طراحی شیرینی عسل مغزی با مارشمالو: راز تهیه خوراکی شگرف در بازار

  • توسط: admin


شیرین عسل یک نوع بیسکویت عالی و پرطرفدار ایرانی است که از دو عدد بیسکویت با مغزی مارشمالو و روکش شکلات تهیه می‌شود. درست کردن شیرین عسل در خانه کار بسیار راحتی است و معمولا بچه‌ها به این نوع تنقلات علاقه زیادی دارند. پس با این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه شیرین عسل خانگی را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه شیرین عسل

مواد لازم جهت تهیه شیرین عسل به شرح زیر است:

بیسکویت ساده گرد (ساقه طلایی یا هر بیسکویت گردی که دوست دارید)به تعداد لازمژله آلوورا۱ بستهآب جوش برای ژله۱ پیمانهشکر۳ پیمانهآب جوش برای شکر۱ و نیم پیمانهپودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوریآب سرد برای ژلاتیننصف پیمانه

مواد لازم برای روکش شکلاتی

برای روکش شکلاتی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

شکلات۳۰۰ گرمروغن مایع۴ الی ۵ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه شیرین عسل خانگی

برای تهیه شیرین عسل خوشمزه خانگی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه مارشمالوی شیرین عسل

در مرحله اول باید سراغ آماده سازی مارشمالوی شیرین عسل بروید. برای این کار یک پیمانه آب جوش را به ژله آلوورا اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب به روش بن ماری کاملا حل کنید.

پودر ژلاتین را به آب سرد اضافه و مخلوط کنید. وقتی ژله کاملا حل شد، مخلوط ژلاتین و آب را به ژله اضافه کنید و روی حرارت بن ماری مخلوط کنید؛ تا جایی که کاملا شفاف شود و دانه‌های ژلاتین کاملا حل شود و داخل ژله مشخص نباشد.

مرحله دوم: ترکیب شکر با ژله و ژلاتین

در این فاصله شکر را داخل قابلمه بریزید و یک و نیم پیمانه آب جوش به شکر اضافه کنید. (نیازی به هم زدن نیست)

سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و صبر کنید تا به جوش آید و کم کم بجوشد تا ذرات شکر کاملا حل شود.

وقتی شکر کاملا حل شد مخلوط ژله و ژلاتین را که کاملا حل شده به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت کم بیست دقیقه بجوشد.

سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد از حرارت بیفتد و رو به سردی رود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک تک نفره آفتابگردان

مرحله سوم: همزدن مواد مارشمالو

حال مایه مارشمالو را داخل ظرف مناسبی که گنجایش دو الی سه برابر شدن مواد را دارد بریزید و با همزن شروع به زدن مواد کنید.

حدود ۲۰ دقیقه باید مواد را هم بزنید تا کاملا سفید و کشدار و حجمش دو الی سه برابر شود.

در حین هم‌زدن برای اینکه همزن شما دچار مشکل نشود می‌توانید هر پنج دقیقه یکبار همزن را خاموش کنید، دو الی سه دقیقه زمان دهید و بعد مجددا شروع به همزدن کنید.

بسته به قدرت همزن‌ها بعد از بیست دقیقه همزدن مواد ممکن است به غلظت دلخواه برسد یا اینکه هنوز کمی شل باشد؛ چون بیش از اندازه همزدن مواد هم باعث سفت شدن بیش از حد مارشمالو می‌شود.

بعد از بیست دقیقه مواد را چک کنید اگر غلظتش به حدی بود که شکل بگیرد و خیلی شل نباشد که از داخل قیف بدون فشار بیرون بریزد کافی است. اما اگر شل بود کمی زمان دهید و هر سه دقیقه یکبار یک دقیقه با همزن بزنید. (چون گذشت زمان هم باعث سفت شدن مارشمالو می‌شود)

مرحله چهارم: ریختن مارشمالو در قیف

وقتی مواد به غلظت لازم رسید، آن را داخل قیف با سر ماسوره ساده یا بدون ماسوره بریزید.

در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید؛ چون همانطور که ذکر شد گذشت زمان باعث سفت شدن مارشمالو می‌شود و اگر خیلی سفت شود شکل نمی‌گیرد.

مرحله پنجم: پایپ کردن مارشمالو روی بیسکویت

بیسکویت‌ها را روی سطح کار بچینید و با کمک قیف از مارشمالو روی بیسکویت‌ها پایپ کنید.

سپس بیسکویت دوم را روی مارشمالو بگذارید، کمی فشار دهید تا مارشمالو پهن شود و کمی هم از بیسکوئیت بیرون بزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مگنولیا قالبی؛ با بیسکویت لیدی فینگر

مرحله ششم: قرار دادن بیسکویت‌ها در یخچال

بیسکویت‌های آماده شده را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید حداقل شش ساعت و حداکثر یک شب بماند و بعد کاور شکلاتی را آماده کنید.

مرحله هفتم: تهیه کاور شکلاتی

برای آماده کردن کاور شکلاتی، شکلات دلخواه را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید.

در این قسمت از شکلاتی استفاده کنید که طعم آن مورد پسندتان است تا در نهایت از طعم شیرین عسل لذت بیشتری ببرید.

حال به شکلات روغن مایع اضافه کرده و روی حرارت بن ماری مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب شود و با روغن مایع مخلوط شود.

دلیل استفاده از روغن مایع این است که شکلات کمی رقیق‌تر شود و همچنین کاور شکلاتی خیلی سفت نباشد.

وقتی شکلات کاملا آب شد، از روی حرارت بردارید و بیسکویت‌ها را به نوبت داخل شکلات بیندازید.

با چنگال بیسکویت را داخل شکلات فرو ببرید و بعد خارج کنید.

بیسکویت‌ها را روی سیم فلزی بچینید تا شکلات‌های اضافه پایین بریزد و شکلات خودش را بگیرد.

اگر دوست ندارید طرح سیم روی طرف دیگر شیرین عسل بیفتد، کمی بیشتر با چنگال نگه دارید تا شکلات‌های اضافی پایین بریزد.

مرحله هشتم: سرو کردن

پس از کاور کردن شیرین عسل با شکلات، آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

شیرین عسل‌ها را نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا ببندد و آماده سرو شود. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ

نکات طلایی در تهیه شیرین عسل

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این خوشمزه خانگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

چنانچه مایه مارشمالو شما در اثر بیش از حد هم زدن یا صرف زمان زیاد سفت و خشک شد، می‌توانید مایه را دوباره روی حرارت بن ماری قرار دهید تا ذوب شود. سپس دوباره با همزن بزنید تا به غلظت لازم برسد. اگر مارشمالو اضافه آمد، می‌توانید داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید. آرد یا نشاسته الک کنید و با قیف داخل ظرف پایپ کنید. دوباره روی مارشمالوها پودر نارگیل بپاشید و با دستتان کمی شکل دهید. سپس داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.مارشمالو را در رنگ و طعم‌های مختلف می‌توانید تهیه کنید. برای این کار کافیست مایه مارشمالو را چند قسمت کنید و به هر قسمت رنگ و اسانس دلخواه اضافه کرده و بعد پایپ کنید.در صورت دلخواه به جای ژله آلوورا می‌توانید از ژله موز هم استفاده کنید که همان رنگ سفید را به شما می‌دهد.برای تهیه مارشمالو از هر دستور دیگری هم می‌توانید استفاده کنید. حتی می‌توانید مارشمالو آماده را تهیه کرده و به روش بن ماری ذوب کنید و مورد استفاده قرار دهید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه شیرین عسل خانگی را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این بیسکویت خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید