دستور پخت سالاد هندوانه مدیترانه‌ای: پیش غذای خنک و شیک تابستانی

  • توسط: admin


سالاد هندوانه مدیترانه‌ای، یک غذای خنک، سالم و خوشمزه است که با ترکیب طعم‌های دلنشین تابستانی، هر ذائقه‌ای را مجذوب خود می‌کند. این سالاد به سادگی در خانه قابل تهیه است.

در این مقاله از اکالابلاگ، طرز تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را به صورت مرحله به مرحله ارائه می‌کنیم.

طرز تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این سالاد ۸-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه سالاد هندوانه مدیترانه‌ای

هندوانه۱/۲ عددپنیر فتا۱۵۰ گرمخیار۱ عددگوجه فرنگی ۱ عددپیاز قرمز۱/۴ عددزیتون سیاه ۱/۲ پیمانهفلفل دلمه ای ۱/۲ عدد (اختیاری)نعنا۱/۴ پیمانه (خرد شده)ریحان ۱/۴ پیمانه (خرد شده)آویشن۱ قاشق چای خوریسرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوریروغن زیتون۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده سازی مواد

هندوانه را بشویید و پوست آن را بگیرید.

هندوانه را به مکعب‌های کوچک برش بزنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

پنیر فتا را نیز همانند هندوانه به مکعب‌های کوچک برش بزنید سپس به هندوانه اضافه کنید.

خیار را بشویید و به صورت حلقه‌ای نازک و گوجه فرنگی را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

پیاز قرمز را نازک برش بزنید. زیتون سیاه را از هسته جدا کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

فلفل دلمه ای (در صورت تمایل) را به صورت خلالی نازک برش بزنید.

مرحله دوم : تهیه سس سالاد

در یک کاسه کوچک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، آویشن، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: ترکیب سالاد

تمام مواد آماده شده (هندوانه، پنیر فتا، خیار، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، نعنا و ریحان خرد شده، زیتون سیاه و فلفل دلمه ای) را به آرامی با هم مخلوط کنید.

سس سالاد را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد به طور یکسان به سس آغشته شوند.

در صورت تمایل سالاد را با نعنا و ریحان تزیین کنید. سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را بلافاصله سرو کنید.

این سالاد را می‌توانید به همراه نان تست یا نان پیتا سرو کنید.

در تهیه سالاد هندوانه مدیترانه ای به ۳ نکته زیر توجه کنید

پنیر فتا را به دلخواه می‌توانید با پنیر موزارلا یا پنیر ریکوتا جایگزین کنید.می‌توانید از انواع مختلف زیتون، مانند زیتون سبز یا زیتون کالاماتا استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات دیگر مانند کاهو، کلم پیچ یا اسفناج در این سالاد استفاده کنید.برای طعم قوی‌تر سالاد، می‌توانید از کمی آبلیمو یا لیموترش در سس سالاد استفاده کنید.

با این دستور ساده، شما می‌توانید به راحتی سالاد هندوانه مدیترانه‌ای را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر و طراوت این سالاد خوشمزه و پرخاصیت لذت ببرید. این سالاد یک غذای سالم و کم کالری است که برای روزهای گرم تابستان و یا به عنوان یک پیش‌غذا یا میان وعده لذیذ و سالم، گزینه مناسبی است.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید