طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات برای عید؛ بدون نیاز به فر

  • توسط: admin


مناسب برای

5-6 نفر

زمان آماده‌سازی

35-45 دقیقه

اگر به دنبال شیرینی ساده و خوشمزه‌ای هستید که بدون نیاز به فر امکان آماده‌سازی آن را داشته باشید رول بادام زمینی و شکلات انتخابی مناسب برای شما است. این شیرینی طعمی بسیار جذاب و متفاوت دارد و با مواد اولیه ساده و در دسترسی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه ابتدا یک کارامل خانگی با ترکیب شکر، خامه و شیر درست کنید. در مرحله بعد، بادام زمینی را آسیاب کنید و با بیسکویت پودر شده و پودر نارگیل ترکیب کنید.

سپس کارامل را به مواد خشک اضافه و خمیر لطیفی درست کنید. بعد از استراحت خمیر در یخچال، خمیر را با کمک وردنه باز کنید، روی آن شکلات صبحانه بمالید و رول کنید.

رول شیرینی را در فریزر قرار دهید و پس از کمی استراحت، برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. رسپی این شیرینی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای خمیر شیرینی برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبادام زمینی۲۵۰ گرمبیسکویت پتی بور۱۲۵ گرمپودر نارگیل۱۲۵ گرمشکلات صبحانهبه مقدار دلخواه

مواد لازم برای سس کارامل

مواد لازممقدار مورد نیازشکر سفید۱۵۰ گرمخامه صبحانه۲۰۰ گرمشیر۲/۳ پیمانه

مرحله اول: کارامل را آماده کنید

یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و شکر را داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید شکر به آرامی ذوب شود.

در این مدت از هم زدن شکر خودداری کنید و تنها هر چند دقیقه قابلمه را کمی بچرخانید تا همه‌ی دانه‌های شکر ذوب شوند.

بعد از اینکه شکر کاملاً ذوب شد و رنگ طلایی پیدا کرد، ترکیب شیر و خامه که به دمای محیط رسیده است را به آرامی به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل یکدست شود.

اجازه دهید کارامل چند دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی رویال با فیلینگ شکلاتی

مرحله دوم: مواد خشک را آماده کنید

بادام زمینی بدون نمک و بدون پوست را برای آماده سازی این شیرینی انتخاب کنید.

مغزهای بادام زمینی را داخل آسیاب، خرد کن یا میکسر بریزید و به خوبی پودر کنید. پودر بادام زمینی را در کاسه بزرگی بریزید.

سپس بیسکویت‌های پتی بور را نیز با استفاده از غذاساز پودر کنید و به پودر بادام زمینی درون کاسه اضافه کنید.

شما برای آماده سازی این شیرینی از هر نوع بیسکویتی می‌توانید استفاده کنید.

در همین مرحله، پودر نارگیل را نیز به محتوای درون کاسه اضافه و تمام مواد را خوب ترکیب کنید.

مرحله سوم: خمیر را آماده کنید

کارامل آماده شده را به تدریج به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل بگیرد.

سپس خمیر را داخل یک پلاستیک یا نایلون قرار دهید و آن را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا کمی منسجم شود.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: شکلات را اضافه کنید

پس از استراحت، خمیر را از یخچال خارج کنید. یک نایلون را روی سطح کار پهن کنید و خمیر را روی آن قرار دهید.

روی خمیر نیز یک نایلون دیگر بگذارید و با کمک وردنه آن را به ضخامت چند میلی‌متر باز کنید.

بعد از اینکه خمیر به خوبی پهن شد، مقداری شکلات صبحانه روی سطح آن بریزید و با استفاده از پالت یا قاشق، سطح شکلات روی خمیر را کاملاً صاف کنید.

مرحله پنجم: خمیر را رول کنید

با کمک نایلون زیرین، خمیر را به آرامی رول کنید. سعی کنید این کار را با دقت انجام دهید تا رول شما کاملاً منسجم باشد.

وقتی رول را آماده کردید، آن را داخل یک پلاستیک بپیچید و برای مدت ۵-۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا فرم بگیرد و برش آن راحت‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت طرح دار زبرا

مرحله ششم: شیرینی را سرو کنید

پس از اینکه رول در فریزر استراحت کرد، آن را بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز به صورت برش‌های یکسان ببرید.

در ظرف سرو بچینید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت این شیرینی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

برای زیبایی بیشتر، روی رول‌های برش خورده پودر پسته یا نارگیل بپاشید.این شیرینی را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید تا تازه بماند.در صورت تمایل، مقدار کمی پودر کاکائو به خمیر اضافه کنید تا رنگ و طعم شکلاتی‌تری داشته باشد.می‌توانید درون شکلات صبحانه، گردوی خرد شده اضافه کنید.شکر را هنگام ذوب شدن هم نزنید، چون باعث کریستالی شدن کارامل می‌شود.خامه و شیر باید هم‌دما با محیط باشند تا در کارامل به خوبی ترکیب شوند.هنگام رول کردن، دقت کنید که خمیر بیش از حد نازک یا ضخیم نباشد.قبل از برش دادن، حتماً رول را در فریزر قرار دهید تا فرم خود را حفظ کند.برای کاهش میزان شیرینی، از شکلات تلخ به جای شکلات صبحانه استفاده کنید.اگر خمیر بیش از حد چسبناک بود، مقدار کمی بیسکویت پودر شده اضافه کنید.برای داشتن طعمی متفاوت، کمی دارچین یا وانیل به مواد اضافه کنید.می‌توانید از بیسکویت شکلاتی برای طعم غنی‌تر استفاده کنید.اگر می‌خواهید شیرینی حالت رژیمی داشته باشد، از شکر قهوه‌ای و بیسکویت سبوس‌دار استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این شیرینی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه شیرینی رول بادام زمینی و شکلات از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید