راز تهیه کیک انگوری و نارنجی: طعمی شیرین و شاداب برای مهمانی های بهاری

  • توسط: admin


کیک بهار نارنج یکی از خوش‌عطرترین انواع کیک بهاری است که به دلیل عصاره بهار نارنجی که در آن حضور دارد، طعم بسیار متفاوتی دارد. این کیک معمولاً در ایام بهار سرو می‌شود و طعم ویژه‌ای به آن می‌بخشد. برای تهیه این کیک خانگی، روش‌های مختلفی وجود دارد که با دنبال کردن نکات و فوت و فن‌های مناسب می‌توانید یک کیک خوشمزه و لذیذ درست کنید.

دو روش معمول برای تهیه کیک بهار نارنج، شامل استفاده از کرمفیل و همچنین استفاده از عرق بهارنارنج هستند. هر یک از این روش‌ها دارای موارد خاصی است که باید به آن توجه داشته باشید.

مراحل تهیه کیک بهار نارنج کاملاً توضیح داده شده است. از مواد لازم تا مراحل آخر پخت کیک، همه چیز به طور دقیق شرح داده شده است. این کیک می‌تواند یک میان‌وعده فوق‌العاده برای هر مناسبتی باشد.

با توجه به نکات و توصیه‌های داده شده، می‌توانید یک کیک بهار نارنج فوق‌العاده و خوشمزه درست کنید. اما بهترین بخش این است که این رسپی‌ها قابل تطبیق با سلیقه و مواد موجود در خانه شما هستند. بنابراین خلاقیت خود را نیز در این زمینه به کار بگیرید و از طعم و ظاهر دلپذیر این کیک لذت ببرید.

کیک بهار نارنج یکی از خوش عطرترین انواع کیک بهاری است که به خاطر عصاره بهار نارنجی که در آن وجود دارد، طعم بسیار متفاوتی دارد. برای درست کردن کیک بهار نارنج خانگی روش‌های مختلفی وجود دارد.

در این مقاله از آدرینبلاگ می‌توانید با ۲ روش طرز تهیه کیک بهار نارنج به طور کامل آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج

برای تهیه کیک بهار نارنج به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آرد سفید سه صفر۳۰۰ گرمشیر۱۲۰ گرمعرق بهار نارنج۱۲۰ گرمشکر۲۸۰ گرمتخم مرغ۴ عددوانیل۱ قاشق غذاخوریروغن مایع۱۱۰ گرمبیکینگ پودر۲ قاشق چای‌خورینمک۱/۸ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک بهار نارنج

آماده کردن مواد اولیه این کیک حدود ۲۰ دقیقه و پخت کیک حدود ۴۵ دقیقه طول می‌کشد. در این بخش می‌توانید با مراحل پخت کیک بهار نارنج خانگی به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: تخم مرغ، شکر و وانیل را ترکیب کنید

برای شروع باید تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بریزید. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را با همزن ترکیب کنید تا رنگ تخم مرغ‌ها روشن و حجم آن چند برابر شود.

مرحله دوم: روغن را اضافه کنید

زمانی که تخم مرغ‌ها حجیم شدند، می‌توانید روغن را اضافه کنید. دوباره مواد را با همزن هم بزنید تا یکدست شوند و روغن با سایر مواد ترکیب شود.

مرحله سوم: بهار نارنج و شیر را به سایر مواد اضافه کنید

عرق بهار نارنج و شیر را به ظرف اضافه کنید و دوباره مواد را در حد ترکیب شدن مخلوط کنید. در این مرحله نیازی به هم زدن زیاد نیست.

مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و ۲ بار الک کنید. در ادامه مواد خشک را در ۲ مرحله به سایر مواد اضافه کنید و مایه کیک را با لیسک هم بزنید تا آرد کاملا با مواد ترکیب شود. در این مرحله نیز باید تنها در حدی که مواد ترکیب شوند، آن‌ها را هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت سفید خوشمزه

مرحله پنجم: مایه کیک را در قالب بریزید

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا برای ۱۰ دقیقه گرم شود. سپس یک قالب ۲۵ سانتی‌متری آماده کنید و کف قالب را با روغن چرب کنید. در ادامه کمی آرد در قالب بپاشید و بعد قالب را وارونه کنید تا آردهای اضافی خارج شوند. در ادامه مایه کیک را در قالب بریزید.

مرحله ششم: کیک را بپزید

بعد از این که فر داغ شد، قالب را برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه یک خلال دندان در کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان چسبید یعنی هنوز نیاز به پخت دارد و در صورتی که به آن بچسبد، یعنی آماده است. در انتها کیک پخته شده را از فر خارج کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود.

مرحله هفتم: کیک را سرو کنید

حالا کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا همه قسمت‌های آن کمی خنک شود. در ادامه آن را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید و از طعم آن در کنار چای و دمنوش خانگی لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل

برای تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ۴ عددشکر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارروغن مایع۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارمربای بهار نارنج۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارشیر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۲ لیوان فرانسوی دسته‌داروانیل۱/۴ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۲ قاشق چای‌خورینمک۱ پنس

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

برای تهیه کرمفیل به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

زرده تخم مرغ۲ عددشکر۷۰ گرموانیل۱/۴ قاشق چای‌خورینشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریشربت مربای بهار نارنج۱ قاشق غذاخوریشیر داغ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارکره۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک بهار نارنج با کرمفیل

آماده کردن مواد این کیک حدود ۴۰ دقیقه و پخت آن نیز حدود ۵۰ دقیقه طول می‌کشد. در ادامه این بخش می‌توانید با دستور پخت کیک بهار نارنج با کرمفیل مخصوص آشنا شوید.

مرحله اول: فر را روشن و قالب را آماده کنید

برای شروع فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و سپس کف قالب مورد نظرتان را نیز با کمی روغن چرب کنید. در ادامه همه مواد مورد نیاز برای تهیه کیک را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.

مرحله دوم: مواد خشک را الک کنید

آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف بریزید و با هم ترکیب کنید و مواد را برای ۳ بار الک کنید تا سبک شوند.

مرحله سوم: تخم مرغ‌ها، وانیل و شکر را ترکیب کنید

تخم مرغ‌ها را بشکنید و همراه با وانیل در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن مخلوط کنید. در ادامه شکر را در چند مرحله اضافه کنید و مواد را با هم زدن مخلوط کنید تا بافت تخم مرغ حجیم و کرمی‌ شود.

مرحله چهارم: روغن مایع و مربای بهار نارنج را اضافه کنید

در این مرحله باید روغن مایع را به ظرف اضافه کنید و مواد را برای یک دقیقه هم بزنید. سپس مربای بهار نارنج را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ریواس به روش خانگی

مرحله پنجم: مایه کیک را آماده کنید

آرد الک شده را در ۳ مرحله به سایر مواد اضافه کنید و سپس شیر را نیز در ظرف بریزید. با لیسک مواد را به صورت دورانی و چرخشی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم: کیک را بپزید

مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که کیک پخت، آن را از فر خارج کنید و بعد از این که خنک شد از قالب جدا کنید.

مرحله هفتم: کرمفیل را آماده کنید

برای تهیه کرمفیل باید زرده‌های تخم مرغ، وانیل و شکر را در یک ظرف بریزید و مواد را هم بزنید. یک قاشق مرباخوری از شربت مربا به مواد اضافه کنید و بعد نشاسته ذرت را نیز در ظرف بریزید. مواد را هم بزنید و در حین هم زدن شیر داغ را اضافه کنید.

حالا این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت مواد باید به اندازه‌ای باشد که روی کیک باقی بماند. زمانی که کرمفیل آماده شد، آن را داخل قیف بریزید و کیک را با آن تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی دو تخم مرغی

نکات و فوت و فن‌های تهیه کیک بهار نارنج

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کیک بهار نارنج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه این کیک می‌توانید از ترکیب عرق بهار نارنج با مقدار کمی گلاب استفاده کنید تا کیک شما خوش عطرتر شود.قبل از پخت کیک حتما فر را از ۱۰ دقیقه قبل داغ کنید تا کیک به خوبی پف کند.برای این که کیک شما بافت نرم‌تری داشته باشد حتما مواد خشک را برای ۲ تا ۳ بار الک کنید.برای این که سطح کیک نیز طلایی و خوشرنگ شود، می‌توانید برای ۲ دقیقه نهایی پخت، گریل را روشن کنید.به منظور پخت کیک بهار نارنج در توستر می‌توانید درجه حرارت دستگاه را روی ۱۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و کیک برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در آن بپزید.برای تهیه کیک بهار نارنج بدون فر می‌توانید یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید. سپس مایه کیک را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و روی درب آن دم کنی بگذارید و اجازه دهید کیک برای حدود ۳۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.برای پخت کیک هیچگاه نباید ۳۰ دقیقه ابتدایی پخت، درب فر یا قابلمه را باز کنید، این کار موجب از بین رفتن پف کیک می‌شود.در دستور پخت کیک بهار نارنج و زعفران باید از مقداری زعفران دم کرده غلیظ نیز در مایه کیک استفاده کنید.برای تزیین این کیک می‌توانید از مقداری مربای بهار نارنج، شکلات سفید و تکه‌های پرتقال استفاده کنید.

کیک بهار نارنج خانگی با عطر جذاب و بافت نرمی که دارد، یک میان وعده فوق العاده برای پذیرایی از مهمان‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است. اگر تجربه درست کردن این کیک را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید