دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار؛ سحرآمیز و دلچسب

  • توسط: admin


امروزه یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاها، انواع دیپ‌ها هستند که در شبکه‌های اجتماعی ویدئوهای آموزش تهیه آن‌ها پر بازدید است. دیپ‌ها پیش‌غذایی هستند که از سس‌های غلیظ تر تشکیل شده و از موادی مانند پنیر، روغن زیتون، سیر و سبزیجات تهیه می‌شوند. در این متن، دو دستور تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار، و دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر آورده شده است.

برای تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار، باید فلفل دلمه، سیر، رب فلفل، رب انار، گردو، زیره، کنجد، و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و سپس نان پیتا با آن سرو کرد. در حالی که برای دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، گردو، جعفری، پنیر خامه‌ای، و پوست لیموترش را با هم مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.

در نهایت، این متن راهنمایی‌های مفیدی در خصوص تهیه دیپ ها ارائه داده و به توجه به مواد لازم برای هر نوع دیپ اشاره کرده است. این نوشته می‌تواند به علاقه‌مندان به آشپزی کمک زیادی کند و ایده‌های خوشمزه برای پیش‌غذاهای خانگی‌شان ارائه دهد.

یکی از پیش غذاهایی که این روزها همه جا مد شده‌‌اند و ویدئوهای تهیه کردن‌شان در شبکه‌های مجازی پر بازدیدند، انواع دیپ‌ها هستند. دیپ نوعی پیش غذا است که از سس غلیظ‌تر است و عموما برای درست کردن آن از انواع پنیر، روغن زیتون سیر و بسته به این که چه دیپی می‌خواهیم درست کنیم برخی سبزیجات در آن استفاده می‌شود.

در این بخش از آدرینبلاگ با دو دستور تهیه متفاوت دیپ فلفل دلمه‌ای همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار

مواد لازم جهت تهیه فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار به شرح زیر است:

فلفل دلمه قرمز۶ عددسیر۳ حبهرب فلفل یا سس گلوریا تند۱ قاشق غذاخوریپوره گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوریپاپریکا شیرین یا تند۱ قاشق مرباخوریزیره۱ قاشق چای‌خوریگردو خرد شدهنصف پیمانهکنجد سفید۱ قاشق غذاخوریروغن زیتوننصف پیمانهرب انار۳ قاشق غذاخورینان پیتابه میزان دلخواه

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با گردو و رب انار به شرح زیر است:

مرحله اول: تنوری کردن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای‌های قرمز را روی زغال یا توری مخصوص کباب کنید و سپس پوست روی‌شان را بگیرید یا این که فقط تکه‌هایی که سوخته است را جدا کنید.

مهمترین قسمت درست کردن یک دیپ خوشمزه همین قسمت است. آن چیزی که طعم دیپ را برای ما متفاوت‌تر از سایر پیش غذاها می‌کند تنوری کردن مواد قبل از آماده سازی است و این همان راز طعم دودی و غلیظ دیپ‌ است.

طعمی که لذت خوردن انواع کراکر، نان تورتیلا و حتی مرغ و گوشت مزه دار شده را برای شما دو چندان می کند.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد با هم

در این مرحله، فلفل دلمه کبابی را در غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس پوره گوجه فرنگی، روغن زیتون، سیر، رب فلفل و رب انار را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: اضافه کردن مزه‌ها

در این مرحله ادویه ، کنجد ، پاپریکا و گردو را اضافه کنید دوباره میکس کنید تا یکدست و غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس پستو برای انواع غذاها

مرحله چهارم: سرخ کردن نان پیتا

نان پیتا را به تکه‌های مربعی یا مثلثی ریز خرد کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. سپس دیپ را داخل ظرف ریخته و با نان پیتای سرخ شده میل کنید.

نکته: به جای رب فلفل می‌توانید از سس گلوریا تند استفاده کنید.

نکته: اگر نمی‌خواهید تندی دیپ خیلی زیاد شود می‌توانید از پاپریکا شیرین در ترکیب آن استفاده کنید.

نکته: برای تزئین هم می‌توانید از گردو و دانه‌های انار استفاده کنید.

مواد لازم جهت تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر

مواد لازم جهت تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر به شرح زیر است:

فلفل دلمه۴ عددپیاز۲ عددسیر۱ بوتهگوجه فرنگی۲ عددگردو۱ پیمانهجعفری۱ پیمانهپنیر خامه‌ای۲ قاشق غذاخوریپوست لیموترش رنده شده۱ عددآب۱ پیمانهگوجه خشک۱۰ عدد

مراحل تهیه دیپ فلفل دلمه‌ای با پنیر

اگر به طعم پنیر در دیپ علاقه دارید این دستور تهیه، می‌تواند برای شما جذاب‌تر باشد.

مرحله اول: تنوری کردن مواد اولیه

در این مرحله داخل یک ظرف مخصوص فر، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و سیر را بچینید و کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا کاملا کبابی باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلال برای خوردن گوجه سبز

مرحله دوم: میکس کردن مواد

بعد از پخت، سبزیجات را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس پوست فلفل دلمه را به راحتی بگیرید و همه مواد را به همراه روغنی که ته ظرف مانده و آب سبزیجات داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

گردو خرد شده و جعفری پاک شده و همه مواد گفته شده را نیز اضافه کنید و بعد از میکس کردن داخل ظرف بریزید.

مرحله سوم: تزیین دیپ

در این مرحله با حرکت پشت قاشق به دیپ شکل دهید و با کمی روغن زیتون سماق و فلفل تزیین کنید.

نکته: نکته مهم برای درست کردن دیپ با این مواد اولیه، آن است که مراقب باشید هنگام رنده کردن پوست لیموترش، قسمت سفیدی پوست لیمو رنده نشود چون باعث تلخ شدن دیپ می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیاز سماقی چاشنی بی‌نظیر انواع غذا

سوالات متداول

در ادامه به چند سوال پرتکرار در رابطه با دیپ پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.

دیپ ها از کجا آمدند؟

شاید جالب باشد بدانید دیپ فلفل دلمه‌ای غذایی است که عمدتا مردم جنوب ترکیه و شمال سوریه آن را درست می‌کنند اما به ذائِقه ما ایرانی‌ها هم خیلی جور در می‌آید.

فلفل دلمه ای چه رنگی استفاده کنم بهتر است؟

برای اینکه دیپ فلفل دلمه‌ای ما خوش رنگ و لعاب تر باشد بهتر است از فلفل دلمه‌ای قرمز استفاده کنیم اما اگر در دسترس نبود می‌توانید از هر رنگ فلفل دلمه‌ای که در خانه دارید استفاده کنید، چون تغییری در طعم آن ایجاد نمی‌شود.

توجه کنید که رسپی‌های مختلفی برای درست کردن دیپ‌ها و از جمله دیپ فلفل دلمه‌ای وجود دارد که ما در اینجا دو رسپی را به شما آموزش دادیم. اگر شما هم دستور تهیه دیگری از دیپ فلفل دلمه ای دارید، در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید