خلاقیت در آشپزی: ساخت کوکو بادمجان برای شام به سبک ترد و ساده

  • توسط: admin


کوکو بادمجان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه یک کوکو بادمجان ترد و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوکو بادمجان

مواد لازم جهت تهیه کوکو بادمجان به شرح زیر است:

بادمجان بزرگ۲ عددتخم مرغ۲ عددپیاز متوسط۱ عددسیر۲ حبهگشنیز و شوید تازهبه مقدار دلخواهآرد۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمزردچوبهنصف قاشق چای‌خوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه کوکو بادمجان

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این کوکو جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید و با پوست کباب کنید تا نرم شوند. کباب کردن بادمجان با پوست باعث می‌شود که طعم آن بهتر شود و کوکوها خوشمزه‌تر شوند.

پس از کباب کردن پوست آنها را بکنید و گوشت آن را با چنگال له کنید.

بادمجان‌های له شده را بین دو لایه دستمال کاغذی قرار دهید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آب اضافی باعث می‌شود کوکو شل شود و ترد نشود.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز و سیر را رنده کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

بادمجان له شده، پیاز و سیر تفت داده شده، تخم مرغ، سبزی‌های معطر خرد شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یک مایه یک دست به دست آید.

تخم مرغ به عنوان چسبنده عمل می‌کند و باعث می‌شود کوکوها شکل خود را حفظ کنند و ترد شوند.

اضافه کردن مقداری آرد به مایه کوکو باعث می‌شود که کوکوها هنگام سرخ شدن، رویه تردتری پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی ۲ رنگ مجلسی

مرحله چهارم: سرخ کردن کوکو

در یک تابه گود روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. از مایه کوکو به اندازه دلخواه برداشته و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی و برشته شود.

قبل از سرخ کردن کوکوها، روغن را به خوبی داغ کنید. روغن داغ باعث می‌شود که کوکوها به سرعت سرخ شده و رویه تردی پیدا کنند.

تابه را خیلی پر از کوکو نکنید تا کوکوها به خوبی سرخ شوند و روغن اضافی آنها گرفته شود.

مرحله پنجم: سرو

کوکوهای آماده شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس به همراه سبزیجات و ماست سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو عدس و سیب زمینی

نکات طلایی در تهیه کوکو بادمجان

برای ترد تر و خوشمزه‌تر شدن کوکو به ۷ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای ترد شدن کوکوها، بهتر است از بادمجان کبابی استفاده کنید، استفاده از بادمجان خام یا سرخ کرده کوکو شما را خمیری و نرم می‌کند.می‌توانید از انواع پنیر مانند پنیر فتا یا پنیر پارمزان برای طعم‌دار کردن کوکو استفاده کنید.می‌توانید از قالب مخصوص کوکو استفاده کنید. استفاده از قالب مخصوص کوکو باعث می‌شود کوکوها شکل یکدست و زیبایی داشته باشند و بهتر سرخ شوند.اگر دوست دارید کوکوی شما نرم‌تر باشد، می‌توانید کمی شیر به مایه کوکو اضافه کنید.برای کاهش کالری، می‌توانید کوکوها را در فر یا توستر گریل کنید.اضافه کردن سبزیجات معطری مانند شوید، جعفری و نعناع به کوکو باعث می‌شود که طعم آن بهتر شود.برای اینکه کوکوها ترد شوند، باید آنها را در روغن داغ سرخ کنید. اما توجه داشته باشید که سرخ کردن زیاد در روغن باعث چرب شدن کوکوها می‌شود. پس سعی کنید کوکوها را در کمترین زمان ممکن سرخ کنید.

با رعایت نکات ساده ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، می‌توانید یک کوکو بادمجان خانگی و خوشمزه تهیه کنید که از طعم آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید