طبخ بال مرغ شهی و لذیذ با سس اسرارآمیز: یک سر و زبان‌کشاننده جدید!

  • توسط: admin


بال مرغ کبابی از انواع گوشت‌های پرطرفدار و محبوب است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. اگر شما نیز از طعم‌ها و روش‌های تکراری برای تهیه بال مرغ خسته شده‌اید به شما توصیه می‌کنیم که این بار طبق روش زیر این بال‌های خوشمزه را تهیه و میل کنید، قطعاً از نتیجه آن شگفت زده خواهید شد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه بال مرغ با سس مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ مزه‌دار با سس مخصوص

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ با سس مخصوص به شرح زیر است:

بال مرغ۲ کیلوگرمسیر رنده شده۱ قاشق چای‌خوریسس فلفل۱ قاشق چای‌خوریرب گوجه فرنگی۱ قاشق چای‌خوریلیموترش۱ عدد (آب گیری شده)ماست۱/۴ فنجانپودر دارچین، زردچوبه، ادویه مرغ، پاپریکا و نمکبه مقدار لازمعسل۱ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱/۴ فنجان

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بال مرغ با سس مخصوص

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۶-۷ دقیقه و تهیه نهایی این بال‌های مرغ جذاب ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۵ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این بال های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این مرغ در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی بال‌های مرغ

بال‌های مرغ را تمیز کنید و مطمئن شوید که هیچ پر یا اضافاتی روی آن‌ها باقی نمانده است.

سپس بال‌ها را به خوبی بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. بعد با یک دستمال یا حوله کاغذی بال‌ها را به خوبی خشک کنید.

خشک بودن بال‌ها باعث می‌شود که هنگام مرینیت (مزه‌دار کردن)، مواد بهتر به خورد آن‌ها برود.

مرحله دوم: تهیه سس مرینیت مرغ

در یک کاسه بزرگ، سیر رنده‌شده، سس فلفل، رب گوجه‌فرنگی، آب لیموترش، روغن زیتون، ماست، دارچین، عسل، زردچوبه، ادویه مرغ، پاپریکا و نمک را با هم به خوبی مخلوط کنید. اگر می‌خواهید بال‌ها طعم دودی داشته باشند، می‌توانید از کمی پودر دودی استفاده کنید.

این مواد باید کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند تا مزه‌ای خوشمزه و خوش‌عطر ایجاد کنند. دقت کنید که تعادل بین ادویه‌ها و عسل را رعایت کنید. اگر عسل زیادی اضافه کنید، بال‌ها ممکن است بیش از حد شیرین شوند و اگر ادویه زیادی اضافه کنید، ممکن است طعم آن‌ها تلخ شود.

از نمک در حد اعتدال استفاده کنید تا مزه‌ها تعادل خوبی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک مرغ سوخاری، همراه با پنیر و سبزیجات

مرحله سوم: مزه‌دار کردن بال‌ها

بال‌های مرغ را در کاسه سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه بخش‌های مرغ به مواد مرینیت آغشته شوند.

سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل ۲ تا ۴ ساعت (ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید.

هر چقدر زمان مرینیت بیشتر باشد، طعم بال‌ها بهتر خواهد شد.

اگر وقت کافی دارید، بهتر است بال‌ها را از شب قبل مرینیت کنید تا مزه‌ها به خوبی به خورد مرغ برود.

مرحله چهارم: پخت بال‌ها

فر برقی یا گازی‌تان را پیش از شروع پخت روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.

بال‌های مرغ مزه‌دار شده را روی سینی فر بچینید.

سینی را در فر قرار دهید و بال‌ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

در نیمه پخت، بال‌ها را برگردانید تا هر دو طرف به طور یکنواخت طلایی و ترد شوند.

برای تردتر شدن پوست بال‌ها می‌توانید در مرحله پخت نهایی، در آخرین ۵ دقیقه از فر گریل بالای فر استفاده کنید.

اگر فر در دسترس ندارید می‌توانید بال‌های مرغ را در تابه سرخ کنید برای این کار یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن زیتون یا روغن گیاهی به آن اضافه کنید.

بال‌های مرغ را در تابه قرار داده و هر طرف را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

پس از سرخ شدن هر طرف، بال‌ها را در ظرفی قرار داده و روی آن‌ها را با فویل بپوشانید تا گرم بمانند.

در صورت تمایل، می‌توانید در ۵ دقیقه پایانی پخت، کمی عسل روی بال‌ها بریزید و اجازه دهید طعم شیرین عسل با ادویه‌های تند ترکیب شود.

همچنین می‌توانید کمی آب‌لیمو تازه بر روی بال‌ها بریزید تا طعمی ترش و تازه به آن‌ها اضافه شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی

مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا

بعد از پخت کامل، بال‌های مرغ را در ظرف سرو قرار دهید و در صورت تمایل با کمی کنجد، سیاه دانه، سبزیجات تازه یا سیب‌زمینی سرخ‌کرده تزیین و سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این بال مرغ مزه‌دار با ترکیبی از طعم‌های شیرین، تند و ترش را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید