رمانتیک و لذیذ: راز تهیه برنج سرخ شده چینی در سبک رستورانی

  • توسط: admin


برنج سرخ شده چینی یکی از غذاهای محبوب چینی است که برخی از آنها به ذائقه ایرانیان هم نزدیک هستند. این غذا ترکیبی از برنج، سبزیجات، تخم مرغ و سس سویا است. در آموزش تهیه این غذا، مراحل اصلی شامل آماده سازی برنج، پیاز، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ و ترکیب مواد با هم هستند. سپس مواد با هم ترکیب شده و سس سویا به آن اضافه می‌شود. بعد از آماده سازی، برنج سرخ شده چینی آماده سرو و نوش جان شدن است. مهم‌ترین نکته در تهیه این غذا، نگه داشتن بافت سبزیجات و پخت برنج به صورت کته‌ای است. همچنین، می‌توان از سایر چاشنی‌ها برای تهیه این غذا هم استفاده کرد. امیدواریم که این آموزش برای علاقه‌مندان به آشپزی جذاب و متفاوت باشد.

چینی‌ها غذاهای عجیب و‌ غریب زیادی دارند؛ اما برخی از غذاهایشان مطابق ذائقه ما ایرانیان است و در رستوران‌های خاص و لاکچری سرو می‌شود. برنج سرخ شده یکی از این غذاهای محبوب و پرطرفدار چینی است. این غذا ترکیبی از سبزیجات، برنج و تخم‌ مرغ با چاشنی سس سویا است.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه برنج سرخ شده چینی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه برنج سرخ شده چینی

برای تهیه برنج سرخ شده چینی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج۲ پیمانههویج۲ عددآب۴ پیمانهتخم مرغ۲ عددنخود فرنگی۱/۲ پیمانهپیاز۱ عددسیر۲ حبهسس سویابه مقدار دلخواهروغنبه مقدار دلخواهپیازچه برای تزئینبه دلخواه

مراحل تهیه برنج سرخ شده چینی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این غذا ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و‌ در حجم‌های بیشتری این غذای خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی برنج

برنج را تمیز کنید و بشویید. آن را مانند زمانی که کته درست می‌کنید با مقداری نمک، روغن و آب درون قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت گذارید تا به نقطه جوش رسد. پس از تبخیر شدن آب قابلمه، برنج را از دیواره‌ها به سمت مرکز قابلمه هدایت کنید.

درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید، ۳۰-۴۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا برنج به صورت کته‌ای بپزد.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید.

پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. در همین مرحله سیر را بشویید و پوست بگیرید.

سیر را با کمک سیر له کن پوره کنید. پوره سیر را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم: آماده سازی و افزودن هویج و نخود فرنگی

هویج را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

هویج‌های خرد شده و دانه‌های نخود فرنگی را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات تغییر رنگ دهند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فریتاتای برنج و لوبیا

مرحله چهارم: آماده سازی تخم مرغ

در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی تخم مرغ روید. تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه کوچکی بشکنید.

مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و به خوبی به هم زنید. ته تابه دیگری کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا تخم مرغ تکه تکه پخته شود. پس از پخته شدن تخم‌مرغ‌ها حرارت را خاموش و تابه را کنار گذارید.

مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ پخته و برنج

تخم مرغ پخته و برنج پخته را به محتوای درون تابه اضافه کنید. همه مواد را با هم ترکیب و کمی تفت دهید.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

سس سویا و نمک را به محتوای درون تابه اضافه کنید. در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

برنج سرخ شده چینی جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و‌ نوش جان کردن است. آن را در ظرف سرو بریزید و با مقداری پیازچه تازه خرد شده تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه برنج سالسا؛ پلو تند مکزیکی

نکات و فوت و فن‌های تهیه برنج سرخ شده چینی

در تهیه برنج سرخ شده چینی به ۵ نکته مهم زیر توجه داشته باشید:

در تهیه این غذا می‌توانید از برنج آبکش شده هم استفاده کنید.سس سویا قابل حذف و جایگزینی با چاشنی‌های دیگری مانند سرکه، بالزامیک و رب انار است.سبزیجات در این غذا بافت نسبتا سفت و نیمه پخته دارند. اگر مناسب با ذائقتان نیست می‌توانید هویج و نخود فرنگی را ابتدا کمی بپزید سپس به تابه اضافه کنید.این غذا را با انواع گوشت قرمز، میگو و مرغ نیز می‌توانید طبخ کنید.به جای روغن می‌توانید از مقداری کره در تهیه این غذا استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این غذای متفاوت و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار
نوسان عجیب قیمت نفت
  • ۶ آذر ۱۴۰۳
  • -
  • 1 بازدید
اخبار
همسر اول جومونگ در ۴۳ سالگی
  • ۶ آذر ۱۴۰۳
  • -
  • 1 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید