طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده با سیب زمینی؛ طعم لذت بخش و زودپز
خورش گوشت چرخ کرده یکی از خورشتهای محبوبی است که در زمان کمتری طبخ میشود و بسیار خوشمزه است. در این خورشت از گوشت چرخکرده، سیب زمینی، رب گوجهفرنگی و ادویههای مختلف استفاده میشود. برای تهیه این خورشت ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سپس ادویهها و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و بگذارید ادویهها عطر بدهند. سپس گوشت چرخکرده را به مخلوط اضافه کرده و بزنید تا گوشت رنگ دهد. سپس آب جوش و محلول زعفران را اضافه کنید و بگذارید خورشت بپزد. سیب زمینیها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. در نهایت خورشت را تزیین کرده و با چلو یا کته سرو کنید. این خورشت را میتوانید با قارچ، فلفل دلمه ای، هویج یا بادمجان نیز غنی کنید. امیدواریم که این روش طبخ خورشت گوشت چرخکرده را لذت ببرید.
خورش گوشت چرخ کرده، یکی از انواع خورشتهای بسیار خوشمزه و محبوبی است که در زمان کوتاهی به روشهای بسیار مختلفی با مواد اولیه متنوعی طبخ میشود. از این رو انتخاب بسیار مناسبی برای روزهایی است که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ سادهترین و خوشمزهترین طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه خورش گوشت چرخ کردهمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خورشت ۳۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این غذا را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورشت در دستهبندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه خورش گوشت چرخ کرده:گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمسیب زمینی۲ عددرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازممحلول زعفرانبه مقدار دلخواهآب جوش۱ پیمانهمرحله اول: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.ته قابلمهای که در آن قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.مرحله دوم: افزودن ادویهها و رب گوجهفرنگیمقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.در همین مرحله رب گوجه فرنگی را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند.مرحله سوم: افزودن گوشت چرخکردهگوشت چرخ کرده را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.مرحله چهارم: افزودن آب جوشآب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید.حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا محتوای خورشت شما به نقطه جوش رسد.سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا خورشت بپزد و سس آن غلیظ شود.توجه داشته باشید که این خورشت نیز به زمان پخت زیادی نیاز ندارد.نکته: از افزودن آب بیشتر از مقدار آموزش به آن خودداری کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کردهمرحله پنجم: آماده سازی سیبزمینیدر این بازه زمانی به سراغ سیبزمینیها روید. آنها را بشوید و پوست بگیرید.سیبزمینیها را با کمک چاقو به صورت نگینی خرد کنید. آنها را درون صافی بریزید و بشویید.سپس روی دستمال نخی آشپزخانهای آنها را بریزید تا به خوبی خشک شوند.حال درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید. تابه را روی حرارت کم گذارید.مقداری نمک به سیبزمینیهای خرد شده بزنید و سیبزمینیها را به تابه اضافه کنید.زمان دهید تا سیبزمینیها برشته و طلایی شوند.مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذازمانی که خورشت شما به غلظت مناسب رسید با مقداری نمک چاشنی آن را مطابق با ذائقهتان تنظیم کنید.مقداری محلول زعفران نیز در این مرحله برای عطر و طعم غذا به خورشت اضافه کنید.خورشت گوشت چرخ کرده بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری سیبزمینیهای سرخ شده خورشت را تزیین کنید.در کنار چلو یا کته این خورشت لذیذ را میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ارومیه خورش با لوبیا چیتینکات و فوت و فنهای تهیه خورش گوشت چرخ کردهدر تهیه خورشت گوشت چرخکرده به ۳ نکته زیر توجه کنید:برخی از مقداری قارچ، فلفل دلمه ای، هویج، بادمجان سرخ شده یا کدو در این خورشت استفاده میکنند.میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید. باید آن را نگینی خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.برخی برای بالاتر رفتن سرعت آماده سازی غذا سیب زمینی را پس از خرد کردن به خورشت اضافه میکنند. در این روش نیاز به سرخ کردن سیب زمینی به صورت جداگانه نیست و سیب زمینی به همراه محتویات خورشت میپزد.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این غذای سریع و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: