راههای حفظ طولانیمدت پیاز با پوست کندهی شما چیست؟
حتما برایتان پیش آمده که هنگام آشپزی، مقدار زیادی پیاز پوست بگیرید و متوجه شوید بیشتر از نیازتان است. در این مواقع، پیاز پوست کنده را چگونه نگهداری کنیم تا تازه و سالم بماند؟ در این مقاله از مجله اکالا، بهترین روش نگهداری پیاز پوست کنده را شرح میدهیم. پس اگر مقداری زیاد پیاز پوست کنده دارید و نمیخواهید آنها را دور بریزید، با ما همراه باشید.
بهترین روش نگهداری پیاز پوست کنده
بهترین روش برای نگهداری پیاز پوست کنده این است که آن را در یک ظرف در بسته و در یخچال با دمای حدود ۴ درجه سانتیگراد یا کمتر قرار دهید. با این روش، پیاز پوست کنده حدود ۱۰ الی ۱۴ روز تازه خواهد ماند.
برای نگهداری پیازهای خرد شده نیز بهتر است آنها را در یک کیسه زیپدار قرار داده و پس از خارج کردن کامل هوا، درب کیسه را محکم ببندید. این روش باعث میشود پیازهای خرد شده تا حدود ۱۰ روز تازه باقی بمانند.
نکته مهم: به خاطر داشته باشید که اگرچه نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال امکانپذیر است، اما به طور کلی توصیه نمیشود. زیرا، میتواند برای سلامتی خطرناک باشد.
بیشتر بخوانید: نحوه نگهداری پیاز سرخ شده
چرا نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال خطرناک است؟
پیاز پوست کنده به سرعت توسط باکتریها آلوده شده و این آلودگی منجر به اکسیداسیون و تولید مواد مضری میشود که برای سلامتی خطرناک هستند و ممکن است باعث مسمومیت شوند.
همچنین، هنگام پوست کندن و خرد کردن پیاز، آب آزاد شده از آن حاوی مواد مغذی است که به عنوان منبع غذایی برای باکتریها عمل میکند و سرعت رشد آنها را افزایش میدهد.
علاوه بر این، رطوبت و دمای پایین یخچال باعث نرم شدن بافت پیاز و کاهش ارزش غذایی آن میشود. به همین دلیل، بهتر است پیاز را تا حد امکان نزدیک به زمان مصرف پوست بگیرید تا از تازگی و خواص مفید آن بهرهمند شوید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، نحوه نگهداری پیاز پوست کنده در یخچال را شرح دادیم. همانطور که گفتیم این روش نیز خطرات خود را دارد و برای نگهداری طولانیمدت پیاز مناسب نیست. بنابراین، بهتر است از این روش به عنوان یک راهکار کوتاهمدت و موقت استفاده کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
- برچسب ها: