راه ساده و موثر برای پاک کردن لکههای کنگرکوهی
کنگر یکی از سبزیجات مفید فصل بهار است که دارای فواید زیادی برای سلامتی بدن ما می باشد. این گیاه دارای پتاسیم، آهن، فولات، کلسیم، فیبر و انواع ویتامینهای گروه B است که برای بهبود هضم غذا، تقویت قلب، کاهش کلسترول و تریگلیسرید بسیار مفید است. پاک کردن کنگر نیز به دلیل وجود خارهای تیز و ساقههای ضخیمی که دارد ممکن است کمی مشکل باشد، اما با رعایت احتیاط و استفاده از روش مناسب می توان به راحتی این کار را انجام داد.
برای پاک کردن کنگر، ابتدا با استفاده از دستکش، ساقهها و شاخههای کنگر را با دقت جدا کرده، سپس تیغهای آن را با استفاده از چاقو یا قیچی جدا کنید. در مرحله بعد، قسمت سبز تیره و سر شاخههای کنگر را نیز با دقت جدا کنید. سپس کنگرها را به اندازههای مورد نیاز خرد کرده و سپس آنها را به دقت شسته و خشک کنید.
با این روش، میتوانید کنگرهای تازه و خوشمزه را برای مصرف آماده کنید و از فواید ارزشمند این سبزیجات برای سلامتی خود بهرهمند شوید. اما برای افرادی که به کنگر حساسیت دارند یا مبتلا به سنگ کیسه صفرا هستند، بهتر است مصرف آن را مشورت کنند.
کنگر یکی از سبزیجات مفید فصل بهار است که پاک کردن آن به خاطر خارهای تیز و ساقههای ضخیمی که دارد کمی مشکل است. برای پاک کردن این گیاه تنها باید با احتیاط خارها و قسمت های اضافه را جدا کنید. در این مقاله از بخش آشپزی در آدرینبلاگ میتوانید با روش پاک کردن کنگر به طور کامل آشنا شوید.با بهترین روش پاک کردن کنگر در خانه آشنا شویدتمیز کردن کنگر اصول و روش خاصی دارد که اگر با آن آشنا باشید، آن قدرها که به نظر میرسد، سخت نخواهد بود. از آن جایی که کنگر دارای تیغهای ریز و تیزی است، بهتر است قبل از هر کاری از دستکش استفاده کنید تا در حین پاک کردن کنگر دچار مشکل نشوید. در ادامه این بخش میتوانید با روش پاک کردن و مصرف کنگر کوهی آشنا شوید.۱- ساقههای کنگر را جدا کنیدیک دستکش ضخیم به دست کنید و سپس شاخههای کنگر را با احتیاط جدا کنید. برای سهولت کار بهتر است ته شاخه کنگر را کمی ببرید تا شاخهها از هم جدا شوند. در این مرحله باید پوست روی کنگر و شاخههای سیاه آن را نیز از سایر قسمتها جدا کنید و دور بریزید.۲- تیغها را جدا کنیدبرای جدا کردن تیغهای کنگر باید یک چاقوی تیز را از قسمت پایین کنگر به سمت بالای آن بکشید تا تیغها جدا شوند. بهتر است تیغها را به آرامی از بدنه کنگر جدا کنید تا به بافت کنگر آسیب وارد نشود. این کار را برای همه شاخههای کنگر تکرار کنید و همه بخشها را تمیز کنید. ۳- سر شاخههای کنگر را جدا کنیدقسمت سبز تیره و سر شاخههای کنگر پر از تیغ است، در این مرحله باید با کمک یک چاقوی تیز قسمت فوقانی این کنگرها را جدا کنید تا فقط ساقههای خوراکی آن باقی بمانند. میتوانید برای جدا کردن تیغهای این قسمت با قیچی تیغها را ببرید تا شاخههای کوچک و سالم کنگر در قسمت سر آن نیز باقی بمانند.بیشتر بخوانید: طریقه مصرف کنگر کوهیبه خاطر داشته باشید که قسمتهای میانی کنگرها که سر آنها سبز روشن و کوچک است، تیغهای نرمی دارد و از همین رو نباید آنها را جدا کنید. برای این که مطمئن شوید تیغهای بخش میانی کنگر تیز نیستند، میتوانید دستتان را روی آنها بکشید و هر قسمت که احساس کردید که تیغ تیزی دارد، آن را با قیچی ببرید.۴- کنگرها را خرد کنیدبعد از این که همه تیغها و قسمتهای اضافه کنگرها را جدا کردید، باید آنها را به اندازههای ۵ تا ۶ سانتیمتری خرد کنید. خرد کردن کنگر موجب میشود تا شستشوی آنها راحتتر شود و در ماست یا غذا نیز ظاهر مناسبی داشته باشند.۵- کنگرها را بشوییدبرای شستن کنگرها باید آنها را در یک ظرف آب بریزید و دستتان را روی کنگرها بکشید تا گل و لای و شنهای لابهلای کنگرها خارج شوند. بهتر است این کار را چندین دور تکرار کنید و بعد کنگرها را در یک ظرف آب بریزید و کمی نمک و سرکه به آب اضافه کنید. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا کنگرها ضدعفونی شوند و سپس آنها را چندین بار آبکشی کنید.۶- کنگرها را خشک کنیددر این مرحله باید کنگرها را آبکش کنید تا آب اضافهشان خارج شود. در ادامه آنها را روی یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.بیشتر بخوانید: نگهداری طولانی مدت کنگر در یخچال۷- کنگرها را برای مصرف آماده کنیدبعد از این که کنگرها به خوبی خشک شدند، میتوانید آنها را به صورت خام بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید یا این که آنها را در قابلمه آب بجوشانید یا در مقداری روغن تفت دهید و بعد آبکش کنید. با این روش کنگرها تغییر رنگ نمیدهند و بافت خود را از دست نمیدهند. در انتها کنگرها را در کیسههای زیپ دار بریزید و در فریزر قرار دهید.نکاتی که باید در زمان پاک کردن کنگر بدانیدبرای جدا کردن تیغهای کنگر میتوانید از یک قیچی یا یک چاقوی تیز استفاده کنید.برگهای تیره کنگر پر از تیغ هستند و خوراکی نیستند و از همین رو باید در زمان پاک کردن کنگر این بخشها را به طور کامل جدا کنید.کنگر پر از گل و لای است و از همین رو باید آن را با دقت بیشتری بشویید و به خوبی ضدعفونی کنید.میتوانید از کنگر برای تهیه خورش کنگر استفاده کنید یا آن را به صورت خام یا همراه با سالاد کاهو میل کنید. برخی افراد نیز از خورشت کنگر در خورشت قورمه سبزی استفاده میکنند یا از آن برای تهیه کوکو یا مزه دار کردن ماست استفاده میکنند.کنگر فواید زیادی برای سلامت دارد و سرشار از پتاسیم، آهن، فولات، کلسیم، فیبر و انواع ویتامینهای گروه B است. مصرف این سبزی مفید به هضم غذا کمک میکند و برای درمان نارساییهای کبد، تقویت قلب، کاهش کلسترول، کاهش تری گلیسیرید و محافظت از کبد مفید است.افرادی که به کنگر حساسیت دارند و همچنین افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید از کنگر استفاده کنند.در این مقاله به بهترین روش پاک کردن کنگر اشاره کرد و شما میتوانید به کار گرفتن این روش به راحتی کنگرهای مفید و خوشمزه را تمیز کنید. فراموش نکنید که کنگر فواید زیادی برای بدن دارد و از همین رو بهتر است تا زمانی که در بازار یافت میشود، آن را تهیه کنید و از فواید ارزشمند این گیاه بهره مند شوید. شما از چه روشی برای پاک کردن کنگر استفاده میکنید؟ در صورت تمایل میتوانید تجربیات و نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.سوالات متداولدر این بخش به رایجترین سوالات شما در مورد روش پاک کردن کنگر کوهی پاسخ دادهایم.چگونه تلخی کنگر را بگیریم؟برای گرفتن تلخی کنگر میتوانید آن را پاک کنید و بشویید و سپس در یک قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برای چند دقیقه کوتاه بجوشد. در ادامه باید کنگرها را آبکش کنید تا تلخیشان گرفته شود.کدام قسمت کنگر خوراکی است؟ساقههای گیاه کنگر خوراکی است و از همین رو باید برگها و تیغهای قسمت فوقانی و روی ساقه را جدا کنید و سپس از ساقه کنگر استفاده کنید.چطور تیغهای کنگر را جدا کنیم؟برای جدا کردن تیغهای کنگر باید یک چاقوی تیز را از قسمت پایین به سمت بالای آن بکشید یا با کمک قیچی تیغها را از انتهای آن ببرید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: