ساخت شیرینی خانگی لذیذ بدون استفاده از فر و میکسر برقی
شیرینی تر یکی از محبوبترین و خوشمزهترین شیرینیها با تنوع بسیار زیاد در طعم و ظاهر است. این شیرینی توسط ترکیبهای مختلفی از انواع کیک و شیرینیها تهیه میشود، که میتوان به خامه، کرم، میوه، شکلات و سسهایی مثل سس کارامل اشاره کرد. در این آموزش، روش تهیه شیرینی تر خانگی بدون نیاز به فر و همزن برقی آموزش داده شده است. این شیرینی با موادی همچون تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل، بیکینگ پودر، و آرد تهیه میشود. پس از پخت کیک و خنک شدن آن، لایههایی از خامه، شکلات و میوه روی کیک قرار داده میشود و در نهایت شیرینی تر از یخچال خارج شده و برش داده میشود. این شیرینی بسیار خوشمزه و جذاب است و میتواند همراه با چای یا قهوه مورد نوش جان قرار بگیرد. امیدواریم با تهیه این شیرینی تر، لذت شیرینیپزی خانگی را تجربه کنید و لذت ببرید.
شیرینی تر یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین شیرینیهایی است که تنوع بسیار زیادی در طعم و ظاهر آن وجود دارد. شیرینی تر به روشهای بسیار مختلفی با انواع کیک و شیرینیها تهیه میشود. شما میتوانید این شیرینی را با انواع خامه، کرم، میوهها، شکلات و سسهایی مانند سس کارامل فیلینگگذاری کنید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه شیرینی تر خانگی بدون نیاز به فر و همزن برقی را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه شیرینی تر خانگی بدون فر و همزن برقیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است. مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸ تا ۱۰ عدد شیرینی تر به شما میدهد. درجه سختی تهیه این آموزش در دستهبندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی تر خانگی:تخم مرغ۴ عددشیر۱ پیمانهشکر۱ پیمانهوانیل۱ قاشق چایخوریبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریآرد سفید۱/۵ پیمانهخامه فرم گرفتهبه مقدار دلخواهشکلات تختهای و میوه برای تزئینبه مقدار نیازمرحله اول: ترکیب تخممرغ و وانیل تخممرغهای به دمای محیط رسیده را در ظرف مناسبی بشکنید. مقداری وانیل به آنها اضافه کنید و با کمک ویسک آنها را به خوبی به هم زنید تا از لختگی خارج شود.تخممرغها باید بافتی یک دست و پفکی به خود گیرند.مرحله دوم: افزودن شکرشکر را به ترکیب مواد تخممرغی اضافه کنید.مجدد با ویسک به قدری مواد را به هم زنید تا دانههای شکر درون تخممرغ حل شوند.مرحله سوم: افزودن شیرشیر به دمای محیط رسیده را به ترکیب تخممرغی مرحله قبل اضافه کنید.مواد را به خوبی به هم زنید تا با هم ترکیب شود.مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن آردها آرد سفید قنادی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.ترکیب فوق را ۲ تا ۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن آرد موجب هوادهیشدن ذرات آن و در نهایت بالاتر رفتن کیفیت بافت شیرینی شما میشود.ترکیب مواد خشک را کمکم به مواد شیرینی اضافه کنید و با کمک لیسک به صورت دورانی مواد را به هم زنید تا همه مواد با هم ترکیب شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی تر برشی توت فرنگی خانگیمرحله پنجم: پخت کیکدرون تابه تفلون مناسبی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید.مواد کیک را درون تابه بریزید و تابه را یک تا دو بار به زمین بکوبید تا سطح مواد درون تابه یکدست شود.سپس شعله پخشکن را روی حرارت کم گذارید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید.دور درب تابه، دمکنی بپیچید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک درون تابه روی حرارت کم بپزد.برای تست گرفتن از میزان پختگی کیک کافی است پس از پخت کیک سیخ چوبی یا خلال دندانی را درون مرکز کیک فرو کنید، پس از خارج کردن آن نباید ذرهای از محتوای کیک شما به خلال دندان چسبیده باشد.پس از پخت کیک را از تابه خارج کنید و زمان دهید تا کیک کاملاً خنک شود. آن را با کمک چاقوی ارهای به دو قسمت مساوی برش زنید.مرحله ششم: افزودن خامه و شکلات لایهای از کیک را روی میز کارتان گذارید. خامه فرم گرفته قنادی را درون قیف بریزید و روی کیک پایپ کنید.میتوانید خامه فرم گرفته را با کمک لیسک هم روی کیک بزنید.حال مقداری سس شکلات یا شکلات تختهای بن ماری شده به همراه اسلایسهایی از میوه روی خامه گذارید.لایه سوم را مجدد کیک بگذارید و روی آن را به دلخواه با خامه و میوه تزیین کنید.حال به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شیرینی خامه را درون یخچال استراحت دهید تا لایهها به خوبی به هم بچسبند.پس از گذشت زمان اعلام شده کیک تر یا شیرینی تر را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقوی ارهای تیزی آن را به ابعاد دلخواه برش زنید.شیرینی تر بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.برای بالاتر رفتن زمان ماندگاری این شیرینی تر بهتر است آن را در ظرف دربداری در یخچال نگهداری کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت خامهایامیدواریم که شما علاقهمندان به پخت شیرینی و کیک خانگی این شیرینی تر بسیار خوشمزه و جذاب را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: