شکر هندی: طعم شیرینی که بعد از برنج هندی می آید
برنج هندی یکی از نوعی انواع برنج است که از کشور هندوستان به دیگر نقاط جهان صادر میشود. این نوع برنج به دلیل طعم خوشمزه، قوام خوب و کیفیت بالا شناخته شده است. اما اخیراً شکر هندی نیز جایگاه خود را در بازارهای جهانی بالا برده است. شکر هندی که نیز از هندوستان به دیگر کشورها صادر میشود، به دلیل طعم شیرین و خواص غذایی غنی، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. هندوستان به عنوان یکی از کشورهای تولیدکننده بزرگ شکر و برنج در جهان شناخته میشود و محصولات آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. این دو محصول تا حد زیادی از اهمیت بالایی برخوردارند و در بسیاری از غذاها و شیرینیها به کار میروند.
به گزارش آدرینبه نقل از ایسنا، کارگزار شرکت آمریکایی استوناکس اظهار کرد که پیشبینی میشود بازار جهانی شکر در فصل اکتبر تا سپتامبر ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به دلیل بهبود تولید در هند و تایلند، مازاد عرضه بیشتری از حد انتظار داشته باشد.
بر اساس این پیشبینی، تولید جهانی شکر ۳.۹ میلیون تن از کل تقاضا فراتر رود که در مقایسه با ۳.۴ میلیون تنی که در فوریه مشاهده شد، بیشتر بود.
استوناکس پیشبینی خود را برای تولید هند با ۱.۷ میلیون تن به ۳۲.۸ میلیون تن افزایش داد و ۵۰۰ هزار تن به برآورد خود برای تایلند به ۹.۱ میلیون تن اضافه کرد. هر دو کشور در مرحله نهایی بازده بالاتری دارند.
بر اساس گزارش رویترز، میزان تولید شکر مرکز جنوب برزیل به ۴۲.۳ میلیون تن میرسد که کمتر از ۴۳.۱ میلیون تن پیشبینی شده در ژانویه است. سایر تحلیلگران انتظار دارند تولید کمتر در برزیل در حدود ۴۰ میلیون تن باشد.
- برچسب ها: شکر هندی