و بعد مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. در این روش می‌توانید از سوسیس رنده شده نیز استفاده کنید.

کوکو لوبیا سبز بدون سیب زمینی

برای درست کردن این کوکو بدون سیب زمینی باید سیب زمینی را حذف کنید و تنها از ترکیب لوبیا سبز خرد شده، پیاز، سیر و تخم مرغ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو برگ کرفس

کوکو لوبیا سبز تبریزی

برای درست کردن این کوکو باید از ترکیب لوبیا سبز پخته و خرد شده، سیب زمینی سرخ شده، پیاز و گوشت چرخ کرده سرخ شده، تخم مرغ، مغز گردو و کمی آرد استفاده کنید.

کوکو لوبیا سبز با پنیر پیتزا

برای درست کردن این کوکو تنها باید مقداری پنیر پیتزا به مواد اولیه این کوکو اضافه کنید و سپس مایه کوکو را در قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و برای چند دقیقه با دمای متوسط بپزید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکوی لوبیا سبز رژیمی

برای پخت این کوکو باید به جای سرخ کردن مواد، آن‌ها را بپزید و بعد با هم ترکیب کنید و سپس مایه کوکو را در ماهیتابه رژیمی یا فر بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

در این روش باید تمام مایه کوکو را به صورت یکجا در ماهیتابه بریزید و زمانی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت کوکو لوبیا سبز اشاره شده است، با ما همراه باشید.

مهم‌ترین فوت و فن کوکو لوبیا سبز این است که باید صبر کنید تا همه مواد کوکو کاملا خنک شوند و بعد آن‌ها را با هم ترکیب کنید.به منظور درست کردن این کوکو می‌توانید مواد کوکو را در قالب بریزید و به هر شکلی که دوست دارید سرخ کنید.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این کوکو از مقداری سیر رنده شده یا پودر سیر استفاده کنید.برای درست کردن این کوکو بهتر است لوبیا سبز را به صورت نگینی یا ریز خرد کنید. می‌توانید لوبیا سبز را در غذاساز بریزید و به صورت میکس شده با سایر مواد کوکو ترکیب کنید.به منظور خوشمزه‌تر شدن کوکوی لوبیا سبز می‌توانید از مقداری جعفری خرد شده استفاده کنید.اضافه کردن مقداری پیازچه خرد شده طعم بی‌نظیری به این کوکو می‌بخشد.برای خوش عطر و طعم شدن این کوکو می‌توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن کوکو لوبیا سبز از آویشن استفاده می‌شود.اگر احساس می‌کنید که مایه کوکوی شما شل شده است، می‌توانید از مقداری آرد برای انسجام بیشتر مایه کوکو استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید از مقداری گردوی خرد شده در این کوکو استفاده کنید.در برخی رسپی‌ها برای مزه دار کردن این کوکو از مقداری زرشک استفاده می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه کوکو لوبیا سبز و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کوکو را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید