طرز تهیه شیرینی گردو روسی به سبک قنادی؛ خوشمزه و شیک
شیرینی گردو روسی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین شیرینیهاست که میتوانید برای پذیرایی از مهمانان خود انتخاب کنید. این شیرینی دارای ظاهری زیبا و طعمی دلنشین است که حتماً از پس انتظارات شما برآمده خواهد شد.
برای تهیه شیرینی گردو روسی، موادی مانند کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و آرد سفید لازم است. ابتدا باید مخلوطی از کره، تخم مرغ، پودر قند و وانیل تهیه کرده و سپس آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خمیر را آماده کنید. سپس خمیر را به قالبهای مورد نظر خود وارد کرده و در دستگاه شیرینیپزی پخت کنید.
پس از پختن، میتوانید شیرینیها را با مواد دلخواه پر و ظاهری زیبا برای سرو آماده کنید. این شیرینی خوشمزه و محبوب، قطعاً خاطرهای خوش و لذتی برای مهمانان شما خواهد بود و هنر آشپزی شما را به نمایش خواهد گذاشت.
به دنبال یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی از مهمانان خود هستید؟ شیرینی گردو روسی با ظاهر زیبا و طعم دلنشین، انتخابی ایدهآل برای شما خواهد بود. آدرینبلاگ در این مطلب، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به صورت کامل و مرحله به مرحله به شما آموزش میدهد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی گردو روسی:کره۱۵۰ گرمتخم مرغ۱ عددپودر قند۱/۲ لیوانوانیلنوک قاشق چایخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چایخورینشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوریآرد سفید۱/۵ لیوانمراحل تهیه شیرینی گردو روسیدر ادامه، مراحل تهیه شیرینی گردو روسی را به صورت گام به گام شرح داده میدهیم تا بتوانید این شیرینی خوشمزه و محبوب را به راحتی در منزل تهیه کنید.مرحله اول: مخلوط کردن کره، تخم مرغ، پودر قند و وانیلبرای پخت شیرینی گردو روسی خوشمزه، ابتدا باید کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. این کار حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد.سپس کره نرم شده را به همراه تخم مرغ، پودر قند و وانیل درون ظرف ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی گردویی کاراملی (کارامل گردو)مرحله دوم: اضافه کردن آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودردر این مرحله، آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. این کار باعث میشود که مواد به طور کامل با هم ترکیب شده و گلولهای باقی نماند.سپس، مخلوط آرد را به تدریج به ظرف اضافه کنید و همزمان با قاشق یا لیسک هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت، با نوک انگشتان خود خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. اگر خمیر چسبنده بود مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود. مرحله سوم: پختن شیرینی گردو روسیبرای پخت شیرینی گردو روسی، قسمتی از خمیر را جدا کرده و آن را داخل دستگاه شیرینیپزی با قالب گرد قرار دهید. سپس درب دستگاه را ببندید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا شیرینیها پخته شوند. بعد از اتمام زمان پخت، درب دستگاه را باز کرده و شیرینیهای پخته شده را از داخل آن خارج کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی دوشاب برنج به روش شمالی!مرحله آخر: سرو کردن شیرینی گردو روسیپس از خنک شدن شیرینیها، میتوانید با مواد دلخواهتان آنها را پر و به هم بچسبانید تا ظاهری شبیه گردو پیدا کنند. نوتلا، شکلات صبحانه یا کره بادام زمینی گزینههای مناسبی برای این کار هستند.با پر کردن و چسباندن شیرینیها، شیرینی گردو روسی شما آماده سرو و میل کردن میشود. نوش جان!در این بخش از مجله آشپزی آدرینبه ارائه دستور پخت شیرینی گردو روسی پرداختیم. با به کارگیری این دستور پخت قادر خواهید بود این شیرینی خوشمزه و دلچسب را در منزل تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. بدون شک، عطر و طعم دلانگیز این شیرینی خاطرهای خوش از هنر آشپزی شما را در ذهن خانواده و عزیزانتان به یادگار خواهد گذاشت.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!
- برچسب ها: