سه روش ساختن لواشک توت فرنگی خانگی: طعم دلپذیر و آسان

  • توسط: admin


لواشک توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و خاص‌ترین لواشک‌ها است که مخصوصاً برای علاقه‌مندان به طعم توت فرنگی مناسب است. استفاده از توت فرنگی تازه و محلی برای تهیه این لواشک، طعم و کیفیت لواشک را بهبود می‌بخشد.

برای تهیه این لواشک، توت فرنگی، نمک و در صورت تمایل، شکر به مقدار لازم است. مراحل تهیه لواشک شامل شستشوی توت فرنگی، میکس کردن توت فرنگی‌ها، رد کردن آن‌ها از صافی، پختن توت فرنگی‌ها، و خشک کردن آن‌ها هستند.

همچنین، برای تهیه لواشک توت فرنگی ترش می‌توان از رب انار نیز استفاده کرد. این روش تازه‌ای است که می‌تواند طعم و مزه لواشک را تغییر دهد و آن را ترش‌تر کند.

نکاتی مانند تنظیم درجه حرارت فر، مراقبت از لواشک در طول پخت و متماسک کردن مواد به طور دقیق، می‌توانند تاثیر زیادی بر طعم و کیفیت نهایی لواشک داشته باشند.

در نهایت، لواشک توت فرنگی یک انتخاب عالی برای خوراکی‌های خانگی سالم و مغذی است که به دلیل طعم لذیذ و خاص خود، همیشه مورد استقبال قرار می‌گیرد.

لواشک توت فرنگی یک لواشک خوشمزه و خاص برای افرادی است که عاشق طعم این میوه مفید هستند. برای درست کردن این لواشک بهتر است از توت فرنگی‌های تازه و محلی استفاده کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با طرز تهیه لواشک توت فرنگی خانگی آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگیمواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگی به شرح زیر است:توت فرنگی۱ کیلوگرمنمک۱ قاشق چای‌خوریشکر (اختیاری)به مقدار لازممراحل تهیه لواشک توت فرنگیآماده کردن مواد اولیه این لواشک حدود ۱ ساعت طول می‌کشد و برای خشک شدن لواشک در فر نیز باید حدود ۲ ساعت زمان صرف کنید. در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل تهیه لواشک توت فرنگی به طور کامل آشنا شوید.مرحله اول: توت فرنگی‌ها را بشوییدبرای شروع باید توت فرنگی‌ها را در یک ظرف آب بریزید و چند دور آبکشی کنید. سپس آن‌ها را چند دقیقه در ترکیب آب، نمک و سرکه قرار دهید تا کاملا ضد عفونی شوند. حالا توت فرنگی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافه‌شان خارج شود.مرحله دوم: توت فرنگی‌ها را میکس کنیدبرگ‌های بخش فوقانی توت فرنگی‌ها را با یک چاقو جدا کنید و آن‌ها را در مخلوط کن بریزید. برای مزه دار شدن لواشک می‌توانید مقداری نمک و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا توت فرنگی‌ها به طور کامل میکس شوند.مرحله سوم: توت فرنگی‌ها را از صافی رد کنیددر این مرحله باید توت فرنگی‌ها را از یک صافی رد کنید تا کاملا یکدست شوند. اگر با دانه‌های توت فرنگی در لواشک مشکلی ندارید، می‌توانید این لواشک را بدون صاف کردن نیز تهیه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفیدمرحله چهارم: توت فرنگی‌ها را بپزیدپوره توت فرنگی را در قابلمه بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. اجازه دهید توت فرنگی‌ها برای ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. در این مدت باید هر از چند گاهی توت فرنگی‌ها را هم بزنید. زمانی که توت فرنگی‌ها غلیظ شدند، می‌توانید شعله گاز را خاموش کنید.مرحله پنجم: توت فرنگی‌ها را در سینی فر بریزیداجازه دهید توت فرنگی‌های پخته شده کمی خنک شوند، سپس کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید. حالا یک لایه از مایه توت فرنگی را روی سینی بریزید. ضخامت مواد نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد.مرحله ششم: لواشک‌ها را آماده کنیدفر را با دمای ۷۰ تا ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. حالا می‌توانید سینی را برای حدود ۲ ساعت در فر قرار دهید تا لواشک‌ها خشک شوند. در این فرصت حتما چند بار به لواشک‌ها سر بزنید و مراقب باشید نسوزند.بعد از ۲ ساعت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید لواشک‌ها برای ۳ ساعت در دمای آشپزخانه بمانند. سپس می‌توانید لواشک‌ها را به آرامی از سینی جدا کنید و آن‌ها را به هر اندازه‌ای که دوست دارید برش دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک گوجه سبز خانگیمواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگی با رب انارمواد لازم برای تهیه لواشک توت فرنگی با رب انار به شرح زیر است:توت فرنگی۱ کیلوگرمنمک۱ قاشق مرباخوریرب انار۳ قاشق غذاخوریطرز تهیه لواشک توت فرنگی ترشبرای این که طعم لواشک توت فرنگی شما ترش شود، می‌توانید از مقداری رب انار استفاده کنید. درست کردن این لواشک حدود ۲ ساعت طول می‌کشد. برای تهیه لواشک ترش توت فرنگی باید توت فرنگی‌ها را بشویید و بعد خرد کنید و در قابلمه بریزید.قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید توت فرنگی‌ها با حرارت ملایم بپزند. تا زمانی که توت فرنگی‌ها کاملا بپزند، باید مدام آن‌ها را هم بزنید و پشت قاشق فشار دهید تا له شوند.زمانی که توت فرنگی‌ها پختند، می‌توانید آن‌ها را با گوشت کوب له کنید و در صورت نیاز از صافی رد کنید. پوره توت فرنگی را با رب انار و نمک در قابلمه بریزید و برای ۵ دقیقه دیگر بجوشانید. سپس شعله گاز را خاموش کنید. مایه لواشک را در سینی بریزید و آن را در فر یا زیر نور آفتاب آماده کنید.طرز تهیه لواشک توت فرنگی در آفتاببرای تهیه لواشک توت فرنگی در آفتاب باید مواد لواشک را به روش قبل آماده کنید. سپس یک لایه پلاستیک روی سینی قرار دهید و مایه لواشک را روی آن بریزید.حالا سینی را در مقابل آفتاب قرار دهید و حدود ۳ روز صبر کنید تا لواشک‌های خوشمزه شما آماده شود. بعد از آماده شدن لواشک می‌توانید آن را برش دهید و رول کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک کیوینکات و فوت و فن‌های تهیه لواشک توت فرنگیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه لواشک توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه لواشک در فر باید دمای فر را روی درجه حرارت کم تنظیم کنید، در غیر این صورت لواشک می‌سوزد.اگر برای تهیه لواشک از فر استفاده می‌کنید، حتما هر چند دقیقه یک بار درب فر را باز کنید و مراقب باشید که لواشک نسوزد.برای تهیه این لواشک می‌توانید سینی را در مقابل پنکه قرار دهید یا آن را روی شوفاژ یا بخاری با درجه حرارت کم بگذارید.اگر دوست دارید طعم لواشک شما شیرین شود، می‌توانید از مقداری شکر سفید یا شکر قهوه‌ای در مایه لواشک استفاده کنید.بعد از آماده شدن لواشک خانگی باید آن را در ظرف در بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال بگذارید.برای اینکه مزه لواشک شما ترش شود، می‌توانید به جای رب انار، چند قطره جوهر لیمو به مایه لواشک اضافه کنید.اگر دوست ندارید دانه‌های توت فرنگی ر در لواشک احساس کنید، می‌توانید پوره توت فرنگی را از صافی رد کنید و بعد لواشک را آماده کنید.برای تهیه لواشک در فر می‌توانید سینی را با کمی روغن چرب کنید و بعد مایه لواشک را داخل سینی بریزید.برای تهیه لواشک توت فرنگی و گوجه سبز باید گوجه سبز را به صورت جداگانه بپزید و بعد از صافی رد کنید و سپس با پوره توت فرنگی ترکیب کنید. حالاترکیب این دو میوه را برای چند دقیقه دیگر بجوشانید و سپس از آن برای تهیه لواشک استفاده کنید.برای شیرین شدن طعم لواشک می‌توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید.برای تهیه لواشک توت فرنگی و سیب می‌توانید از پوره سیب همراه با توت فرنگی استفاده کنید.لواشک خانگی یکی از سالم‌ترین تنقلاتی است که می‌توانید با میوه تازه تهیه فصل تهیه کنید. این لواشک طعم بی‌نظیری دارد و بسیار سالم و مغذی است.اگر تجربه درست کردن لواشک توت فرنگی را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید