طرز تهیه توپک پسته کرنبری؛ دسر شب یلدا بدون فر
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
توپکهایی که با استفاده از مواد مغذی و سالم آماده میشوند، دسرهایی شکیل و خوشمزهاند که نهتنها در مهمانیها بلکه به عنوان خوراکی مدرسه کودکان و همینطور عصرانه هم کاربرد دارند. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه توپک پسته کرنبری آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن این توپکها لازم است با کمک غذاساز همه مواد را با هم مخلوط کرده و در نهایت پسته و کرنبری خشک را اضافه کنید. مواد را در دست به صورت گرد شکل دهید و سپس سرو کنید.
در ادامه با طرز تهیه توپک پسته کرنبری به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای توپک پسته کرنبری برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازخرمای نرم و بدون هسته۵ عددکره نارگیل۲ قاشق سوپخوریکرنبری خشک۱/۴ پیمانهپسته خرد شده۱/۴ پیمانهجو دوسرپرک۳ قاشق سوپخوریآرد نارگیل۱ قاشق غذاخوریپودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
مرحله اول: خرما را پوره کنید
جو دوسر پرک را داخل غذاساز یا آسیاب بریزید تا بافت آن پودریتر شود.

پوست و هسته خرماها را جدا کنید و سپس آنها را هم به غذاساز اضافه کرده و پوره کنید.
مرحله دوم: کره نارگیل را اضافه کنید
کره نارگیل و پودر هل را هم به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواد را از غذاساز بیرون آورده و در یک کاسه بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک ماچا
مرحله سوم: آرد نارگیل را اضافه کنید
آرد نارگیل، کرنبری خشک و پسته خرد شده را به مواد اضافه کنید. با دست مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله چهارم: توپکها را آماده کنید
از مواد خمیر به دست آمده کمی بردارید و آن را در دست به شکل کروی فرم دهید.
توپکهای شما آمادهاند، و میتوانید آنها را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک هویج گردو
نکات و فوتوفن های طرز تهیه توپک پسته کرنبری
برای آماده کردن توپک پسته کرنبری نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
من در هنگام آماده کردن توپکها از دستکش لاتکس استفاده میکنم و پیش از شروع کار دستکشها را به کمی کره آب شده آغشته میکنم. بعد از این کار وقتی دیواره بیرونی توپکها کمی چرب شد، آنها را در کمی پودر نارگیل غلتانده و سپس سرو میکنم.معمولا ابعاد غذاسازها برای آماده کردن این توپک بسیار بزرگ است. این موضوع باعث میشود مواد به دیواره بچسبند و پوره نشوند. به همین دلیل میتوانید از آسیاب کوچک دستی، خردکنهای کوچک یا گوشتکوب برقی برای این کار استفاده کنید.اگر میخواهید اندازه توپکها کوچکتر باشد میتوانید کرنبریهای خشک را هم کمی خردتر کنید.میتوانید در این دسر به جای آرد نارگیل از پودر نارگیل هم استفاده کنید اما لازم است که در این صورت آن را کمی در آسیاب هم بزنید تا بافت آن پودریتر شود.اگر قصد نگهداری از این توپکها را دارید، آنها را در یک شیشه در بسته در دمای اتاق بگذارید تا خشک و سفت نشوند.اگر اندازه توپکها را بزرگتر در نظر میگیرید، میتوانید جو دوسرپرک را برای استفاده در آن آسیاب نکنید.
در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه توپک پسته کرنبری آشنا شدیم. این توپکها را میتوانید بدون نیاز به فر و به سرعت در منزل آماده کرده و به عنوان یک دسر خوشمزه و شیک سرو کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
- برچسب ها:










