راز تهیه شیرینی عالی و لذت بخش از شهر لار!
شیرینی دلبرو یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه است که میتوان آن را با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه کرد. این شیرینی شباهت زیادی به شیرینی قطاب دارد و از دو لایه خمیر تهیه میشود که وسط آن مغز قرار دارد. مراحل تهیه شیرینی دلبرو شامل الک کردن آرد، افزودن روغن، اضافه کردن آب، قالب زدن خمیر، آماده سازی مواد میانی شیرینی، سرخ کردن شیرینی و الیک کردن آن با پودر قند میشود. این شیرینی با روغن سرخ شده و پودر قند روی آن بسیار خوشمزه و جذاب است. مقدار مواد لازم برای تهیه این شیرینی برای تولید 20-25 عدد شیرینی است اما میتوانید با تغییر مقدار مواد به راحتی تعداد بیشتری از این شیرینی را تهیه کنید. برای آموزش تهیه این شیرینی خوشمزه، مراحل تهیه را بر حسب توضیح مرحله به مرحله باید دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بدست آورید.
شیرینی دلبرو، یکی از خوشمزهترین و سادهترین شیرینیهایی است که بهراحتی در خانه بدون نیاز به فر یا همزن برقی میتوانید آن را تهیه کنید.این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. شیرینی دلبرو، شباهت زیادی به شیرینی قطاب دارد و از دو لایه خمیر که وسط آن مغزی قرار دارد تهیه شده است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی دلبرو را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی دلبروآرد سفید ۵۰۰ گرمروغن جامد ۲۰۰ گرمآب ۲ پیمانهپودر نارگیل ۱۰۰ گرمپودر هل ۱ قاشق چایخوریپودر قند به مقدار لازمروغن سرخ کردنی به مقدار لازمطرز تهیه شیرینی دلبرومدت زمان آماده سازی و تهیه این شیرینی ۳۰-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما میدهد که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی آردآرد سفید را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن میشود که در نهایت بافت شیرینی شما را بسیار نرم و لطیف میکند.مرحله دوم: افزودن روغنروغن جامد را به آرد الک شده اضافه کنید و به خوبی همه مواد را به هم زنید تا روغن به خورد آرد رود.بیشتر بخوانید: شیرینی آب دندون مازندرانیمرحله سوم: افزودن آبدر این مرحله آب را کمکم به خمیر شیرینی اضافه کنید و مدام خمیر را زیر و رو کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.توجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت توسط آردهای مختلف متفاوت است.ممکن است نیاز باشد که شما مقدار کمتر یا بیشتری آب به خمیر اضافه کنید تا خمیر شکل گیرد.زمانی که خمیر شما به راحتی قابل شکل دادن بود و ترک نداشت بدین معناست که خمیر آماده قالب زدن است.مرحله چهارم: قالب زدن خمیراین خمیر نیاز به استراحت کردن ندارد.آن را با کمک وردنه روی میز کار به قطر چند میلیمتر باز کنید. با کاتر یا قالب دلخواهتان خمیر را قالب زنید.اگر کاتر گرد ندارید برای این کار میتوانید از یک لیوان کمک بگیرید و با لیوان خمیر را قالب بزنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی خوشمزهمرحله پنجم: آماده سازی مواد میانی شیرینیپودر نارگیل را درون ظرف مناسبی بریزید.پودر هل را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم ترکیب کنید.از ترکیب مواد فوق روی ½ خمیر تان بریزید و ½ دیگر خمیر را روی نیمه مغزدار برگردانید.با کمک چنگال یا دست لبههای خمیر را به هم فشار دهید تا به خوبی به هم بچسبند.این کار را با صبر و حوصله انجام دهید تا در زمان سرخ کردن شیرینیها مواد میانی آنها خارج نشود.تمام خمیر را به همین ترتیب بپیچید.مرحله ششم: سرخ کردن شیرینیدر قابلمه کوچک مناسبی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود.حال هر طرف شیرینیها را درون روغن به خوبی سرخ کنید تا شیرینیها رنگ بگیرند.پس از سرخ کردن شیرینیها را روی دستمال جاذب روغن یا در صافی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.سپس مقداری پودر قند به دلخواه روی شیرینیها الک کنید.شیرینی دلبرو بسیار خوشمزه شما به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به شیرینیهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش این شیرینی بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: