طرز تهیه سالاد اسفناج و انار مجلسی+ سس مخصوص

  • توسط: admin


مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

15 دقیقه

پاییز فصل سالادها و غذاهایی است که با انار تازه آماده می‌شوند. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد اسفناج و انار مجلسی که یکی از محبوب‌ترین سالادهای پاییزی است آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه، مرغ خردشده را با آبلیمو و ادویه طعم‌دار کنید و روی حرارت بالا بپزید. کاهو را خرد کرده و در ظرف بریزید، سپس بیبی‌اسفناج، زیتون حلقه‌ای و گردوی خرد شده را اضافه کنید.

انار دانه‌شده و مرغ پخته را روی سالاد بریزید. سس را با مخلوط کردن سرکه بالزامیک، رب انار، عسل، آب نارنگی، روغن زیتون، نمک و کنجد آماده کنید.

در ادامه با طرز تهیه سالاد اسفناج و انار مجلسی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای سالاد اسفناج و انار برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبیبی اسفناج500 گرمکاهو700 گرمگردو6 عددزیتون بدون هسته4 قاشق غذاخوریانار1 عدد متوسطسینه مرغ½ یک سینه کاملروغن زیتون8 قاشق غذاخوریپودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازمرب انار2 قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک4 قاشق غذاخورینارنگی½ عددعسل½ قاشق غذاخوریکنجدبه میزان لازم

مرحله اول: مرغ را طعم‌دار کنید

ابتدا مرغ را خرد کنید و سپس آن را به 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و ادویه‌جات آغشته کنید.

مرغ را در یک ماهیتابه با حرارت بالا خوب تفت دهید تا آب نیندازد و کاملا بپزد.

وقتی مرغ‌ها پختند و داخلشان دیگر صورتی رنگ نبود آماده هستند.

حرارت را خاموش کنید و قطعات مرغ را به ظرف دیگری انتقال دهید.

مرحله دوم: سبزیجات را خرد کنید

کاهوها را خرد کنید و کنار بگذارید. نیازی به خرد کردن بیبی اسفناج‌ها نیست.

کف ظرفی که برای سرو سالاد در نظر گرفته‌اید را با کاهو خرد شده پر کنید، سپس بیبی اسفناج‌ها را روی کاهو بریزید.

زیتون‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و روی اسفناج‌ها بریزید. گردوها را هم درشت خرد کرده و به سالاد اضافه کنید.

مرحله سوم: انار را آماده کنید

انار را دانه کنید و دانه‌های آن را هم به سالادتان اضافه کنید.

مرغ‌های پخته و از حرارت افتاده را هم در ظرف سالاد بریزید و کمی محتویات سالاد را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد رژیمی گل کلم و انار

مرحله چهارم: سس سالاد را آماده کنید

برای آماده کردن سس سالاد، در یک کاسه، سرکه بالزامیک را با رب انار و عسل خوب مخلوط کنید.

آب نصف نارنگی را هم به همراه باقی مانده روغن زیتون به سس سالاد اضافه کنید. به سس نمک و کنجد را هم اضافه کنید.

مرحله پنجم: سالاد را سرو کنید

سالاد را در ظرف دلخواهتان سرو کنید و در هنگام سرو، سس آن را نیز اضافه کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد هویج و سیب

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سالاد اسفناج و انار

در ادامه با نکات و جایگزین‌هایی برای آماده کردن سالاد اسفناج و انار آشنا خواهیم شد:

می‌توانید به جای عسل 1 قاشق مرباخوری شکر را در کمی آب گرم بریزید و از آن در سس سالاد استفاده کنید.می‌توانید به جای آب نارنگی از آب لیمو هم استفاده کنید.در صورتی که به بیبی اسفناج دسترسی ندارید می‌توانید اسفناج‌های عادی را مورد استفاده قرار دهید، فقط لازم است اسفناج‌ها را کمی خرد کنید.به جای سرکه بالزامیک می‌توانید از آب لیموی تازه و سرکه قرمز هم استفاده کنید.می‌توانید در فصول دیگر سال این سالاد را با توت فرنگی و یا رزبری هم آماده کنید.در صورت تمایل می‌توانید بعد از طعم دار کردن مرغ آن را گریل کرده و سپس خرد کنید.می‌توانید به این سالاد کمی هم برش‌های موزارلا اضافه کنید.می‌توانید برای آماده کردن این سالاد از فیله مرغ هم استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه سالاد اسفناج و انار مجلسی آشنا شدیم. این سالاد طعمی بی‌نظیر دارد. این سالاد به خاطر داشتن مواد مغذی، میوه‌ و سبزیجات سالم، گزینه‌‌ای مناسب برای تقویت سیستم ایمنی هم به شمار می‌رود.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید