راز تهیه کیک هویج با دارچین و گردو؛ زنانهی خوشبوی پاییز!
تهیه یک کیک خانگی خوشمزه و سالم، دیگر کار سختی نیست! با این دستورالعمل ساده و مرحله به مرحله از مجله اکالا، میتوانید در کمترین زمان، یک کیک هویج با دارچین و گردو خانگی با طعمی فوقالعاده درست کنید.
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و گردو
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و گردو به شرح زیر است:
تخم مرغ۴ عددشکر قهوه ای۱/۲ پیمانهشکر سفید۱/۲ پیمانهآرد ۱ و ۳/۴ پیمانههویج رنده شده۲ پیمانهروغن مایع۴/۳ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریجوش شیرین۴/۱ قاشق چایخوریدارچین ۱ و نیم قاشق غذاخوریجوز هندی یا پودر هل۴/۱ قاشق مرباخوریگردوی خرد شده نصف پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه کیک هویج
برای تهیه کیک هویج با گردو و دارچین کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: همزدن تخم مرغها
تخم مرغهای کامل را داخل کاسه ای به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کنید.
چند دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا حجیم و کرمی رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن مواد آردی
آرد را با بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و هل الک کنید.
کم کم مخلوط آرد را به مایع تخم مرغی اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن هویج و گردو
در آخر هویج رنده شده را همراه با گردو به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
این مرحله را به کمک قاشق، لیسک با همزن دستی میتوانید انجام دهید.
در نهایت مخلوطی غلیظ به دست خواهد آمد. زمانی که مواد را به قالب منتقل میکنید، مایه کیک نباید به راحتی سرازیر شود و رقیق باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده وانیلی
مرحله چهارم: انتقال مایه کیک به قالب
کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید. مواد را داخل قالب بریزید با قاشق یا لیسک مواد کیک را داخل قالب صاف کنید.
مرحله پنجم: پخت کیک
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه، قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.
اواخر پخت چک کنید تا کیکتان خمیری نشود. بسته به نوع فرتان ممکن است زمان پخت کیک کمتر یا بیشتر طول بکشد.
یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کرهای فندق و نوتلا
مرحله ششم: سرو کردن
بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود. سپس میتوانید با خامه، کرم چیز یا پودر قند تزیین کنید.
همچنین میتوانید با خمیر فوندانت هویج درست کنید و روی کیک بگذارید.
به علاوه میتوانید کیک را از وسط برش دهید و بین لایهها را با کرم چیز پوشش دهید. سپس لایه دوم را روی کرم چیز بگذارید و مجدداً روی کیک، کرم پنیری بزنید.
تهیه کرم چیز (کرم پنیری): حدودا ۱۰۰ گرم پنیر خامهای را با خامه صبحانه، پودر قند و ۲ قاشق غذاخوری سس کارامل مخلوط کنید و کامل هم بزنید.
کیک شما آماده سرو است. نوش جان!
نکات طلایی در تهیه کیک هویج
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک هویج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای پخت انواع کیک و شیرینی حتما مواد خشک را با آرد مخلوط کرده و الک کنید، بعد داخل مواد بریزید.تا٣٠ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید، زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.بعد از اضافه کردن آرد، هم زدن مواد در حدی باشد که آرد گوله گوله نشود و مایه کیک یکدست شود. توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک میشود.تخم مرغها را زودتر از یخچال دربیاورید تا با محیط هم دما شوند.میتوانید ١/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم داخل این مواد بریزید تا کیک خوشمزهتری داشته باشید.شکر قهوهای در این دستور قابل حذف است و میتوانید به همان میزان شکر سفید جایگزین کنید.شکر قهوهای طعم مطبوعتر و رنگ بهتری به کیک هویج میدهد.میتوانید گردو را از این دستور حذف کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن در یک عصر پاییزی در کنار یک فنجان چای نهایت لذت را ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!
- برچسب ها: