سرکشته و غذای دلپذیر؛ دستور پخت خورشت داوود پاشا از ترکیه

  • توسط: admin


خورشت داوود پاشا یکی از غذاهای لذیذ و ساده است که اصالتش از ترکیه به‌دست‌آمده. این خورشت را می‌توان با کته، چلو یا نان سرو کرد. در این خورشت از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، رب انار و ادویه‌های مختلفی استفاده می‌شود. برای تهیه خورشت داوود پاشا ابتدا پیازها را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم و به شکل کوفته درمی‌آوریم. کوفته‌ها را سرخ کرده و در ظرف جداگانه قرار می‌دهیم. پیاز خرد شده را در همان قابلمه تفت می‌دهیم و سپس نعنا و زردچوبه را اضافه می‌کنیم. سپس رب انار را به همراه آب جوش اضافه کرده و کوفته‌های سرخ شده را همراه آن‌ها به قابلمه اضافه می‌کنیم و به مدت مناسبی آشپزی می‌دهیم. غذای آماده را با نان یا برنج سرو می‌کنیم. امیدوارم با طبقه‌روش اموزشی که در این مطلب داده شد، بتوانید خورشت داوود پاشا را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

خورشت داوود پاشا یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و ساده‌ای است که شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد. اصالت این غذا به ترکیه برمی‌گردد. خورشت داوود پاشا را در کنار کته، چلو یا به صورت خوراک با انواع نان می‌توانید سرو کنید.در آموزش امروز فقط از مواد اولیه اصلی که در تهیه خورش داوود پاشا نیاز است استفاده شده است که شما می‌توانید از سایر مواد خوراکی که مناسب ذائقه و سلیقه‌تان است نیز استفاده کنید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه خورشت داوود پاشا را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه خورشت داوود پاشامدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خورشت ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است. درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خورشت داوود پاشا:گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرمپیاز۲ عددرب انار۲ قاشق غذاخوریآب جوش۱ پیمانهنمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمنعنا خشک۱ قاشق چای‌خوریکره۱۰ گرممرحله اول: آماده سازی پیازیکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید.آن را با کمک رنده ریز رنده کنید، پیاز رنده شده را درون صافی یا آبکش کوچکی قرار دهید.با پشت قاشق پیاز را فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.توجه داشته باشید که انجام این مرحله در کیفیت و انسجام کوفته‌ها به شما کمک زیادی می‌کند.مرحله دوم: آماده سازی کوفته‌هاپیازهای آب گرفته شده را درون ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید.به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد کوفته بزنید و ۱۰-۱۵ دقیقه مواد را به خوبی ورز دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.از مواد به اندازه کوفته‌های ۴۰-۴۵ گرمی بردارید و در دست شکل دهید.حال کوفته‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و روی آن‌ها را با پلاستیک فریزر بپوشانید.کوفته‌ها را به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.مرحله سوم: سرخ کردن کوفته‌هادرون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورشت را دارید کره بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.حال کوفته‌ها را درون روغن قرار دهید. هر طرف کوفته‌ها را به مدت ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا کوفته‌ها تغییر رنگ دهند و پخته شوند.پس از سرخ کردن کوفته‌ها آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و کنار گذارید.مرحله چهارم: آماده سازی پیاز خورشتپیاز دوم را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.پیاز نگینی خرد شده را به همان قابلمه‌ای که در آن کوفته‌ها را سرخ کردید اضافه کنید.پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کادین بودو؛ کوفته اصیل ترکیه‌ایمرحله پنجم: افزودن ادویه‌هازردچوبه و نعنا خشک را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید.در این مرحله باید سرعت عمل داشته باشید؛ زیرا نعنا خشک در اثر حرارت می‌سوزد.در همین مرحله کوفته‌های سرخ شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کوفته‌ها با سایر مواد طعم‌دار شوند.مرحله ششم: آماده سازی رب اناررب انار را درون کاسه مناسبی بریزید. آب جوش را به آن اضافه کنید و به خوبی و هم زنید تا رب انار در آب جوش حل شود.حال ترکیب فوق را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید تا مواد درون قابلمه به نقطه جوش رسد.درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و ۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا خورشت شما به غلظت مناسب رسد و لعاب بیندازد.خورشت داوود پاشای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.می‌توانید آن را با انواع نان یا برنج نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته ریزه (کوفته قلقلی)نکات و فوت و فن‌های تهیه خورشت داوود پاشادر تهیه خورش داوود پاشا به ۴ نکته زیر توجه کنید:شما می‌توانید از مقداری مغز گردوی خرد شده یا آسیاب شده در تهیه این خورشت استفاده کنید.برخی در تهیه این خورش در چند دقیقه پایانی مقداری دانه انار تازه به خورشت اضافه می‌کند.اگر رب انار شما زیادی ترش است و طرف‌دار طعم‌های ملس یا شیرین هستید می‌توانید رب انار را با مقداری شکر شیرین کنید.کوفته‌های این خورشت را می‌توانید با گوشت مرغ چرخ‌کرده نیز تهیه کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و خوشمزه قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این خورشت خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید