راز تهیه کیک صبحانه با طعم انگلیسی؛ یک دستور ساده و خوشمزه با سرشاری از پف!

  • توسط: admin


آیا از خوردن صبحانه‌های تکراری خسته شده‌اید و به دنبال یک طعم جدید برای شروع روز خود هستید؟ کیک صبحانه پیشنهاد فوق‌العاده‌ای برای شماست. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این کیک انگلیسی خوشمزه با پف زیاد را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک صبحانه

مواد لازم جهت تهیه کیک صبحانه به شرح زیر است:

کره۱۰۰ گرمپنیر خامه ای۱۰۰ گرمتخم مرغ۳ عددشکر۴/۳ پیمانهشیر۱۵۰ میلی لیترآرد۲۰۰ گرمبکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریکنجد یا بادامبه میزان لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کیک صبحانه

برای تهیه کیک صبحانه کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: گرم کردن فر

قبل از شروع به کار فر را روی دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم: ترکیب مواد اولیه

کره را در ظرف مناسبی بریزید. پنیر خامه‌ای را به کره اضافه کنید. با همزن شروع به همزدن کره و پنیر خامه‌ای کنید.

بعد از اینکه ترکیب پنیر و کره نرم، لطیف و یک دست شد، شکر را اضافه کنید. مجدد حدود یک دقیقه هم بزنید تا شکر هم به خوبی با مواد مخلوط شود.

بعد از آن، یکی از تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن برقی دو دقیقه هم بزنید تا مواد با هم کاملا ترکیب شوند.

سپس دو عدد تخم مرغ باقیمانده را اضافه کنید. وانیل را هم در این مرحله بیفزایید و مجدداً یک دقیقه هم بزنید.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ‌ها، مواد حالت روان پیدا می‌کند.

مرحله سوم: اضافه کردن شیر

در این مرحله شیر را اضافه کنید. سپس آرد را در ظرفی بریزید و بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس کم کم و در سه مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد کیک الک کنید.

بعد از اضافه کردن آرد، مواد به غلظت مناسبی خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شنی

مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب

یک قالب لوف یا مستطیلی مناسب کیک صبحانه انتخاب کنید. کف و دیواره‌های قالب را کاملا کاغذ روغنی بیندازید.

اگر از قالب‌های تفلون استفاده می‌کنید و اطمینان دارید کیک به قالب نخواهد چسبید، می‌توانید فقط قالب را چرب کنید.

در پایان مواد کیک را داخل قالب بریزید. بعد از اینکه مواد را داخل قالب ریختید روی مواد را کاملا صاف کنید.

می‌توانید در انتها روی کیک، کنجد یا پرک بادام بریزید.

مرحله پنجم: پخت کیک

حالا قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه بگذارید.

مدت زمان پخت این کیک بین ۵۰ تا ۶٠ دقیقه است؛ البته دمای فرهای مختلف، یکسان نیست.

دقت کنید که وقتی کیک کاملا پف کرد و روی کیک کمی طلایی شده بود، بعد از حدود ۴۵ دقیقه کیک را حتما چک کنید.

یک خلال دندان یا سیخ چوبی داخل کیک فرو کنید و بعد خارج کنید. اگر چیزی به سیخ یا خلال نچسبید به این معنی است که کیک کاملا پخته شده و فر را خاموش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کاپوچینو

مرحله ششم: سرو کردن

بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید. البته بلافاصله این کار را انجام ندهید. بعد از پنج دقیقه کیک را از فر خاموش خارج کنید.

حالا ملاحظه می‌کنید که کیک کاملا پف کرده و روی کیک کاملا طلایی شده است. ترک ایجاد شده روی کیک صبحانه هم کاملا طبیعی است.

کیک رو از کاغذ روغنی جدا کنید و روی توری قرار دهید تا سرد شود.

کیک صبحانه‌ زیبا و خوش عطرتان آماده است. نوش جان!

نکات طلایی در تهیه کیک صبحانه

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک صبحانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در تهیه کیک صبحانه می‌توانید از کشمش، گردو و بادام هم استفاده کنید. فقط دقت کنید در انتها کشمش و گردو را اضافه کنید و حتما قبل از اضافه کردن به مایه‌ کیک، با یک قاشق آرد مخلوط کنید تا به آرد آغشته شوند و بعد داخل مواد کیک بریزید. به این صورت کشمش، گردو و بادام ته نشین نخواهد شد.روی کیک را قبل از قرار دادن قالب در فر، می‌توانید کنجد، خلال بادام یا پرک بادام بریزید تا بعداز پخت ظاهر زیباتری داشته باشد.همانطور که اشاره شد این کیک نیازی به خامه و کرم برای سرو ندارد و به تنهایی بسیار خوشمزه است.شیرینی و شکر این کیک کم شیرین و ملایم است. در صورتی که دوست دارید کیک شیرین‌تر باشد از یک پیمانه شکر در تهیه کیک استفاده کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کیک صبحانه را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این کیک خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در وعده صبحانه لذت ببرید.

میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت می‌بینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید