سریع و خوشمزه: راهنمای تهیه زاپاتای خانگی با طعمی دلپذیر

  • توسط: admin


ساندویچ زاپاتا یکی از ساندویچ‌های خوشمزه و ساده است که می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این ساندویچ از موادی مانند فیله مرغ، گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه، خیارشور، قارچ و پنیر تهیه می‌شود. می‌توانید مواد دلخواه خود را نیز به این ساندویچ اضافه کنید.

برای تهیه ساندویچ زاپاتا، ابتدا فیله مرغ را با ادویه‌های مورد نظر خود مزه‌دار کرده و سپس سرخ می‌کنیم. سپس گوشت چرخ کرده، پیاز و قارچ را تفت داده و به همراه سایر مواد می‌گذاریم تا آماده شوند.

نان ساندویچ را برش زده و مواد داخل آن را قرار می‌دهیم، از جمله ژامبون، فیله مرغ، گوشت، پنیر و سبزیجات مختلف. در نهایت، ساندویچ را با کاغذ روغنی پیچیده و آماده سرو می‌کنیم.

می‌توانید به مواد داخل ساندویچ اضافه کردن سیب‌زمینی سرخ شده، ذرت و سس‌های مختلف نیز می‌تواند طعم بیشتری به این ساندویچ بدهد. آشپزی و نوآوری در تهیه این ساندویچ، شاید یک تجربه جالب برای شما باشد.

زاپاتا یکی از انواع ساندویچ‌های ساده و در عین حال خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توان در خانه تهیه کرد. ساندویچ زاپاتا از سینه مرغ تهیه می‌شود و البته با توجه به ذائقه خود می‌توانید مواد مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.در این مقاله از آدرینبلاگ ما را همراهی کنید تا طرز تهیه زاپاتای خانگی را آموزش دهیم.مواد مورد نیاز برای تهیه زاپاتای خانگیمواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ساندویچ زاپاتای خانگی به تعداد دو نفر شامل موارد زیر می‌شود:فیله مرغ۴ عددگوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز متوسط۱ عددفلفل سیاه، پودر سیر و نمکبه میزان لازمخیارشور۴ عددگوجه ۲ عددژامبون مرغ یا گوشت۴ ورققارچ۴ عددپنیر پیتزا یا پنیر گودابه میزان لازمنان باگت فرانسوی۲ عددکاهو رسمی۴ برگمراحل تهیه ساندویچ زاپاتای خانگیدر ادامه دستور تهیه ساندویچ زاپاتای خانگی را به صورت مرحله به مرحله و به زبان ساده شرح داده‌ایم:مرحله اول: مزه‌دار و سرخ کردن فیله مرغابتدا فیله‌های مرغ را با ادویه‌هایی از جمله فلفل سیاه، پودر سیر و نمک مزه‌دار کنید و با بیفتک آن را بکوبید تا نرم شود، سپس آن را روی شعله ملایم سرخ کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری خوشمزهمرحله دوم: افزودن گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویهپس از آماده شدن فیله مرغ، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه ادویه‌ها به آن افزوده و تفت دهید تا گوشت نیز بپزد. در انتها قارچ‌ها را ورقه‌ای برش زده و به مواد اضافه کنید و بگذارید آب قارچ کشیده شود.مرحله سوم: برش زدن نان ساندویچ و پرکردن مواد داخل آندر این مرحله ابتدا نان ساندویچ را برش زده و خمیر اضافی داخل آن را خالی کنید. در ادامه ابتدا ورقه‌های ژامبون را داخل نان ساندویچ قرار داده و سپس فیله مرغ و مخلوط گوشت را اضافه کنید، در نهایت پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با حرارت مواد آب شود.در ادامه خیار شور، گوجه فرنگی و کاهو را به ترتیب داخل ساندویچ بچینید. پس از قرار دادن همه مواد داخل نان ساندویچ می‌توانید آن را با کاغذ روغنی بپیچید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شاورما مرغنکات تکمیلی در تهیه ساندویچ زاپاتادر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه ساندویچ زاپاتا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.می‌توانید سیب‌زمینی سرخ شده و ذرت هم به مواد ساندویچ اضافه کنید.در صورت استفاده از ژامبون در ساندویچ، حتما آن را با کمی روغن سرخ کنید.می‌توانید از سس هزار جزیره، سس خردل یا سس گوجه‌فرنگی روی مواد ساندویچ بریزید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه زاپاتای خانگی را آموزش دادیم که این ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار را می‌توانید در خانه و در کم‌ترین زمان تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید