سریع و آسان: طرز تهیه کیک لذیذ استروسل ریواس با کرم وانیلی
کیک استروسل ریواس یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که از لایه رویی یا میانی از خردهنان استفاده میکند. این کیکها در طعمهای مختلف و متنوع تهیه میشوند و استفاده از ریواس در آنها طعم ونفس مخصوصی به آن میدهد. ریواس همچنین خواص زیادی برای سلامت بدن و استخوانها دارد و ممکن است به کاهش وزن کمک کند. امروزه، آموزش تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی در دسترس است که میتوانید به راحتی آن را پیشکش کنید. با کمی تمرین و توجه به نکات آموزشی، میتوانید این کیک را بافتی یک دست و خوشمزه تهیه کنید و لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش برای علاقهمندان به پخت و پز مفید باشد و شما نیز بتوانید این دستور پخت را امتحان کرده و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
کیک استروسل ریواس یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین کیکهای استرودل است. استروسل (با تلفظ آلمانی اشتروزل) یعنی چیزی که پخش شده یا ریخته شده، شبیه به خرده نان که در لایه رویی یا میانی کیک از آن استفاده میشود. کیکهای استروسل تنوع بسیار زیادی دارند و در طعم های مختلف تهیه میشوند. ریواس خواص زیادی برای سلامت بدن و استخوانها دارد همچنین در کاهش وزن به شما کمک میکند و طعم متفاوتی به کیک میدهد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روش تهیه کیک استروسل ریواس به همراه یک کرم وانیلی بسیار خوشمزه و جذاب را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کیک باید بدانید را آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت کیک استروسل ریواس با کرم وانیلیتخم مرغ ۱ عددکره۲ قاشق غذاخوریآرد۲ فنجانشکر ۱ فنجانبیکینگپودر ۱ قاشق چای خوریجوششیرین ½ قاشق چای خورینمک½ قاشق چایخوریشیر۱ فنجانریواس خرد شده ۳ فنجان مواد لازم جهت تهیه استروسل رویه کیکآرد ¼ فنجانشکر ¼ فنجانکره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم جهت تهیه سس وانیلیکره ½ فنجانشکر ¾ فنجانشیر تغلیظ شده ½ فنجانوانیل ½ قاشق چای خوریطرز تهیه کیک استروسل ریواس با کرم وانیلی:مدت زمان آماده سازی و تهیه این کیک ۶۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای یک قالب ۲۰ سانتی متری و مناسب برای ۵-۶ نفر است. درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: ترکیب کره و شکرکره و شکر را درون کاسه مناسبی بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید تا بافت یک دست و یکنواختی به خود گیرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ریواس به روش خانگیمرحله دوم: آماده سازی و افزودن مواد خشکآرد سفید قنادی، بیکینگپودر، جوششیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود.حال مواد خشک را به ترکیب مرحله قبل اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم زنید.مرحله سوم: افزودن شیردر این مرحله شیر را کمکم به مواد کیک اضافه کنید و مدام به هم زنید تا مواد بهخوبی با هم ترکیب شوند و کیک شما بافتی یک دست و یکنواخت به خود گیرد.مرحله چهارم: افزودن ریواسریواسهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید و به هم زنید تا ریواسها به خوبی در تمام قسمتهای خمیر پخش شوند.مرحله پنجم: آماده سازی فرفر برقی یا گازی را پیش از پخت روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.مرحله ششم: آماده سازی مواد رویه کیکآرد، شکر و کره ذوب شده را درون ظرف کوچکی بریزید و با هم ترکیب کنید.مواد را به خوبی به هم زنید تا دانههای شکر در کره حل شود.مواد را روی خمیر کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلاتی فوری بدون تخممرغمرحله هفتم: پخت کیکته قالب را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید و مواد کیک را روی آن بریزید.با کمک لیسک سطح مواد را صاف کنید.سینی کیک را در فر قرار دهید.با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر برقی کیک را به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید.قبل از خارج کردن کیک از فر میزان پختگی کیک را با کمک خلال دندان چک کنید.منتظر بمانید تا کیک کمی خنک شود.مرحله هشتم: آماده سازی سس وانیلیبرای تهیه سس وانیلی کره را درون تابه کوچکی بریزید.تابه را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود سپس شکر و شیر را به کره اضافه کنید و به هم زنید تا به خوبی مواد با هم ترکیب شوند.۲-۳ دقیقه ای زمان دهید تا مواد روی حرارت بماند و به آرامی بجوشند.پس از گذشت زمان اعلام شده تابه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید.سس وانیلی کیک شما آماده است.آن را روی کیک بریزید و به سراغ برش زدن و سرو نهایی کیک روید.اگر به دنبال چشیدن طعمهای جذاب و متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کیک غافل نشوید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت کیک و شیرینی خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بالا این کیک خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: