شناسایی گزینههای جدید؛ آخرین گزارش آماری از انتخابات کشور
در گزارش آماری جدید ستاد انتخابات کشور، اعلام شده است که تعداد چند نماینده جدید بهارستان شدهاند. این اعلامات جدید به اهمیت ویژهای در انتخابات و سیاستهای کشور اشاره دارد، زیرا این نمایندگان جدید نقش مهمی در تصمیمگیریهای مردم و سیاستهای کشور دارند.
نمایندگان جدید که بهارستان شدهاند، واقعیت جدیدی برای سیاستهای کشور ایجاد میکنند و میتوانند نگرانیها و موضوعات جدید مردم را در مجلس نمایندگان به موضوع کنترل و بررسی کنند. این نمایندگان جدید میتوانند نقشی مهم در رشد و توسعه کشور داشته باشند و به موارد متنوعی از اهمیت برای مردم و کشور بپردازند.
در نهایت، این گزارش آماری میتواند برای مردم و مسئولین کشور در فهم بهتر از وضعیت سیاسی و اجتماعی کشور موثر باشد و امکانات جدیدی را برای آینده کشور باز کند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور شامگاه دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ در یک برنامه تلویزیونی درباره تحلیلی آماری از نتایج انتخابات ۱۴۰۲ اظهار کرد: انتخابات مجلس دوازدهم در ۴۵ کرسی (۱۶ درصد) به دور دوم رفته است و از میان ۲۴۵ منتخب (۸۴ درصد)، ۱۰۳ نفر (۴۲ درصد) سابقه نمایندگی در مجلس یازدهم را دارند و ۱۴۲ منتخب جدید (۵۸ درصد) برای نخستین بار راهی مجلس میشوند.
وی درباره ترکیب سنی نمایندگان منتخب گفت: در سنین بین ۳۰ تا ۴۵ سال ۵۲ نفر (۲۱ درصد)، بین ۴۵ تا ۶۰ سال ۱۳۵ نفر (۵۵ درصد) و بین ۶۰ تا ۷۵ سال ۵۸ نفر (۲۴) درصد نمایندگان منتخب هستند. از این میان ۳۷ درصد با مدرک دکترا، ۵۸ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد با مدرک حوزوی انتخاب شدهاند.
اسلامی درباره برگزاری دور دوم انتخابات گفت: یک ماه بعد از تایید صحت نتیجه انتخابات توسط شورای نگهبان، میتوانم مرحله دوم را برگزار کنیم و در حال کارشناسی با شورای نگهبان هستیم.
وی در ادامه با ارائه آماری عنوان کرد: در این انتخابات ۴۸ درصد خانم و ۵۲ درصد آقا رای دادند. ۸۵ درصد با کارت ملی، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک دصذ با کارت پایان خدمت و گذرنامه رای دادند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین بیان کرد: در در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تکلیف هر ۳۱ حوزه مشخص شده و ۸۸ منتخب معرفی شدهاند.
- برچسب ها: اخبار سیاسی انتخابات مجلس شورای اسلامی