طرز تهیه فالوده یزدی با نشاسته؛ پیشنهادی عالی برای روزهای گرم

  • توسط: admin


در روزهای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک دسر خوشمزه و خنک نمی‌تواند دلچسب باشد. فالوده یزدی، این دسر سنتی با طعمی بی‌نظیر، عطش را رفع کرده و طراوت بخش روح است. در این بخش از آدرینبلاگ، طرز تهیه فالوده یزدی را به شما آموزش می‌دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه شربت فالوده یزدی

برای تهیه شربت فالوده یزدی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

شکر۲ پیمانهآب۱ پیمانهگلاب۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه رشته‌های فالوده یزدی

برای تهیه رشته‌های فالوده یزدی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

نشاسته گل۱ پیمانهآب سرد۴ پیمانهگلاب۱ قاشق غذاخوریتخم شربتی۱ قاشق غذاخوریآب ولرم¼ پیمانه

مراحل تهیه فالوده یزدی

مراحل تهیه فالوده یزدی به شرح زیر است:

مرحله اول: مخلوط کردن شکر و آب

برای تهیه شربت فالوده یزدی باید شکر و آب را در یک قابلمه با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت به جوش آید.

بیشتر بخوانید: ۳ طرز تهیه فالوده هندوانه به روش خانگی

مرحله دوم: غلیظ کردن شربت

حرارت را کم کرده و اجازه دهید شربت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام آمده و غلیظ شود. این مرحله برای ایجاد یک شربت خوش طعم و غلیظ بسیار مهم است.

مرحله سوم: اضافه کردن گلاب

گلاب را به شربت اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. گلاب عطر و طعم بی‌نظیری به شربت فالوده یزدی می‌دهد.

مرحله چهارم: خیساندن تخم شربتی

تخم شربتی را به خوبی شسته و در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فالوده طالبی خانگی

مرحله پنجم: حل کردن نشاسته

نشاسته، آب سرد و گلاب را در یک قابلمه مخلوط کرده و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود و گلوله نشود.

مرحله ششم: پختن نشاسته

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود. مراقب باشید که ته نگیرد. غلظت نهایی مایه نشاسته باید کمی بیشتر از فرنی باشد.

مرحله هفتم: سرد کردن و برش دادن نشاسته

مایه نشاسته پخته شده را در یک سینی بزرگ پهن کرده و سطح آن را صاف و یکدست کنید. سینی را در یخچال قرار دهید تا نشاسته کاملا سفت شود. این مرحله حدود ۲۴ ساعت زمان می‌برد.

مرحله هشتم: برش دادن نشاسته

نشاسته سفت شده را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی تیز به صورت رشته‌های باریک برش بزنید. این رشته‌ها، همان رشته‌های فالوده هستند.

مرحله نهم: سرو کردن فالوده یزدی

یک ظرف مناسب برای سرو فالوده انتخاب کنید و رشته‌های فالوده را در ظرف سرو بریزید. شربت خنک و تخم شربتی خیس خورده را به رشته‌های فالوده اضافه کنید. می‌توانید فالوده را با یخ خرد شده و مواد دلخواهتان تزیین کرده و سپس سرو کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه فالوده یزدی را به شما آموزش دادیم. فراموش نکنید که تهیه‌ی رشته‌های فالوده به زمان نیاز دارد و بهتر است یک روز قبل از سرو، مراحل تهیه‌ی آن را آغاز کنید تا رشته‌ها به خوبی سفت شوند و بتوانید یک فالوده‌ی خوشمزه و حرفه‌ای داشته باشید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید