رازی برای پاک کردن خاکشیر و راهی برای تهیه شربت انرژی زا

  • توسط: admin


خاکشیر یکی از شربت های سنتی ما ایرانیان است که علاقمندان زیادی را در فصل تابستان دارد و سبب رفع تشنگی در تابستان و به خصوص در ایام روزه داری می شود. خاکشیر دارای املاح و شن ریزه های فراوانی است که در صورت شسته نشدن صحیح مشکلات بی شماری را برای شما به وجود می آورد. در این بخش از آدرینبلاگ، طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت فراوان ببرید.

طریقه صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر برگ و خاشاک فراوانی دارد بنابراین بهتر است قبل از شستشو مقداری خیسانده شود تا برگ های آن به سطح آب بیاید.برای خیساندن خاکشیر آن را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و سپس به آن آب اضافه می کنیم.پس از اضافه کردن آب خواهید دید که خاکشیر به شکل گلوله می شود بنابراین باید برای باز کردن گلوله ها خاکشیر را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا به مرور ته نشین گردد.سپس آب ظرف را آرام آرام خالی می کنیم.دوباره ظرف را پر از آب می کنیم و مدتی صبر می کنیم تا خاکشیر در آب بماند سپس باز هم روی سطح آب را خالی می کنیم.این کار را تا جایی ادامه می دهیم که آب خاکشیر کاملا زلال گردد و هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد.سپس خاکشیر را هم می زنیم و آرام در ظرف بزرگتری که از جنس روی است می ریزیم.این کار را به این علت انجام می دهیم که شن یا سنگریزه جمع شده در ته ظرف با خاکشیر مخلوط نشود و در همان ظرف باقی بماند.شن های ته ظرف را خالی می کنیم و ظرف را می شوییم و دوباره خاکشیر را آرام هم می زنیم و درون ظرف می ریزیم.این کار را تا جایی ادامه می دهیم که هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.آب شست و شو خاکشیر را دور نریزید و برای آبیاری گلدان از آن استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: خواص شگفت‌انگیز خاکشیر و تاثیرات آن بر افراد مختلف

طرز تهیه شربت خاکشیر

بعد از شستن خاکشیر وقتی از تمیز بودن خاکشیرها مطمئن شدید یک شربت خوش طعم با خاکشیر تهیه نمایید و آن را با لذت بنوشید. شما می توانید برای مهمانی های خود نیزمخصوصا در تابستان این شربت را تهیه کنید تا میزبان خاصی برای مهمانهای خود باشید.

مواد لازم:

آبخاکشیرشکرگلابیخآلو بخارا (اختیاری)

پس از شستن خاکشیر آن را درون پارچ آبی ریخته و آب و شکر (به جای شکر از عسل و یا نبات آب شده استفاده کنید) به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . مقداری از این شربت را می چشیم و اگر شیرینی آن مطابق با ذائقه شما بود به آن گلاب و یخ برای خنک شدن می افزاییم و نوش جان می کنیم. برخی افراد نیز برای اینکه طعم شربت آنها بی نظیر گردد مقداری آب لیمو تازه به آن اضافه می کنند.

در صورت تمایل نیز می توانید چند عدد آلو بخارا که حدود ۷ ساعت خیس داده‌اید را به شربت اضافه کنید تا آب مزه آلو بخارا را بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت خاکشیر خانگی برای رفع عطش در تابستان

تزئین یخ با خاکشیر

تزیین یخ یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان تان در روزهای گرم تابستانی است. اگر می خوهید در مهمانی ها خاص باشید پس از شستشو خاکشیر را در ظرفهای یخ بریزید و بگذارید یخ بزند و مواقعی که لازم دارید استفاده کنید.

همچنین می توانید خاک شیر و تخم شربتی خیس خورده و غلیظ را درون قالبهای یخ شکیل میریزیم و درون فریزر می گذاریم تا یخ بزند و یکی یا دو تا از این قالب‌ها را موقع نوشیدن آب به داخل لیوان می اندازیم به همراه برگی از نعنا و برشی از لیموی تازه میل می کنیم.

منبع: 

namnak.com

من سورین صیادی هستم، از بچگی تقریبا تمام وقت آزادم رو صرف دیدن فیلم و سریال (و گاهاً انیمه) کردم! علاقه‌ام بیشتر سمت اکشن، جنایی و هیجان‌انگیز میره، اما ژانرهای دیگه رو هم دنبال می‌کنم. خیلی خوشحالم که می‌تونم راجع به این لذت زندگی با بقیه حرف بزنم و فیلم و سریال‌های مورد علاقه‌ام رو باهاتون به اشتراک بذارم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید