راز تهیه کورن داگ خوشمزه با اسلایس حرفه‌ای

  • توسط: admin


کورن داگ یکی از غذاهای محبوب و فست فودی در سراسر دنیا است که به خصوص برای کودکان و نوجوانان جذابیت زیادی دارد. مواد لازم برای تهیه آن شامل سوسیس آلمانی، آرد سفید، آرد ذرت، تخم مرغ، شیر، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا می‌باشد.

برای تهیه کورن داگ، ابتدا آرد سفید و آرد ذرت را با سایر مواد مخلوط کرده و سپس سوسیس‌ها را خرد کرده و با پنیر پیتزا روی سیخ قرار داده و در مایه آرد و سوسیس آغشته کنید. سپس کورن داگ را سرخ کنید یا در فر درست کنید.

می‌توانید کورن داگ را به همراه سس خردل یا سس کچاب سرو کنید. همچنین می‌توانید از پنیر گودا یا پنیر موزارلا جایگزین پنیر پیتزا کنید. مهمترین نکته در تهیه کورن داگ، آغشته کردن آن به مایه و سپس در آرد سوخاری قبل از سرخ کردن آن می‌باشد.

اگر به دنبال یک وعده غذایی خوشمزه و سریع هستید، تهیه کورن داگ در خانه گزینه‌ای عالی خواهد بود. به راحتی می‌توانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید.

کورن داگ از جمله غذاهای فست فودی پرطرفدار در دنیا است که به عنوان غذای مورد علاقه کودکان و نوجوانان می‌توانید به صورت خانگی تهیه کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه کورن داگ را آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه کورن داگ به تعداد ۲ نفر:سوسیس آلمانی۳ عددآرد سفید۵ قاشق غذاخوریآرد ذرت۳ قاشق غذاخوریتخم مرغ۱ عددشیر۱ فنجانپنیر پیتزابه میزان لازمنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمپودر آویشن و پاپریکابه میزان لازممراحل تهیه کورن داگمراحل تهیه کورن داگ به شرح زیر است:مرحله اول: آرد سفید را با سایر مواد هم بزنیدابتدا آرد سفید را با آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر آویشن داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب هم بزنید تا مایه غلیظی شود.مرحله دوم: سوسیس‌ها را خرد کنیدمایه آرد را داخل یک لیوان با دیواره بلند بریزید و سوسیس‌ها را به اندازه‌های متوسط خرد کنید. مرحله سوم: پنیر پیتزا را با دست فشرده کنیدمقداری پنیر پیتزا را با دست فشرده کرده و در ادامه یک تکه سوسیس را با پنیر و سپس یک تکه سوسیس دیگر به سیخ کشیده و به این ترتیب کورن داگ‌ها را درست کنید. در نهایت کورن داگ را نیم‌ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فست‌فودی‌هامرحله چهارم: کورن داگ‌ها را به مایه آرد آغشته کنیدپس از گذشت نیم‌ساعت کورن داگ‌ها را داخل لیوان مایه آرد آغشته کرده و سپس درون پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا پوشانده شود.مرحله پنجم: کورن داگ‌ها را سرخ کنیدتابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه ریخته بگذارید گرم شود. سپس کورن داگ‌ها را داخل تایه چیده بگذارید سرخ شود. در نهایت می‌توانید کورن داگ را به همراه سس خردل یا سس کچاب سرو کنید.نکات تکمیلی در تهیه کورن داگدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کورن داگ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.در تهیه کورن داگ ساده از پنیر استفاده نمی‌شود و فقط سوسیس هات‌داگ نیاز دارید.می‌توانید برای تهیه کورن داگ از پودر آماده آن نیز استفاده کنید و طبق دستور‌العمل روی بسته پودر کورن داگ اقدام کنید.حتما پس از آغشته کردن کورن‌ داگ به مایه خمیر آن را داخل آرد سوخاری بغلطانید.در صورتی‌ که در تهیه کورن داگ از هات‌داگ یا سوسیس استفاده نمی‌کنید می‌توانید پنیر چدار یا گودا را جایگزین کنید.به جای پنیر چدار می‌توانید از پنیر پیتزا ورقه ای یا پنیر موزارلا استفاده کنید.به جای سرخ کردن کورن داگ می‌توانید آن را داخل فر درست کنید.کورن داگ را با انواع سس کچاپ، سس خردل یا سس سالسا سرو کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگیدر این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه کورن داگ را آموزش دادیم که با مطالعه دستورالعمل بیان شده در بالا می‌توانید این فست فود پرطرفدار را تهیه و نوش‌جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید