راز تهیه کیک ریواس با طعمی بی نظیر و آشنا
کیک ریواس یکی از کیکهایی است که با طعم ترش و شیرین خود بسیار خاص و متفاوت است. این کیک بافتی لطیف و خلطی دارد که باعث مجذوب شدن هر کسی میشود. برای تهیه این کیک، نیاز به موادی همچون ریواس، شکر، تخم مرغ، آرد، خامه ترش و بیکینگ پودر است. کرهای کرامبل هم به عنوان تزئین روی کیک استفاده میشود. مراحل تهیه کیک بسیار ساده است. ابتدا مواد خشک و مرطوب کیک به طور مجزا ترکیب و سپس با هم مخلوط میشوند. سپس ریواس به مخلوط اضافه شده و خوب هم زده میشود. در نهایت کرامبل روی کیک ریخته و کیک در فر میپزد. بعد از پختن کیک، آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن میتوان آن را میل کرد. با تهیه و میل کردن این کیک خوشمزه و خاص، اطمینان حاصل شود که تجربه لذت بخشی را تجربه خواهید کرد.
اگر به دنبال کیکی خوشمزه و متفاوت هستید، کیک ریواس را امتحان کنید. این کیک طعمی ترش و شیرین و بافتی لطیف دارد که هر کسی را مجذوب خود میکند. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا با طرز تهیه کیک ریواس آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه کیک ریواس:ریواس خرد شده۳ پیمانهشکر۱ و ۱/۴ پیمانهتخم مرغ متوسط۲ عددآرد۲ پیمانهخامه ترش۱ پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوری مواد لازم جهت تهیه کرامبل:شکر۱ پیمانهکره (نرم شده)۱/۴ پیمانهآرد۱/۴ پیمانهپودر دارچین۱/۴ قاشق چایخوریمراحل تهیه کیک ریواسمراحل تهیه کیک ریواس به شرح زیر است:مرحله اول: گرم کردن فر و آماده کردن قالبفر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. همچنین، قالب ۹×۱۳ اینچ را با کره یا روغن چرب کرده و سپس کمی آرد روی آن بپاشید.مرحله دوم: ترکیب کردن مواد اولیه کیکآرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. در ادامه، تخم مرغ و خامه ترش را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مرحله سوم: اضافه کردن ریواسریواس خرد شده را به مخلوط کیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در تمام مخلوط پخش شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ریواس خانگیمرحله چهارم: ریختن مخلوط در قالبخمیر کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به طور مساوی در تمام قالب پخش کنید.مرحله پنجم: تهیه کرامبلشکر و کره نرم شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ و نرم شود. آرد را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط حالت خرده پیدا کند. ¼ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.مرحله ششم: پخت کیککرامبل را روی کیک بپاشید و به طور مساوی در تمام سطح کیک پخش کنید. درنهایت کیک را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود. نوش جانتان!توجه: برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندانی را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته شده است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقال فوریدر این بخش از مجله آشپزی آدرینبه معرفی طرز تهیه کیک ریواس پرداختیم. امیدواریم از این کیک خوشمزه لذت ببرید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش میبرم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقهام رو با هم ترکیب کنم!
- برچسب ها: