راز تهیه آب آلو خانگی برای تابستان؛ نوشیدنی خنک و طراری که عطش را می‌کاهد

  • توسط: admin


آلو این میوه تابستانی بسیار خوشمزه، طرفداران زیادی دارد. شما به راحتی با چند قلم مواد ساده می‌توانید یک آب آلو جذاب را برای روزهای گرم و طولانی تابستان تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه آب آلو را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه آب آلو

مواد لازم جهت تهیه آب آلو به شرح زیر است:

آلو۵-۶ عددآب۱ پیمانهعسلبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه آب آلو خانگی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این نوشیدنی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۱-۲ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این نوشیدنی خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این نوشیدنی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی آلوها

آلوها را درون ظرف آبی بریزید و‌ به خوبی بشویید. با کمک چاقو هسته و شاخه آلوها را جدا کنید. آلوها را به چند قسمت برش زنید و درون قابلمه مناسبی بریزید.

مرحله دوم: افزودن آب

آب را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذارید و منتظر بمانید تا مواد به نقطه جوش رسد.

٢۵-٣٠ دقیقه زمان دهید تا آلوها به خوبی در قابلمه بپزند و نرم شوند. در زمان پخت، آلوها را چند بار به هم زنید تا ته نگیرند.

حرارت در زمان پخت آلوها باید ملایم و کم باشد تا آلوها به آرامی بپزند و نرم شوند.

برای غلیظ‌تر شدن آب آلو، می‌توانید آن را بیشتر بجوشانید تا آب آن تبخیر شود.

مرحله سوم: صاف کردن شربت

پس از پخت آلوها حرارت را خاموش کنید و کمی زمان دهید تا شربت آلو خنک شود.

سپس محتواى درون قابلمه را از صافی رد کنید تا پوست آلوها گرفته و نوشیدنى صاف و شفاف حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی

مرحله چهارم: افزودن عسل

افزودن عسل، شکر یا شکر قهوه‌ای به این نوشیدنی کاملا سلیقه‌ای است.

شربت آلو را بچشید و متناسب با ذائقه و شیرینی آلوها، مقداری عسل به آن اضافه کنید.

شربت را در حد مخلوط شدن به هم زنید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله پنجم: سرو شربت

شربت آلو را در بطری تمیز و خشکی بریزید. درب بطری را ببندید و در یخچال گذارید.

زمان دهید تا شربت خنک شود. در لیوان‌های سرو چند تکه یخ بیندازید و از نوشیدنی جذابتان روی آن بریزید.

می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین، هل یا زنجبیل برای طعم‌دار کردن آب آلو استفاده کنید.

با اسلایس آلو یا برگ نعنا نوشیدنی جذاب و خوشمزه‌تان را تزیین کنید. شما این آب آلو را می‌توانید با آلو خشک یا آلو منجمد نیز تهیه کنید.

فیبر موجود در آلو به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند و برای درمان یبوست بسیار مفید است همچنین قندهای طبیعی موجود در آلو، انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

امیدوارم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش آب آلو تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید