طرز تهیه سوپ کرفس (یک شام سبک)+ نکات و فوتوفن ها
سوپ کرفس یک نوع سوپ خوشمزه و سالم است که برای درست کردن آن معمولا از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با خامه استفاده میشود. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه سوپ کرفس و همه فوتوفن های درست کردن این سوپ آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن سوپ کرفس باید یک عدد سیب زمینی خرد شده را همراه با پیازچه، کرفس و پیاز خرد شده و ۳ پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات بپزند.
در ادامه یک عدد سیب زمینی دیگر را با کره و شیر بپزید و پوره کنید و در سوپ بریزید. ۱۵ دقیقه دیگر سوپ را بجوشانید و در نهایت خامه را با کمی سوپ ترکیب کنید و در قابلمه بریزید تا سوپ شما آماده شود. برای خواندن جزئیات طرز تهیه سوپ کرفس میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم برای سوپ کرفس
مواد لازممقدار مورد نیازکرفس۴ ساقهپیاز ۱ عدد درشتسیب زمینی۲ عدد متوسطکره۲ قاشق غذاخوریشیر۳ لیوان فرانسوی دستهدارخامه۱ لیوان فرانسوی دستهدارلیمو ترش۱ عددپیازچه۲ ساقهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه سوپ کرفس
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۶۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: سبزیجات را خرد کنید
برای شروع باید یک عدد سیب زمینی را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، آن را به تکههای کوچک خرد کنید. در ادامه پیازچه، کرفس و پیاز را نیز به صورت ریز خرد کنید.
مرحله دوم: مواد سوپ را در قابلمه بریزید
ترکیب سبزیجات خرد شده را همراه با ۳ لیوان آب، مقداری نمک و فلفل سیاه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ اسفناج
مرحله سوم: سبزیجات را بپزید
شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید سوپ برای ۴۵ دقیقه روی حرارت بپزد و سبزیجات به خوبی نرم شوند.
مرحله چهارم: سوپ را پوره کنید
بعد از این که همه سبزیجات به خوبی پختند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید محتویات سوپ کمی خنک شوند و بعد مواد سوپ را با گوشت کوب برقی میکس کنید. برای پوره کردن سبزیجات میتوانید سوپ را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید تا بافتی صاف و یکدست پیدا کند.
مرحله پنجم: ترکیب سیب زمینی و شیر را آماده کنید
در این مرحله باید یک عدد سیب زمینی باقی مانده را بشویید و بعد از جدا کردن پوست، خرد کنید. حالا سیب زمینی خرد شده را همراه با کره و شیر در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید سیب زمینیها برای ۱۵ دقیقه در شیر بپزند و به طور کامل نرم شوند.
مرحله ششم: ترکیب شیر و سیب زمینی را به سوپ اضافه کنید
ترکیب سبزیجات میکس شده را به قابلمه شیر و سیب زمینی اضافه کنید و اجازه دهید مواد سوپ برای ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشند و سوپ کاملا یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ هویج
مرحله هفتم: خامه را اضافه کنید
در آخرین مرحله از پخت این سوپ باید خامه را در یک کاسه بریزید و بعد یک ملاقه از سوپ داغ را به آن اضافه کنید. در ادامه این ترکیب را خوب هم بزنید تا خامه در سوپ حل شود. سپس میتوانید آن را در سوپ بریزید. این کار از بریده شدن خامه در سوپ جلوگیری میکند.
مرحله هشتم: سوپ را سرو کنید
بعد از اضافه کردن خامه تنها باید چند دقیقه دیگر سوپ را روی حرارت کم قرار دهید. سپس شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سپس میتوانید این سوپ را با تکههای لیمو ترش تازه یا سبزیجات خرد شده تزیین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه سوپ کرفس
در ادامه به چند نکته طلایی برای خوشمزهتر شدن سوپ کرفس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای درست کردن این سوپ حتما از سبزیجات تازه و باکیفیت استفاده کنید.برای تزیین این سوپ میتوانید مقداری خامه یا پیازچه خرد شده روی آن بریزید.قبل از اضافه کردن خامه به این سوپ حتما آن را با کمی سوپ ترکیب کنید و بعد در قابلمه بریزید.برای درست کردن این سوپ باید از خامه صبحانه استفاده کنید.به منظور مزه دار کردن این سوپ میتوانید بعد از پخت، مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید برای خوشمزهتر شدن این سوپ از آب مرغ استفاده کنید.برای درست کردن سوپ کرفس قرمز میتوانید خامه را حذف کنید و مقداری رب گوجه فرنگی در سوپ بریزید. به خاطر داشته باشید که قبل از اضافه کردن رب به سوپ، حتما آن را در روغن سرخ کنید.در برخی رسپیها برای افزایش غلظت این سوپ از مقداری جو پرک استفاده میشود.برای درست کردن این سوپ میتوانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.اضافه کردن مقداری جعفری تازه، طعم بینظیری به این سوپ میبخشد.
در این مقاله از بخش آشپزی آدرینبه طرز تهیه سوپ کرفس و همه فوتوفن های درست کردن آن اشاره شد. پیشنهاد میشود این سوپ سالم و خوش طعم را در خانه آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: