طرز تهیه املت دنور؛ یک صبحانه سریع و خوشمزه

  • توسط: admin


املت دنور از انواع‌ املت‌های مجلسی است که با املت ایرانی فرق دارد؛ اما در زمان کوتاهی حاضر می‌شود و از طعمی بسیار خوشمزه برخوردار است. شما می‌توانید این املت را در وعده صبحانه، عصرانه یا شام سرو کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا رسپی این املت متفاوت را برایتان شرح دهیم. 

مواد لازم جهت تهیه املت دنور

مواد لازم جهت تهیه املت دنور به شرح زیر است:

تخم مرغ۳ عددشیر۳ قاشق غذاخوریفلفل دلمه‌اینصف یک عددگوجه فرنگینصف یک عددژامبون گوشت یا مرغ۳-۴ ورقذرت کنسروی۲ قاشق غذاخوریقارچ درشت۴ عددپیاز کوچک۱ عددپنیر پیتزا۴ ورقنمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشنبه مقدار لازمآبلیمو۱ قاشق چایخوری

مراحل تهیه املت دنور

برای تهیه املت دنور باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: تفت دادن پیاز و قارچ

ابتدا یک عدد پیاز کوچک را نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود.

قارچ‌های شسته شده را ورقه‌ای خرد کنید و بعد از طلایی شدن پیازها داخل تابه بریزید و هم بزنید. حرارت را بالا ببرید تا قارچ‌ها کمتر آب بیندازند و سیاه نشوند.

سپس یک قاشق چای‌خوری آبلیمو روی قارچ‌ها بریزید تا رنگ‌شان تیره نشود. در ادامه مواد را هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا بپزند و آب‌شان کشیده شود.

مرحله دوم: افزودن سایر سبزیجان

اکنون حرارت را پایین بیاورید و گوجه نگینی خرد شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت را اضافه و مخلوط کنید.

اجازه دهید کمی با هم بپزند تا طعم یکدیگر را بگیرند. سپس مقداری نمک و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت تره کوهی بختیاری

مرحله سوم: اضافه کردن ژامبون

حال تابه را از روی حرارت بردارید و کمی که از دما افتاد، ژامبون خرد شده و در صورت دلخواه یک قاشق جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: همزدن تخم مرغ

 تخم مرغ‌ها را داخل ظرفی بشکنید و با چنگال یا همزن هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و کف کنند.

بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا (پودر فلفل دلمه‌ای قرمز خشک شده) به مواد اضافه کنید و مجددا با همزن هم بزنید.

در آخر شیر را اضافه و مخلوط کنید. (می‌توانید نصف قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده هم داخل مواد بریزید تا خوش رنگ و خوش عطر شود)

نکته: اگر به بوی تخم مرغ حساس هستید حتما تخم مرغ‌ها را به خوبی با همزن هم بزنید و ادویه کافی استفاده کنید. اما اگر مشکلی با تخم مرغ ندارید (مثل نیمروی ساده) می‌توانید تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شش انداز زنجان به روش محلی

مرحله پنجم: پخت تخم مرغ

داخل تابه را کمی با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

بعد تخم مرغ‌های هم زده را داخل تابه بریزید؛ طوری که یک لایه نازک تخم مرغ کف تابه را بپوشاند.

اجازه دهید تخم مرغ کاملا خودش را بگیرد. می‌توانید برای چند دقیقه در تابه را بگذارید تا زودتر بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت نودل

مرحله ششم: ترکیب تخم مرغ و سبزیجات

وقتی تخم مرغ کاملا پخت روی نصف تخم مرغ پخته را با پنیر موزارلای ورقه‌ای بپوشانید و اجازه دهید کمی آب شود.

بعد از سبزیجات پخته شده روی پنیرها بریزید و صاف کنید. مجددا روی سبزیجات را با پنیر ورقه‌ای بپوشانید. (به جای پنیر موزارلای ورقه‌ای می‌توانید از پنیر پیتزای رنده شده هم استفاده کنید)

سپس نصف دیگر تخم مرغ پخته را روی پنیر و سبزیجات برگردانید و کمی با پشت قاشق فشار دهید تا به پنیر بچسبد.

اجازه دهید مواد کمی داخل تابه سرخ شود و پنیرها کاملا آب شوند.

مرحله هفتم: سرو املت

در این مرحله املت را داخل ظرف سرو انتقال دهید و با دورچین انواع سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.

این املت حتما باید گرم سرو شود؛ چون اگر بماند پنیر سفت می‌شود و دیگر خوشمزه و دلچسب نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا؛ در فر و ماهیتابه

فوت و فن‌های تهیه املت دنور

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه املت دنور اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای پخت این املت بهتر است که از تابه نچسب استفاده کنید تا تخم مرغ به تابه نچسبد و به راحتی جدا شود.این مقدار املت برای سه نفر کافی است؛ برای تعداد کم می‌توانید مواد را کمتر کنید و املت را در تابه کوچکتر بپزید.سبزیجاتی که داخل املت استفاده می‌شود، کاملا قابل حذف و جایگزین کردن هستند. می‌توانید به دلخواه و سلیقه خودتان از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.به جای ژامبون می‌توانید از سوسیس سرخ شده یا تکه‌های مرغ پخته استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه املت دنور را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این املت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید